Verfijnd zoeken
  • Hoofdcategorie
  • Leeftijdsindicatie
  • Merk
  • Prijs
Verfijnd zoeken

Metalen Bouwpakketten

Deze metalen/ aluminium pakketten zijn geschikt voor de gevorderde bouwer vanaf 14 jaar.
De miniaturen zijn prachtige en exacte kopieën van de bestaande originelen.
De schaal is opgenomen in de beschrijving.
Voor de bouw is slechts een klein (knip)tangetje en een pincet nodig.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Apollo Lunar Rover- metaal
Metalen bouwpakket van de Apollo Lunar Rover De Apollo Lunar Rover(LRV) is een op batterijen werkende vierwielige rover die op de maan werd gebruikt tijdens de laatste drie missies van het Amerikaanse Apollo-programma in 1971 en 1972. LRV's werden naar de maan vervoerd op de Apollo Lunar Module (L..
€ 8,99
Excl. BTW: € 7,43

Bouwpakket Hawker Hurricane RAF Jachtvliegtuig- metaal
Metalen bouwpakket een Hawker Hurricane RAF- metaal De Hawker Hurricane was een jachtvliegtuig van de RAF. Het werd ingezet tijdens de Tweede Wereldoorlog en verwierf vooral bekendheid in de Slag om Engeland. Op 11 februari 1938 legde het toestel een traject van 526 km af met een gemiddelde snelhei..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78

Bouwpakket Kabeltram (San Francisco)- metaal
Metalen bouwpakket van de Kabeltram in San Francisco De kabeltram van San Francisco is de laatste handbediende kabeltram die nog in gebruik is en staat symbool voor de Californische stad San Francisco. De kabeltrams van San Francisco zijn samen met de klassieke trams van New Orleans de enige bewege..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Parthenon Athene- metaal
Metalen bouwpakket van het Parthenon Het Parthenon was de tempel voor Athena Parthenos (de Maagd), die de beschermgodin was van de stad Athene, op de Akropolis van Athene. De tempel vormt het hoogtepunt van de Atheense bouwkunst in de klassieke periode van de vijfde ee..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Saint Paul's Cathedral (Londen)- metaal
Metalen bouwpakket van Saint Paul's Cathedral- metaal St Paul's Cathedral is een kathedraal gelegen op Ludgate Hill, in de Londense binnenstad, de City. Het is de zetel van de anglicaanse bisschop van Londen. Het bouwpakket bestaat uit metalen sheets waar je de onderdelen voorzichtig uit knipt m..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Spin- metaal
Metalen bouwpakket van een Spin Afmetingen (in cm. lxbxh):  7,0 x 8,6 x 1,8 Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar De metalen bouwpakketten van De Bouwplaats zijn een ware uitdaging voor mensen die van een beetje 'priegelwerk' houden. De metalen miniaturen zij..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Stadion Nou Camp Barcelona- metaal
Metalen bouwpakket van Stadion Nou Camp Barcelona- metaal Fantastische miniatuur van het indrukwekkende stadion van FC Barcelona. Het bouwpakket bestaat uit metalen sheets waar je de onderdelen voorzichtig uit knipt met een kniptangetje. Je vouwt de onderdelen vervolgens als het ware in elkaar. ..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket Staten Island Ferry-metaal
Metalen bouwpakket van een Staten Island Ferry De Staten Island Ferry is een gratis veerdienst in New York tussen Manhattan en Staten Island. De ferry vertrekt van South Ferry bij Battery Park. De metrostations Whitehall Street-South Ferry ..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Straaljager F-15 - metaal
Metalen bouwpakket van een straaljager Boeing F-15 De Boeing F-15 Eagle (oorspronkelijk McDonnell Douglas F-15 Eagle) is een tactische straaljager die onder alle weersomstandigheden inzetbaar is. Er bestaan diverse uitvoeringen, met een bemanning van 1 of 2 personen. De ..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Vrijheidsbeeld- metaal
Metalen bouwpakket van het Vrijheidsbeeld Het Vrijheidsbeeld is een standbeeld in de New York Bay. Het beeld staat symbool voor de vrijheid, een van de kernwaarden van de Verenigde Staten, en geldt bovendien als een teken van verwelkoming van iedereen: terugkerende Amerikan..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket Arc de Triomphe (Parijs)- metaal
Metalen bouwpakket van de Arc de Triomphe De Arc de Triomphe of de Triomfboog is een triomfboog en een van de bekendste bouwwerken van Parijs, in het 8e arrondissement. Het bouwwerk staat op de Place Charles de Gaulle, ook nog steeds Place de l'Étoile, een van de drukste verkeerspleinen van Pa..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Big Ben(Londen)- metaal
Metalen bouwpakket van de Big Ben Afmetingen (b x h, in cm.): 3 x 12 Schaal: 1:800 Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar De metalen bouwpakketten van De Bouwplaats zijn een ware uitdaging voor mensen die van een beetje 'priegelwerk' houden. De metalen miniaturen zijn klein..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Empire State Building- metaal
Metalen bouwpakket van de Empire State Building Het Empire State Building is een 381 meter hoge wolkenkrabber in New York. In 2016 was het het op twee na hoogste gebouw van de stad en stond het vijfde op de lijst van hoogste gebouwen van de Verenigde Staten. ..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Golden Gate Bridge- metaal
Metalen bouwpakket van de Tower Bridge De Golden Gate Bridge is een hangbrug over de zeestraat Golden Gate, de opening van de Baai van San Francisco in de Stille Oceaan. De brug maakt deel uit van zowel U.S. Route 101 als de California State Route 1 en verbindt het Schiereiland van San Francisco me..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Kasteel Neuschwanstein (Harry Potter)- metaal
Metalen bouwpakket van Kasteel Neuschwanstein (Harry Potter) In de films van Harry Potter komt in verschillende films Kasteel Neuschwanstein voor. Hoewel Neuschwanstein echt bestaat in Hohenschwamgau (Beieren) is dit echter niet het kasteel waar de opnamen voor de films zijn gemaakt. In werkelijkhe..
€ 8,99
Excl. BTW: € 7,43

Bouwpakket London Eye- metaal
Metalen bouwpakket van de London Eye London Eye is een reuzenrad in Londen, Engeland. Het rad is 135 meter hoog, heeft een diameter van 120 meter, weegt 1.700 ton en heeft 32 gesloten capsules. London Eye werd gebouwd in 1998 en was bij de opening het grootste re..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2020