Nieuw Assortiment

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Draaimolen klein- hout
Houten mechanisch bouwpakket DRaaimolen- klein(Mr. Playwood) Prachtige houten mechanische draaimolen. De draaimolen draait op elastische aandrijving en altijd langer dan je denkt! Afmetingen: 125 x 125 x 175 mm  Moelijkheidsgraad: Eenvoudig- Gemiddeld Leeftijdsindicatie: Vanaf..
€ 15,99
Excl. BTW: € 13,21

Bouwpakket Helikopter- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket van een Helikopter(Wooden City) Dit prachtig bouwpakket van een helikopter uit een originele doos, een set onderdelen voor montage, reserveonderdelen en extra onderdelen. Door een mechanisme op te winden met een houten sleuteltje laat je de wieken aan de voor- en achrer..
€ 54,99
Excl. BTW: € 45,45

Bouwpakket V8 Motor- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket van een V8 Motor(Wooden City) Onze houten 3D-puzzel van de V-vormige verbrandingsmotor die wordt gebruikt in Formule 1-racewagens. Alle onderdelen zijn beweegbaar: 8 cilinders, zuigers, krukas en ventilator. Voor echte liefhebbers van automotoren! Afmetingen (l x b ..
€ 34,99
Excl. BTW: € 28,92

Bouwpakket DIY Eetkamer
Bouwpakket DIY Huisje Eetkamer Dit leuke huisje zet je helemaal zelf in elkaar. Alle attributen die je nodig hebt zitten in de doos verpakt.  Zie de foto's. De doos is tevens een geschenkdoos. Materialen: Hout, plastic, papier en metaal Afmetingen(in cm, l x b x h): 12 x 16 &..
€ 29,99
Excl. BTW: € 24,79

Bouwpakket DIY Huisje Bloemen- en Plantenkasje
Bouwpakket DIY Huisje Bloemen- en Plantenkas Dit leuke huisje zet je helemaal zelf in elkaar. Alle attributen die je nodig hebt zitten in de doos verpakt.  Zie de foto's. De doos is tevens een geschenkdoos. Materialen: Hout, plastic, papier en metaal Afmetingen(in cm, l x b x h): 19,5 ..
€ 39,99
Excl. BTW: € 33,05

Bouwpakket DIY Huisje Fruitshop
Bouwpakket DIY Huisje Fruitshop Dit leuke huisje zet je helemaal zelf in elkaar. Alle attributen die je nodig hebt zitten in de doos verpakt.  Zie de foto's. De doos is tevens een geschenkdoos. Materialen: Hout, plastic, papier en metaal Afmetingen(in cm, l x b x h): 23,8 x 21,0 x 23,0..
€ 39,99
Excl. BTW: € 33,05

Bouwpakket DIY Huisje IJssalon
Bouwpakket DIY Huisje IJssalon Dit leuke huisje zet je helemaal zelf in elkaar. Alle attributen die je nodig hebt zitten in de doos verpakt.  Zie de foto's. De doos is tevens een geschenkdoos. Materialen: Hout, plastic, papier en metaal Afmetingen(in cm, l x b x h): 20 x 12,5 x 15 Lee..
€ 29,99
Excl. BTW: € 24,79

Bouwpakket DIY Huisje Kantoor/ Werkkamer
Bouwpakket DIY Huisje Kantoor/Werkkamer Dit leuke huisje zet je helemaal zelf in elkaar. Alle attributen die je nodig hebt zitten in de doos verpakt.  Zie de foto's. De doos is tevens een geschenkdoos. Materialen: Hout, plastic, papier en metaal Afmetingen(in cm, l x b x h): 22 x 12 x ..
€ 29,99
Excl. BTW: € 24,79

Bouwpakket DIY Huisje Kleermaker Shop
Bouwpakket DIY Huisje Kleermakersshop Dit leuke huisje zet je helemaal zelf in elkaar. Alle attributen die je nodig hebt zitten in de doos verpakt.  Zie de foto's. De doos is tevens een geschenkdoos. Materialen: Hout, plastic, papier en metaal Afmetingen(in cm, l x b x h): 19,5 x 17,5 ..
€ 39,99
Excl. BTW: € 33,05

Bouwpakket DIY Huisje Koffiehuis/ Lunchroom
Bouwpakket DIY Huisje Koffiehuis/ Lunchroom Dit leuke huisje zet je helemaal zelf in elkaar. Alle attributen die je nodig hebt zitten in de doos verpakt.  Zie de foto's. De doos is tevens een geschenkdoos. Materialen: Hout, plastic, papier en metaal Afmetingen(in cm, l x b x h): 22,6&n..
€ 39,99
Excl. BTW: € 33,05

Bouwpakket DIY Huisje Tuinhuisje
Bouwpakket DIY Huisje Tuinhuisje Dit leuke huisje zet je helemaal zelf in elkaar. Alle attributen die je nodig hebt zitten in de doos verpakt.  Zie de foto's. De doos is tevens een geschenkdoos. Materialen: Hout, plastic, papier en metaal Afmetingen(in cm, l x b x h): 19,5 x 18,3 x 21,..
€ 39,99
Excl. BTW: € 33,05

Bouwpakket Brandenburger Tor(Berlijn)- Steen
Bouwpakket 3D van de Brandenburger Tor(Berlijn)- Steen Een prachtig 3D stenen bouwpakket van de beroemde Brandenburger Torin Berlijn. Het gebouw staat precies op de grens tussen het voormailige West- en Oost- Berlijn en speelde een belangrijke symbolische rol bij de val van de Muur op 9 november 19..
€ 67,99
Excl. BTW: € 56,19

Bouwpakket Buitenhuisje-  Steen
Bouwpakket 3D van een Buitenhuisje- Steen De 3D-bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm 3. Kartonnen ba..
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26

Bouwpakket Duits Vakwerkhuisje -  Steen
Bouwpakket 3D van een Duits Vakwerkhuisje- Steen De 3D-bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm 3. Karto..
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26

Bouwpakket Rustiek Huis- Steen
Bouwpakket 3D van een Rustiek Huis- Steen De 3D-bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm 3. Kartonnen ba..
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2021