Science

Science Kits

De Science Kits van De Bouwplaats zijn uitdagende sets voor de Jonge Onderzoeker vanaf 6 jaar.
De meeste kits zijn gemaakt van gecertificeerd FSC- hout, sommige hebben kunststof onderdelen.
De sets worden als bouwpakketjes geleverd in stevige kartonnen doosjes.
Dus eerst bouwen en dan onderzoeken!

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Auto op Elastische Energie- Science Kit
Houten bouwpakket| Science Kit van een Auto rijdend op Elastische Energie Prachtige uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. Laat de auto rijden door het elastiek op te winden en vervolgens te laten rijden Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk en leerzaam om te bouwen Afmetingen (..
€ 6,99 € 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Auto op Windkracht- Science Kit
Houten bouwpakket| Science Kit van een Auto rijdend op Windkracht- Elektrisch Prachtige uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. Set om een op windkracht rijdende auto te bouwen, alleen de batterijen zijn niet meegeleverd. Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk en leerzaam om te bou..
€ 7,49
Excl. BTW: € 6,19
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Jaknikker- Science Kit
Houten bouwpakket| Science Kit van een Jaknikker Prachtige uitdagende set van solide hout voor de Jonge Onderzoeker. Een Jaknikker is een pomp om olie mee op te pompen uit de aarde. In Nederland vooral bekend van het oliegebied bij Slochteren. De Jaknikkers werden tot 1996 in Nederland gebruikt. ..
€ 11,99
Excl. BTW: € 9,91

Bouwpakket Mini- Ventilator-Science Kit
Houten bouwpakket| Science Kit van een mini- Ventilator Prachtig uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. De set is geheel compleet om een draaiende ventilator te bouwen, alleen de twee batterijen zijn niet meegeleverd. Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk om te bouwen met ook nog eens..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Planetarium- Science Kit
Bouwpakket| Science Kit van ons Planetenstelsel- Planetarium Bouw je eigen Planetarium met dit mooie en leerzame bouwpakket. Plaats de planeten zelf in de juiste volgorde en beschilder ze zo realistisch mogelijk! De afstanden tot de zon en de grootte van de planeten kloppen in verh..
€ 8,99
Excl. BTW: € 7,43

Bouwpakket Reuzenrad met riemaandrijving- Science Kit
Houten bouwpakket| Science Kit van een Reuzenrad met riemaandrijving Prachtig uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. Complete set om een echt draaiend reuzenrad met riemaandrijving te bouwen, alleen de batterijen zijn niet meegeleverd. Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk en lee..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39

Bouwpakket Windwijzer- Science Kit
Houten bouwpakket| Science Kit van een Windwijzer Prachtige uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. Set om een windwijzer te bouwen Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk en leerzaam om te bouwen Afmetingen (l x b x h, in cm.): 17 x 17 x 19 Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig..
€ 7,99 € 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Woody Woodpecker- Science Kit
Houten bouwpakket| Science Kit van een bewegende Specht Prachtig uitdagende set voor de Jonge Onderzoeker. Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk en leerzaam om te bouwen Afmetingen (l x b x h, in cm.): 23 x 10 x 17 Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig Alle houten bouwpakketten van De Bouw..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2019