De Jonge Onderzoeker

Science Kits

De Science Kits van De Bouwplaats zijn uitdagende sets voor de Jonge Onderzoeker vanaf 6 jaar.
De meeste kits zijn gemaakt van gecertificeerd FSC- hout, sommige hebben kunststof onderdelen.
De sets worden als bouwpakketjes geleverd in stevige kartonnen doosjes.
Dus eerst bouwen en dan onderzoeken!

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Experimenteerset Citroenklok- Science Kit
Bouwpakket| Science Kit| Experimenteerset Citroenklok In fruit zit veel energie. Dit kun je met deze experimenteerset bewijzen door de digitale klok echt te laten lopen op de energie uit fruit. Geweldig leuk voor kinderen.  Verpakkingsinhoud:  - houten diy bouwpakketje voor het houte..
€ 12,99
Excl. BTW: € 10,74

Bouwpakket Experimenteerset Vingerafdruk- Science Kit
Bouwpakket| Science Kit| Experimenteerset Vingerafdruk Bouw je eigen forensisch labarotorium met dit apparaat voor het afnemen van een vingerafdruk. Verpakkingsinhoud: zie foto Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig   ..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Experimenteerset Waterzuiveringsinstallatie- Science Kit
Bouwpakket| Science Kit| Experimenteerset Waterzuiveringsinstallatie Maak van vies water zuiver water met deze uitdagende experimenteerset. Zeer leerzaam voor ieder kind. Verpakkingsinhoud:  - Verschillende zand- en steensoorten voor de zuivering - Plastic waterzuiveringsbuis met afsluit..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Hybride Knikkerbaan De Traploper op Zonne-energie/batterij- hout
Bouwpakket Hybride Knikkerbaan De Traploper op Zonne-energie of batterij- hout Bouw je eigen knikkerbaan op zonne-energie of op batterij. Laat de zonneschijn op het zonnepaneel vallen en de knikkers gaan rollen. Een fascinerend schouwspel. Afmetingen (l x b x h, in cm.): 15 x 12 ..
€ 18,99
Excl. BTW: € 15,69

Bouwpakket Knikkerbaan Spiraal Hybride op Zonne-energie en batterij- hout
Bouwpakket Hybride Knikkerbaan Spiraal op Zonne-energie of op batterij- hout Bouw je eigen knikkerbaan op zonne-energie. Laat de zonneschijn op het zonnepaneel vallen en de knikkers gaan rollen. Een fascinerend schouwspel. Ook mogelijk om op batterijvoeding te laten draaien. Afmetingen (l x b ..
€ 16,99
Excl. BTW: € 14,04
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Planetarium- Science Kit
Bouwpakket| Science Kit van ons Planetenstelsel- Planetarium Bouw je eigen Planetarium met dit mooie en leerzame bouwpakket. Plaats de planeten zelf in de juiste volgorde en beschilder ze zo realistisch mogelijk! De afstanden tot de zon en de grootte van de planeten kloppen in verh..
€ 8,99
Excl. BTW: € 7,43

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2021