30 DAGEN BEDENKTIJD

U betaalt alleen de verzendkosten van de retourzending.

GRATIS VERZENDING

NL vanaf € 40,-  |   BE/DE vanaf € 60,-

 VEILIG ONLINE BETALEN


Bouwpakket tractor

Een tractor bouwpakket is een complete set met onderdelen om een tractor na te maken. Dat doe je door de gedetailleerde instructies en alle belangrijke benodigdheden te gebruiken, om het op die manier om te toveren tot het ideale speelgoed voor kids!


Bouwpakket Tractor 2 hout- Mechanisch

Bouwpakket Tractor 2 hout- Mechanisch

€ 34,99 Excl. BTW:€ 28,92

Bouwpakket Tractor Belarus-82- Mechanisch

Bouwpakket Tractor Belarus-82- Mechanisch

€ 39,99 Excl. BTW:€ 33,05

Bouwpakket Tractor K-7M- Mechanisch

Bouwpakket Tractor K-7M- Mechanisch

€ 74,99 Excl. BTW:€ 61,98

Bouwpakket Tractor- Mechanisch

Bouwpakket Tractor- Mechanisch

€ 64,99 Excl. BTW:€ 53,71

Bouwpakket Trailer voor Tractor Belarus-82- Mechanisch
Bouwpakket Trailer voor Tractor K-7M- Mechanisch

Bouwpakket Trailer voor Tractor K-7M- Mechanisch

€ 39,99 Excl. BTW:€ 33,05

Bouwpakket Tractor

Bouwpakket Tractor

€ 6,99 Excl. BTW:€ 5,78

Bouwpakket Tractor

Bouwpakket Tractor

€ 4,00 € 6,99 Excl. BTW:€ 3,31

Bouwpakket Tractor- metaal

Bouwpakket Tractor- metaal

€ 8,99 Excl. BTW:€ 7,43

Bouwpakket Hot Tractor 700 van metaal- Mechanisch
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10

Tractor bouwpakketten kopen

Een tractor bouwpakket is een complete bouwset met daarin de benodigdheden om een tractor op schaal te maken. Elk bouwpakket van De Bouwplaats is voorzien van hoogwaardige materialen en uitgebreide instructies. Voor zowel kids als volwassenen hebben we genoeg bouwsets op voorraad. De artikelen variëren in moeilijkheidsgraad.

Bij De Bouwplaats staan er verschillende tractor bouwsets in de verkoop. Als je graag een van deze miniaturen scoort, kijk dan naar ons assortiment. Wij hebben bouwsets in verschillende afmetingen en met diverse specificaties. Zie je door de bomen het bos niet meer? Let dan bij het kiezen van een bouwpakket tractor op de moeilijkheidsgraad, de afmetingen en het design van de tractor.

Onze verzending is snel, zodat je het product snel binnen hebt en gauw kunt beginnen aan je bouwproject. Houd onze website in de gaten als je dol bent op modelbouw, want wij bieden regelmatig een mooie korting aan op bepaalde tractor bouwsets.

Hoe bouw je een tractor bouwpakket?

Een tractor bouwpakket bouw je door de houten onderdelen uit de bouwplaten te drukken, om die vervolgens in elkaar te klemmen. Iedere tractor bouwset heeft weer andere specificaties. Dankzij de instructies die je bij het artikel geleverd krijgt, is het gelijk duidelijk wat er moet gebeuren. Volg je die stappen goed op, dan kun je in een korte tijd een mooi, klein model van een tractor bouwen.

In de doos zitten alle onderdelen om een kleine tractor met de hand te maken. Elk stukje is met een laser gesneden om de beste resultaten te realiseren. Vaak heb je voor het maken van een modelbouw product al genoeg aan een druppeltje lijm, schuurpapier en een mesje voor de afwerking.

Gebruik verschillende materialen

Het bouwen van tractoren met behulp van houten bouwpakketten of metalen bouwpakketten is een populaire vorm van modelbouw. De bouwsets bevatten hoogwaardige materialen en gedetailleerde onderdelen, waardoor het mogelijk is om realistische miniatuurtractoren op schaal te construeren. Of je nu een liefhebber bent van houtbewerking of de voorkeur geeft aan werken met metaal, het bouwen van tractoren biedt een lonende ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in modelbouw. Naast tractoren biedt de Bouwplaats ook andere interessante bouwpakketten aan zoals fietsen, gitaren en vogelhuisjes

Tractor bouwpakket geschikt als speelgoed voor kinderen

Een tractor bouwpakket is geschikt voor kinderen als speelgoed, omdat het een ultieme manier is van vermaak. Met een product van De Bouwplaats geef je jezelf de kans om van A tot Z een creatie in elkaar te zetten. Na het bouwproces is het mogelijk om de tractor nog te schilderen, om er een persoonlijk tintje aan te geven. Als de tractor af is, is het perfect te gebruiken als speelgoed.

Maar dat niet alleen, want het is ook nog een leuk voor volwassenen leuk om het in elkaar te knutselen. Voor kinderen zijn de tractoren wat moeilijker om te maken, dus hou hier rekening mee. Zo is het wel een geweldige manier om de creativiteit te stimuleren, het probleemoplossend vermogen te verbeteren en om het ruimtelijk inzicht te ontwikkelen.