Verfijnd zoeken
  • Leeftijdsindicatie
  • Merk
  • Prijs
  • Subcategorie
Verfijnd zoeken

Gebouwen

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Windturbine
Houten bouwpakket van een Windturbine  Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bo..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Bouwpakket Arc de Triomphe
Houten bouwpakket van de Arc de Triomphe in Parijs Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bi..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Bernabeu Stadion Real Madrid
Houten bouwpakket van Bernabeu Stadion van Real Madrid Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie...
€ 15,99
Excl. BTW: € 13,21

Bouwpakket Big Ben (Londen)
Houten bouwpakket Big Ben (Londen) Big Ben is de bijnaam van de grote klok die in de klokkentoren van het Palace of Westminster in Londen hangt. De Big Ben is zowel luidklok als slagklok. De klok is een van de zwaarste ter wereld. Rondom de klok staat het opschr..
€ 18,99
Excl. BTW: € 15,69

Bouwpakket Brandenburger Tor
Houten bouwpakket van de Brandenburger Tor Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bou..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Chinese Brug met Vijf Paviljoenen
Houten bouwpakket Chinese Brug met Vijf Paviljoenen Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. B..
€ 16,99
Excl. BTW: € 14,04

Bouwpakket Chinese Drakenboot
Houten bouwpakket van een Chinese Drakenboot- kleur Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technolo..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket Chrysler Building New York
Houten bouwpakket Chrysler Building(New York) Het Chrysler Building is een wolkenkrabber in de Amerikaanse stad New York, die in de periode van 1928 tot en met 1930 gebouwd werd. Het is door William van Alen ontworpen voor de projectontwikkelaar William H. Reynolds, de bedenker van Dreamland. Ve..
€ 18,99
Excl. BTW: € 15,69

Bouwpakket Empire State Building
Houten bouwpakket van het Empire State Building in New York Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constru..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Fantasy House
Houten bouwpakket Fantasy House Dit prachtige bouwpakket bestaat uit houten vurenhouten platen waar de onderdelen in gestanst zijn. U drukt de onderdelen gemakkelijk uit de platen. Vervolgens klemt  u de onderdelen zonder houtlijm in elkaar, waardoor er een stevige constructie ..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Fogong Temple Buddha Tower (China)
Houten bouwpakket van de Fogong Temple Buddha Tower(Ying County, China) De Sakyamuni-pagode van de Fogong-tempel van Ying County, de provincie Shanxi, China, is een houten Chinese pagode gebouwd in 1056, tijdens de door de Khitan geleide Liao-dynastie. De pagode werd gebouwd door keizer Daozong van..
€ 11,99
Excl. BTW: € 9,91

Bouwpakket Grand Palace Bangkok
Houten bouwpakket van het Grand Palace Koninklijk Paleis Bangkok (Thailand) Het Koninklijk Paleis in Bangkok is een ommuurd gebouwencomplex, dat dienstdeed als koninklijke residentie van het eind van de 18e eeuw tot het midden van de 20e eeuw.  Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderd..
€ 11,99
Excl. BTW: € 9,91

Bouwpakket Houses of Parliament and Big Ben
Houten bouwpakket van de Houses of Parliament/Palace of Westminster/Big Ben De Palace of Westminster, ook bekend onder de naam Houses of Parliament, staat aan de oever van de Theems in de Londense wijk Westminster. Het paleis is de zetel van het Britse parlement, dat bestaat uit het Lagerhuis (Hous..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket Iglo
Houten bouwpakket Iglo Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is dus geen lijm o..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Bouwpakket Independence Hall (Philadelphia)
Houten bouwpakket van de Independence Hall (VS, Philadelphia) Independence Hall is een historisch gebouw in de stad Philadelphia in de Verenigde Staten waar op 4 juli 1776 de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring werd aangenomen. Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Kathedraal Issa Kiev- kleur
Bouwpakket Kathedraal Issa Kiev- kleur De beroemde kathedraal is gekleurd zoals afgebeeld op de foto's. Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige construc..
€ 15,99
Excl. BTW: € 13,21

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2021