Nieuw Assortiment

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Big Ben (Londen)
Houten bouwpakket Big Ben (Londen) Big Ben is de bijnaam van de grote klok die in de klokkentoren van het Palace of Westminster in Londen hangt. De Big Ben is zowel luidklok als slagklok. De klok is een van de zwaarste ter wereld. Rondom de klok staat het opschr..
€ 18,99
Excl. BTW: € 15,69

Bouwpakket Bulldozer- kleur
Houten bouwpakket van een Bulldozer - kleur Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technologie.&nbs..
€ 3,49
Excl. BTW: € 2,88

Bouwpakket Chinese Drakenboot
Houten bouwpakket van een Chinese Drakenboot- kleur Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technolo..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket Chrysler Building New York
Houten bouwpakket Chrysler Building(New York) Het Chrysler Building is een wolkenkrabber in de Amerikaanse stad New York, die in de periode van 1928 tot en met 1930 gebouwd werd. Het is door William van Alen ontworpen voor de projectontwikkelaar William H. Reynolds, de bedenker van Dreamland. Ve..
€ 18,99
Excl. BTW: € 15,69

Bouwpakket Diplodocus Dino Dinosaurus- kleur
Houten bouwpakket van een Diplodocus Dino Dinosaurus - kleur Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting-..
€ 1,49
Excl. BTW: € 1,23

Bouwpakket Draaimolen klein- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket DRaaimolen- klein(Mr. Playwood) Prachtige houten mechanische draaimolen. De draaimolen draait op elastische aandrijving en altijd langer dan je denkt! Afmetingen: 125 x 125 x 175 mm  Moelijkheidsgraad: Eenvoudig- Gemiddeld Leeftijdsindicatie: Vanaf..
€ 15,99
Excl. BTW: € 13,21

Bouwpakket Eekhoorn-klein
Houten bouwpakket van een Eekhoorn- kleur Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technologie.  ..
€ 1,49
Excl. BTW: € 1,23

Bouwpakket Graafmachine- kleur
Houten bouwpakket van een Graafmachine- kleur Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technologie.&nbs..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Grammofoon hout
Houten bouwpakket Grammofoon Draai aan de hendel en de plaat draait rond. Let op: Het is geen muziekdoosje, er komt dus geen muziek uit. Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwend..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Helikopter- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket van een Helikopter(Wooden City) Dit prachtig bouwpakket van een helikopter uit een originele doos, een set onderdelen voor montage, reserveonderdelen en extra onderdelen. Door een mechanisme op te winden met een houten sleuteltje laat je de wieken aan de voor- en achrer..
€ 54,99
Excl. BTW: € 45,45

Bouwpakket Kathedraal Sint Basil Rode Plein Moskou-kleur
Houten bouwpakket van de Saint Basil's Kathedraal op het Rode Plein (Moskou) De Kathedraal van de Voorbede van de Moeder Gods op de Greppel of Basiliuskathedraal in Moskou werd gebouwd in opdracht van Ivan IV, ter ere van diens overwinning op de Wolga-Tataren in de stad Kazan Dit bouwpakket best..
€ 18,99
Excl. BTW: € 15,69

Bouwpakket Klassieke Auto- Mechanisch
Houten bouwpakket Klassieke Auto Oldtimer- Mechanisch(Newland) Dit schitterende bouwpakket vol uitdaging zet je in elkaar door de onderdelen in elkaar te klemmen. De auto rijdt via een opwindmechanisme, dat de radaren in beweging brengt.  Het model heeft vele verrassende detail..
€ 13,99
Excl. BTW: € 11,56

Bouwpakket Lotus Bridge Yangzhou- China
Houten bouwpakket van de Lotus Bridge in Yangzhou- kleur De Lotus Brug is een prachtige traditioneel Chinese brug in een park in het pittoreske Yangshou in het zuiden van China. Yangshou staat bekend om zijn ligging aan de Li- River omgeven door een landschap van indrukwekkende leisteenrotsen..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket Lucky Windmill- kleur
Houten bouwpakket Lucky Windmill- kleur Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technologie.  ..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Motor Motorfiets 2- Mechanisch
Houten bouwpakket Motor Motorfiets  2- Mechanisch(Newland) Dit schitterende bouwpakket vol uitdaging zet je in elkaar door de onderdelen in elkaar te klemmen. De tractor rijdt via een opwindmechanisme, dat de radaren in beweging brengt.  Het model heeft vele verrassende de..
€ 29,99
Excl. BTW: € 24,79

Bouwpakket Overdekte Brug- kleur
Houten bouwpakket Chinese Overdekte Brug- kleur Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technologie...
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2021