Nieuw Assortiment

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Hawker Hurricane RAF Jachtvliegtuig- metaal
Metalen bouwpakket een Hawker Hurricane RAF- metaal De Hawker Hurricane was een jachtvliegtuig van de RAF. Het werd ingezet tijdens de Tweede Wereldoorlog en verwierf vooral bekendheid in de Slag om Engeland. Op 11 februari 1938 legde het toestel een traject van 526 km af met een gemiddelde snelhei..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78

Bouwpakket Pennenhouder Kapitein- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket Pennenhouder Kapitein(Ugears) Deze prachtige mechanische pennenhouder biedt plaats aan maximaal acht pennen en potloden. Door aan het stuurwiel te draaien draait het pennenplateu rond zodat u gemakkelijk de juiste pen of het juiste potlood kunt pakken. Een sieraad ..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Rad van Fortuin- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket Rad van Fortuin of Dynamometer(Ugears) De Dynamometer is een unieke machine waar je van alles mee kunt maken. Het is een Rad van Fortuin, maar jij bepaalt het spel. Het is één van de eenvoudigste Ugears modellen om te bouwen en laat mooi de principes van de mec..
€ 19,99
Excl. BTW: € 16,52

Bouwpakket Saint Paul's Cathedral (Londen)- metaal
Metalen bouwpakket van Saint Paul's Cathedral- metaal St Paul's Cathedral is een kathedraal gelegen op Ludgate Hill, in de Londense binnenstad, de City. Het is de zetel van de anglicaanse bisschop van Londen. Het bouwpakket bestaat uit metalen sheets waar je de onderdelen voorzichtig uit knipt m..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Spoorwegovergang- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket SpoorwegovergangBloem(Ugears) Dit schitterende bouwpakket vol uitdaging zet je in elkaar door de onderdelen in elkaar te klemmen. Waar een spoor is, is ook een spoorwegovergang - en deze set heeft ze allebei. Maar liefst 4 meter spoor, een uitgebreide overgang met st..
€ 37,99
Excl. BTW: € 31,40

Bouwpakket Stadion Nou Camp Barcelona- metaal
Metalen bouwpakket van Stadion Nou Camp Barcelona- metaal Fantastische miniatuur van het indrukwekkende stadion van FC Barcelona. Het bouwpakket bestaat uit metalen sheets waar je de onderdelen voorzichtig uit knipt met een kniptangetje. Je vouwt de onderdelen vervolgens als het ware in elkaar. ..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket STEM LAB Pendule- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket STEM LAB Pendule/Slinger(Ugears) STEM is de afkorting voor Science, Technology, Engineering en Mathematics. Speelgoed met dit keurmerk laat kinderen op een uitdagende manier kennis maken met de wereld van de wetenschap. Het draagt bij aan de ontwikkeling van t..
€ 19,99
Excl. BTW: € 16,52

Bouwpakket STEM LAB Teller- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket STEM LAB Teller(Ugears) STEM is de afkorting voor Science, Technology, Engineering en Mathematics. Speelgoed met dit keurmerk laat kinderen op een uitdagende manier kennis maken met de wereld van de wetenschap. Het draagt bij aan de ontwikkeling van technologi..
€ 19,99
Excl. BTW: € 16,52

Bouwpakket Truck- Vrachtwagen-  Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket van een Vrachtwagen/Truck(Ugears) De viercilindermotor wordt aangedreven door een krukas, die gedraaid wordt door een realistische drijfas. Via een tandwielsysteem en versnellingen wordt de drijfas aangedreven door een motor van rubberbandjes. Er zijn drie versne..
€ 69,99
Excl. BTW: € 57,84

Bouwpakket Vrijheidsbeeld- metaal
Metalen bouwpakket van het Vrijheidsbeeld Het Vrijheidsbeeld is een standbeeld in de New York Bay. Het beeld staat symbool voor de vrijheid, een van de kernwaarden van de Verenigde Staten, en geldt bovendien als een teken van verwelkoming van iedereen: terugkerende Amerikan..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket Brandenburger Tor(Berlijn)- Steen
Bouwpakket 3D van de Brandenburger Tor(Berlijn)- Steen Een prachtig 3D stenen bouwpakket van de beroemde Brandenburger Torin Berlijn. Het gebouw staat precies op de grens tussen het voormailige West- en Oost- Berlijn en speelde een belangrijke symbolische rol bij de val van de Muur op 9 november 19..
€ 67,99
Excl. BTW: € 56,19

Bouwpakket El Alamo (Texas)- Steen
Bouwpakket 3D van de El Álamo (Texas)- Steen Een prachtig 3D stenen bouwpakket van El Álamo in Texas.  De Alamo-missie in San Antonio, gewoonlijk The Alamo genoemd en oorspronkelijk bekend als de Misión San Antonio de Valero, is een historische Spaanse missie- en fortverbinding die in de 18e ..
€ 54,99
Excl. BTW: € 45,45

Bouwpakket Buitenhuisje-  Steen
Bouwpakket 3D van een Buitenhuisje- Steen De 3D-bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm 3. Kartonnen ba..
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26

Bouwpakket Traditioneel Engels Kerkje- Steen
Bouwpakket 3D van een Traditioneel Engels Kerkje- Steen De 3D- bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm ..
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26

Bouwpakket Traditioneel Huis Pyreneeën 2- Steen
Bouwpakket 3D van een Traditioneel Huis Pyreneeën 2- Steen De 3D-bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm..
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26

Bouwpakket Traditioneel Zuid- Europees Huis met Waterput- Steen
Bouwpakket 3D van een Traditioneel Zuid- Europees Huis met Waterput- Steen De 3D- bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillend..
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2020