De Jonge Onderzoeker

Science Kits

De Science Kits van De Bouwplaats zijn uitdagende sets voor de Jonge Onderzoeker vanaf 6 jaar.
De meeste kits zijn gemaakt van gecertificeerd FSC- hout, sommige hebben kunststof onderdelen.
De sets worden als bouwpakketjes geleverd in stevige kartonnen doosjes.
Dus eerst bouwen en dan onderzoeken!

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Auto op Windkracht- Science Kit
Houten bouwpakket| Science Kit van een Auto rijdend op Windkracht- Elektrisch Prachtige uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. Set om een op windkracht rijdende auto te bouwen, alleen de batterijen zijn niet meegeleverd. Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk en leerzaam om te bou..
€ 7,49
Excl. BTW: € 6,19
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Experimenteerset Citroenklok- Science Kit
Bouwpakket| Science Kit| Experimenteerset Citroenklok In fruit zit veel energie. Dit kun je met deze experimenteerset bewijzen door de digitale klok echt te laten lopen op de energie uit fruit. Geweldig leuk voor kinderen.  Verpakkingsinhoud:  - houten diy bouwpakketje voor het houte..
€ 12,99
Excl. BTW: € 10,74

Bouwpakket Experimenteerset Vingerafdruk- Science Kit
Bouwpakket| Science Kit| Experimenteerset Vingerafdruk Bouw je eigen forensisch labarotorium met dit apparaat voor het afnemen van een vingerafdruk. Verpakkingsinhoud: zie foto Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig   ..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Experimenteerset Vulkaanuitbarsting- Science Kit
Bouwpakket| Science Kit Vulkaanuitbarsting- Simulatie Bouw je eigen Vulkaan en simuleer(doe na) de uitbarsting van een vulkaan. Maak de vulkaan van de ingesloten klei en beschilder de klei zo realistisch mogelijk! Veroorzaak vervolgens een vulkaanuitbarsting met de meegeleverde stoffen. Ver..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39

Bouwpakket Experimenteerset Waterzuiveringsinstallatie- Science Kit
Bouwpakket| Science Kit| Experimenteerset Waterzuiveringsinstallatie Maak van vies water zuiver water met deze uitdagende experimenteerset. Zeer leerzaam voor ieder kind. Verpakkingsinhoud:  - Verschillende zand- en steensoorten voor de zuivering - Plastic waterzuiveringsbuis met afsluit..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Knikkerbaan op Zonne-energie- hout
Bouwpakket Knikkerbaan op Zonne-energie- hout Bouw je eigen knikkerbaan op zonne-energie. Laat de zonneschijn op het zonnepaneel vallen en de knikkers gaan rollen. Een fascinerend schouwspel. Ook mogelijk om op batterijvoeding te laten draaien. Afmetingen (l x b x h, in cm.): 15 x 10,5 x ..
€ 18,99
Excl. BTW: € 15,69

Bouwpakket Mini- Ventilator-Science Kit
Houten bouwpakket| Science Kit van een mini- Ventilator Prachtig uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. De set is geheel compleet om een draaiende ventilator te bouwen, alleen de twee batterijen zijn niet meegeleverd. Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk om te bouwen met ook nog eens..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Planetarium- Science Kit
Bouwpakket| Science Kit van ons Planetenstelsel- Planetarium Bouw je eigen Planetarium met dit mooie en leerzame bouwpakket. Plaats de planeten zelf in de juiste volgorde en beschilder ze zo realistisch mogelijk! De afstanden tot de zon en de grootte van de planeten kloppen in verh..
€ 8,99
Excl. BTW: € 7,43

Bouwpakket Reuzenrad met riemaandrijving- Science Kit
Houten bouwpakket| Science Kit van een Reuzenrad met riemaandrijving Prachtig uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. Complete set om een echt draaiend reuzenrad met riemaandrijving te bouwen, alleen de batterijen zijn niet meegeleverd. Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk en lee..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2020