De Jonge Onderzoeker

Science Kits

De Science Kits van De Bouwplaats zijn uitdagende sets voor de Jonge Onderzoeker vanaf 6 jaar.
De meeste kits zijn gemaakt van gecertificeerd FSC- hout, sommige hebben kunststof onderdelen.
De sets worden als bouwpakketjes geleverd in stevige kartonnen doosjes.
Dus eerst bouwen en dan onderzoeken!

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Auto op Windkracht- Science Kit
Houten bouwpakket| Science Kit van een Auto rijdend op Windkracht- Elektrisch Prachtige uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. Set om een op windkracht rijdende auto te bouwen, alleen de batterijen zijn niet meegeleverd. Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk en leerzaam om te bou..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Experimenteerset Citroenklok- Science Kit
Bouwpakket| Science Kit| Experimenteerset Citroenklok In fruit zit veel energie. Dit kun je met deze experimenteerset bewijzen door de digitale klok echt te laten lopen op de energie uit fruit. Geweldig leuk voor kinderen.  Verpakkingsinhoud:  - houten diy bouwpakketje voor het houte..
€ 12,99
Excl. BTW: € 10,74
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Experimenteerset Waterzuiveringsinstallatie- Science Kit
Bouwpakket| Science Kit| Experimenteerset Waterzuiveringsinstallatie Maak van vies water zuiver water met deze uitdagende experimenteerset. Zeer leerzaam voor ieder kind. Verpakkingsinhoud:  - Verschillende zand- en steensoorten voor de zuivering - Plastic waterzuiveringsbuis met afsluit..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Hybride Knikkerbaan De Traploper op Zonne-energie/batterij- hout
Bouwpakket Hybride Knikkerbaan De Traploper op Zonne-energie of batterij- hout Bouw je eigen knikkerbaan op zonne-energie of op batterij. Laat de zonneschijn op het zonnepaneel vallen en de knikkers gaan rollen. Een fascinerend schouwspel. Afmetingen (l x b x h, in cm.): 15 x 12 ..
€ 16,99
Excl. BTW: € 14,04

Bouwpakket Hybride Knikkerbaan Rollercoaster op Zonne-energie of batterij- hout
Bouwpakket Hybride Knikkerbaan Rollercoaster op Zonne-energie of batterij- hout Bouw je eigen knikkerbaan op zonne-energie en elektriciteit(batterij). Laat de zonneschijn op het zonnepaneel vallen en de knikkers gaan rollen. Een fascinerend schouwspel. Afmetingen(in cm., l b x h): 16 x 19 x 20 ..
€ 18,99
Excl. BTW: € 15,69

Bouwpakket Knikkerbaan Spiraal Hybride op Zonne-energie en batterij- hout
Bouwpakket Hybride Knikkerbaan Spiraal op Zonne-energie of op batterij- hout Bouw je eigen knikkerbaan op zonne-energie. Laat de zonneschijn op het zonnepaneel vallen en de knikkers gaan rollen. Een fascinerend schouwspel. Ook mogelijk om op batterijvoeding te laten draaien. Afmetingen (l x b ..
€ 16,99
Excl. BTW: € 14,04
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Mini- Ventilator-Science Kit
Houten bouwpakket| Science Kit van een mini- Ventilator Prachtig uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. De set is geheel compleet om een draaiende ventilator te bouwen, alleen de twee batterijen zijn niet meegeleverd. Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk om te bouwen met ook nog eens..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Planetarium- Science Kit
Bouwpakket| Science Kit van ons Planetenstelsel- Planetarium Bouw je eigen Planetarium met dit mooie en leerzame bouwpakket. Plaats de planeten zelf in de juiste volgorde en beschilder ze zo realistisch mogelijk! De afstanden tot de zon en de grootte van de planeten kloppen in verh..
€ 8,99
Excl. BTW: € 7,43

Bouwpakket Reuzenrad met riemaandrijving- Science Kit
Houten bouwpakket| Science Kit van een Reuzenrad met riemaandrijving Prachtig uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. Complete set om een echt draaiend reuzenrad met riemaandrijving te bouwen, alleen de batterijen zijn niet meegeleverd. Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk en lee..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).

Bouwpakket Zon Aarde Maan
Bouwpakket| Science Kit Zon- Aarde- Maan op batterij Mooie simulatie van de draaiingen van de aarde ten opzichte van de zon en de maan ten opzichte van de aarde. Zeer leerzaam voor ieder kind tot 18 jaar. Afmetingen (l x b x h, in cm.): 12 x 12 x 11 Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig Bouwtijd: 15 ..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Zonnewijzer
Houten bouwpakket van een Zonnewijzer Lees de tijd af aan de stand van de zon. Leerzaam en leuk! Afmetingen (l x b x h, in cm.): 21,5 x 19 x 8,5 Aantal onderdelen: 2 Moeilijkheidsgraad: niet van toepassing Inclusief 6 kleuren verf en een penseeltje Voor alle leeftijden   ..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Globe op zonne-energie
Bouwpakket Globe van hout op zonne-energie Globe draait op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd..
€ 16,99
Excl. BTW: € 14,04

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2021