Nieuw

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Apache Helikopter- metaal
Metalen bouwpakket van een Apache Helikopter De Boeing Defense & Space Industries (vroeger Hughes en McDonnell Douglas) AH-64 Apache is de belangrijkste gevechtshelikopter van de Amerikaanse strijdkrachten. Het toestel werd aanvankelijk on..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Apollo Lunar Rover- metaal
Metalen bouwpakket van de Apollo Lunar Rover De Apollo Lunar Rover(LRV) is een op batterijen werkende vierwielige rover die op de maan werd gebruikt tijdens de laatste drie missies van het Amerikaanse Apollo-programma in 1971 en 1972. LRV's werden naar de maan vervoerd op de Apollo Lunar Module (L..
€ 8,99
Excl. BTW: € 7,43

Bouwpakket Mars Rover- metaal
Metalen bouwpakket van een Mars Rover Een Mars rover is een motorvoertuig dat bij aankomst over het oppervlak van de planeet Mars reist.  Afmetingen (l x b x h, in cm.): 9,4 x 8,6 x  6 Schaal: 1:150 Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket Straaljager F-15 - metaal
Metalen bouwpakket van een straaljager Boeing F-15 De Boeing F-15 Eagle (oorspronkelijk McDonnell Douglas F-15 Eagle) is een tactische straaljager die onder alle weersomstandigheden inzetbaar is. Er bestaan diverse uitvoeringen, met een bemanning van 1 of 2 personen. De ..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket- Muziekdoosje  Piano
Houten bouwpakket| Muziekdoosje Piano Bouw je eigen muziekdoosje-speeldoosje in de vorm van een piano Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk om te bouwen met ook nog eens een functioneel resultaat. Draai aan de hendel en hoor een prachtige melodie. Afmetingen (l x b x h, in cm.): 7,5&nbs..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket- Muziekdoosje Grammofoon- Balletdanseres
Houten bouwpakket| Muziekdoosje Grammofoon- Balletdanseres Bouw je eigen muziekdoosje-speeldoosje.  Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk om te bouwen met ook nog eens een functioneel resultaat. Draai aan de hendel en de balletdanseres draait rond en verspreid een prachtige melodie ..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39

Bouwpakket- Muziekdoosje Windmolentje
Houten bouwpakket| Muziekdoosje Windmolen Bouw je eigen muziekdoosje-speeldoosje in de vorm van een windmolentje Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk om te bouwen met ook nog eens een functioneel resultaat. Draai aan de hendel en hoor een prachtige melodie. Afmetingen (l x b x h, in cm..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket- Science Kit- Auto op Elastische Energie
Houten bouwpakket| Science Kit van een Auto rijdend op Elastische Energie Prachtige uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. Laat de auto rijden door het elastiek op te winden en vervolgens te laten rijden Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk en leerzaam om te bouwen Afmetingen (..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78

Bouwpakket- Science Kit- Auto op Windkracht
Houten bouwpakket| Science Kit van een Auto rijdend op Windkracht- Elektrisch Prachtige uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. Set om een op windkracht rijdende auto te bouwen, alleen de batterijen zijn niet meegeleverd. Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk en leerzaam om te bou..
€ 7,49
Excl. BTW: € 6,19

Bouwpakket- Science Kit- Jaknikker
Houten bouwpakket| Science Kit van een Jaknikker Prachtige uitdagende set van solide hout voor de Jonge Onderzoeker. Een Jaknikker is een pomp om olie mee op te pompen uit de aarde. In Nederland vooral bekend van het oliegebied bij Slochteren. De Jaknikkers werden tot 1996 in Nederland gebruikt. ..
€ 11,99
Excl. BTW: € 9,91

Bouwpakket- Science Kit- Planetarium
Bouwpakket| Science Kit van ons Planetenstelsel- Planetarium Bouw je eigen Planetarium met dit mooie en leerzame bouwpakket. Plaats de planeten zelf in de juiste volgorde en beschilder ze zo realistisch mogelijk! De afstanden tot de zon en de grootte van de planeten kloppen in verh..
€ 8,99
Excl. BTW: € 7,43

Bouwpakket- Science Kit- Reuzenrad met riemaandrijving
Houten bouwpakket| Science Kit van een Reuzenrad met riemaandrijving Prachtig uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. Complete set om een echt draaiend reuzenrad met riemaandrijving te bouwen, alleen de batterijen zijn niet meegeleverd. Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk en lee..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39

Bouwpakket- Science Kit- Windwijzer
Houten bouwpakket| Science Kit van een Windwijzer Prachtige uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. Set om een windwijzer te bouwen Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk en leerzaam om te bouwen Afmetingen (l x b x h, in cm.): 17 x 17 x 19 Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket- Science Kit- Woody Woodpecker
Houten bouwpakket| Science Kit van een bewegende Specht Prachtig uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk en leerzaam om te bouwen Afmetingen (l x b x h, in cm.): 23 x 10 x 17 Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig Alle houten bouwpakketten van De Bouw..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78

Bouwpakket-Science Kit- Jukebox-Luidspreker
Houten bouwpakket| Science Kit van een Luidspreker-Jukebox Prachtig uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. Maak je eigen luidspreker bij je mp4- speler of smartphone (aux-aansluiting) Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk om te bouwen met ook nog eens een functioneel resultaat. Gesch..
€ 12,99
Excl. BTW: € 10,74

Bouwpakket-Science Kit- Mini- Ventilator
Houten bouwpakket| Science Kit van een mini- Ventilator Prachtig uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. De set is geheel compleet om een draaiende ventolator te bouwen, alleen de twee batterijen zijn niet meegeleverd. Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk om te bouwen met ook nog eens..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke houten bouwpakketten © 2019