Nieuw

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Papiermodel Adelaar
Bouwpakket van een Adelaar, papiermodel Prachtige stevige papieren modellen van een zeer sterk soort papier/karton met oog voor indrukwekkende details. Hoogwaardige kwaliteit en zeer geschikt om de kleine motoriek te trainen! Afmetingen ( l x b x h): 9 x 14,5 x 10 cm Zeer gedetail..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Papiermodel Bidsprinkhaan
Bouwpakket van een Bidsprinkhaan, papiermodel Prachtige stevige papieren modellen van een zeer sterk soort papier/karton met oog voor indrukwekkende details. Hoogwaardige kwaliteit en zeer geschikt om de kleine motoriek te trainen! Afmetingen ( l x b x h): 11 x 4 x 7 cm Zeer ..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Papiermodel Eland
Bouwpakket van een Eland, papiermodel Prachtige stevige papieren modellen van een zeer sterk soort papier/karton met oog voor indrukwekkende details. Hoogwaardige kwaliteit en zeer geschikt om de kleine motoriek te trainen! Afmetingen ( l x b x h): 11 x 7 x 11 cm Zeer gedetai..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Papiermodel Haan
Bouwpakket van een Haan, papiermodel Prachtige stevige papieren modellen van een zeer sterk soort papier/karton met oog voor indrukwekkende details. Hoogwaardige kwaliteit en zeer geschikt om de kleine motoriek te trainen! Afmetingen ( l x b x h): 11 x 4 x 9 cm Zeer gedetaill..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Papiermodel Horzel
Bouwpakket van een Horzel, papiermodel Prachtige stevige papieren modellen van een zeer sterk soort papier/karton met oog voor indrukwekkende details. Hoogwaardige kwaliteit en zeer geschikt om de kleine motoriek te trainen! Afmetingen ( l x b x h): 7 x 5 x 2,5 cm Zeer gedeta..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Papiermodel Kikker
Bouwpakket van een Kikker, papiermodel Prachtige stevige papieren modellen van een zeer sterk soort papier/karton met oog voor indrukwekkende details. Hoogwaardige kwaliteit en zeer geschikt om de kleine motoriek te trainen! Afmetingen ( l x b x h): 6 x 7 x 4,8 cm Zeer gedetaillee..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Papiermodel Koe
Bouwpakket van een Koe, papiermodel Prachtige stevige papieren modellen van een zeer sterk soort papier/karton met oog voor indrukwekkende details. Hoogwaardige kwaliteit en zeer geschikt om de kleine motoriek te trainen! Afmetingen ( l x b x h): 12 x 4 x 8 cm Zeer gedetaille..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Papiermodel Krekel
Bouwpakket van een Krekel, papiermodel Prachtige stevige papieren modellen van een zeer sterk soort papier/karton met oog voor indrukwekkende details. Hoogwaardige kwaliteit en zeer geschikt om de kleine motoriek te trainen! Afmetingen ( l x b x h): 8 x 5 x 2 cm Zeer gedetail..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Papiermodel Libelle
Bouwpakket van een Libelle, papiermodel Prachtige stevige papieren modellen van een zeer sterk soort papier/karton met oog voor indrukwekkende details. Hoogwaardige kwaliteit en zeer geschikt om de kleine motoriek te trainen! Afmetingen ( l x b x h): 9 x 12 x 2 cm Zeer gedeta..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Papiermodel Pinguïn
Bouwpakket van een Pinguïn, papiermodel Prachtige stevige papieren modellen van een zeer sterk soort papier/karton met oog voor indrukwekkende details. Hoogwaardige kwaliteit en zeer geschikt om de kleine motoriek te trainen! Afmetingen ( l x b x h): 8 x 5 x 10 cm Zeer gedetailleerd gelaser..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Papiermodel Sprinkhaan
Bouwpakket van een Sprinkhaan, papiermodel Prachtige stevige papieren modellen van een zeer sterk soort papier/karton met oog voor indrukwekkende details. Hoogwaardige kwaliteit en zeer geschikt om de kleine motoriek te trainen! Afmetingen ( l x b x h): 10,5 x 5,5 x 3,5 cm Ze..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Papiermodel Toekan
Bouwpakket van een Toekan, papiermodel Prachtige stevige papieren modellen van een zeer sterk soort papier/karton met oog voor indrukwekkende details. Hoogwaardige kwaliteit en zeer geschikt om de kleine motoriek te trainen! Afmetingen ( l x b x h): 15 x 5,5 x 10,5 cm Zeer ge..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Papiermodel Varken
Bouwpakket van een Varken, papiermodel Prachtige stevige papieren modellen van een zeer sterk soort papier/karton met oog voor indrukwekkende details. Hoogwaardige kwaliteit en zeer geschikt om de kleine motoriek te trainen! Afmetingen ( l x b x h): 8 x 5 x 5,5 cm Zeer gedeta..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Papiermodel Vogelspin
Bouwpakket van een Vogelspin, papiermodel Prachtige stevige papieren modellen van een zeer sterk soort papier/karton met oog voor indrukwekkende details. Hoogwaardige kwaliteit en zeer geschikt om de kleine motoriek te trainen! Afmetingen ( l x b x h): 8,5 x 8,5 x 2,5 cm Zeer..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Papiermodel Zwaardvis
Bouwpakket van een Zwaardvis, papiermodel Prachtige stevige papieren modellen van een zeer sterk soort papier/karton met oog voor indrukwekkende details. Hoogwaardige kwaliteit en zeer geschikt om de kleine motoriek te trainen! Afmetingen ( l x b x h): 13 x 2,5 x 6 cm Zeer ge..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Arc de Triomphe (Parijs)
Metalen bouwpakket van de Arc de Triomphe De Arc de Triomphe of de Triomfboog is een triomfboog en een van de bekendste bouwwerken van Parijs, in het 8e arrondissement. Het bouwwerk staat op de Place Charles de Gaulle, ook nog steeds Place de l'Étoile, een van de drukste verkeerspleinen van Pa..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke houten bouwpakketten © 2018