Nieuw Assortiment

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Klassieke Klok
Houten bouwpakket van een Klassieke Klok  Afmetingen (l x b xh, in cm.): 14 x 6 x 14 cm Aantal onderdelen: 45 1x Batterij AA: Niet bijgeleverd Moelijkheidsgraad: Gemiddeld Bouwtijd: ongeveer 1 uur Alle houten bouwpakketten van De Bouwplaats zijn gemaakt van kwalitatief beter FSC- g..
€ 10,99
Excl. BTW: € 9,08

Bouwpakket  Diplodocus
Houten bouwpakket van een Diplodocus Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is d..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Bouwpakket  Parasaurolophus
Houten bouwpakket van een Parasaudoplus Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw i..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Bouwpakket Chinese Brug met Vijf Paviljoenen
Houten bouwpakket Chinese Brug met Vijf Paviljoenen Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. B..
€ 16,99
Excl. BTW: € 14,04

Bouwpakket Dubbeldekker Bus- klein
Houten bouwpakket van een Dubbeldekkerbus- klein Afmetingen (l x b x h, in cm.): 13,0 x 4,0 x 8,0 Aantal onderdelen: 25 Moeilijkheidgraad: Eenvoudig Bouwtijd: 20- 30 minuten Alle houten bouwpakketten van De Bouwplaats zijn gemaakt van kwalitatief beter FSC- gecertificeerd hout. ..
€ 3,29
Excl. BTW: € 2,72

Bouwpakket Fantasy House
Houten bouwpakket Fantasy House Dit prachtige bouwpakket bestaat uit houten vurenhouten platen waar de onderdelen in gestanst zijn. U drukt de onderdelen gemakkelijk uit de platen. Vervolgens klemt  u de onderdelen zonder houtlijm in elkaar, waardoor er een stevige constructie ..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Fogong Temple Buddha Tower (China)
Houten bouwpakket van de Fogong Temple Buddha Tower(Ying County, China) De Sakyamuni-pagode van de Fogong-tempel van Ying County, de provincie Shanxi, China, is een houten Chinese pagode gebouwd in 1056, tijdens de door de Khitan geleide Liao-dynastie. De pagode werd gebouwd door keizer Daozong van..
€ 11,99
Excl. BTW: € 9,91

Bouwpakket Globe Mechanisch groot- blauw
Houten mechanisch bouwpakket Globe groot- blauw(EWA- Eco Wood Art) Prachtige houten mechanische globe. De globe draait op elastische aandrijving en altijd langer dan je denkt! Het model biedt de mogelijkheid om de geografische wereldkaart met uw eigen handen samen te stellen en meer te weten te ..
€ 74,99
Excl. BTW: € 61,98

Bouwpakket Grand Palace Bangkok
Houten bouwpakket van het Grand Palace Koninklijk Paleis Bangkok (Thailand) Het Koninklijk Paleis in Bangkok is een ommuurd gebouwencomplex, dat dienstdeed als koninklijke residentie van het eind van de 18e eeuw tot het midden van de 20e eeuw.  Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderd..
€ 11,99
Excl. BTW: € 9,91

Bouwpakket Independence Hall (Philadelphia)
Houten bouwpakket van de Independence Hall (VS, Philadelphia) Independence Hall is een historisch gebouw in de stad Philadelphia in de Verenigde Staten waar op 4 juli 1776 de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring werd aangenomen. Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Klok Uil- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket Klok Uil (Robotime) Dit schitterende bouwpakket vol uitdaging zet je in elkaar door de onderdelen in elkaar te klemmen.  De klok werkt op batterij, maar heeft ook een opwindmechanisme met timer. Als de tijd om is, gaat de timerbel! Gaaf project met meeslepende b..
€ 54,99
Excl. BTW: € 45,45

Bouwpakket Luipaard
Houten bouwpakket van een Luipaard Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is dus..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Bouwpakket Mountainbike Fiets Sportfiets
Houten bouwpakket van een Mountainbike Fiets Sportfiets Afmetingen (l x b x h, in cm.): 19 x 4 x 17 Aantal onderdelen: 2 Moeilijkheidgraad: Eenvoudig Bouwtijd: 20- 30 minuten Alle houten bouwpakketten van De Bouwplaats zijn gemaakt van kwalitatief beter FSC- gecertificeerd hout. ..
€ 3,29
Excl. BTW: € 2,72

Bouwpakket Papegaai
Houten bouwpakket van een Papegaai Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie.  Bij de bouw is dus geen lijm of iets dergelijks nodig. De bouwin..
€ 2,49
Excl. BTW: € 2,06

Bouwpakket Russian Christmas House
Houten bouwpakket Russian Christmas House Houten bouwpakket van een Russische Orthodoxe Kerk in kerstsfeer. Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. H..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Saint Paul's Cathedral (Londen)
Houten bouwpakket van de Saint Paul's Cathedral(Londen) St Paul's Cathedral is een kathedraal gelegen op Ludgate Hill, in de Londense binnenstad, de City. Het is de zetel van de anglicaanse bisschop van Londen. Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegele..
€ 12,99
Excl. BTW: € 10,74

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2021