Verfijnd zoeken
  • Leeftijdsindicatie
  • Merk
  • Prijs
  • Subcategorie
Verfijnd zoeken

Muziek

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Cello
Houten bouwpakket van een Cello  Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is ..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Elektrische Gitaar
Houten bouwpakket Elektrische Gitaar Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is d..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Bouwpakket Grammofoon hout
Houten bouwpakket Grammofoon Draai aan de hendel en de plaat draait rond. Let op: Het is geen muziekdoosje, er komt dus geen muziek uit. Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwend..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Muziekdoosje  Kerkje
Houten bouwpakket Muziekdoosje Kerkje Bouw je eigen muziekdoosje-speeldoosje in de vorm van een piano Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk om te bouwen met ook nog eens een functioneel resultaat. Draai aan de hendel en hoor een prachtige melodie. Afmetingen (l x b x h, in cm.): 7,..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket Muziekdoosje  Piano
Houten bouwpakket| Muziekdoosje Piano Bouw je eigen muziekdoosje-speeldoosje in de vorm van een piano Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk om te bouwen met ook nog eens een functioneel resultaat. Draai aan de hendel en hoor een prachtige melodie. Afmetingen (l x b x h, in cm.): 7,5&nbs..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Muziekdoosje Eiffeltoren
Houten bouwpakket Muziekdoosje Eiffeltoren Bouw je eigen muziekdoosje-speeldoosje met Eiffeltoren. Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk om te bouwen met ook nog eens een functioneel resultaat. Wind het speeldoosje op en hoor een prachtige melodie. Afmetingen (l x b x h, in cm.):&n..
€ 14,99 € 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Muziekdoosje Grammofoon- Balletdanseres
Houten bouwpakket| Muziekdoosje Grammofoon- Balletdanseres Bouw je eigen muziekdoosje-speeldoosje.  Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk om te bouwen met ook nog eens een functioneel resultaat. Draai aan de hendel en de balletdanseres draait rond en verspreid een prachtige melodi..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39

Bouwpakket Muziekdoosje Huisje
Houten bouwpakket Muziekdoosje Huisje Bouw je eigen muziekdoosje-speeldoosje in de vorm van een huisje. Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk om te bouwen met ook nog eens een functioneel resultaat. Draai aan de hendel en hoor een prachtige melodie. Afmetingen (l x b x h, in cm.): ..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Muziekdoosje Reuzenrad
Houten bouwpakket Muziekdoosje Reuzenrad Bouw je eigen muziekdoosje-speeldoosje in de vorm van een reuzenrad Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk om te bouwen met ook nog eens een functioneel resultaat. Je laat de melodie klinken door het mechanische op te winden. Afmetingen (l x ..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39

Bouwpakket Muziekdoosje Spinning Heart- Fotolijstje
Houten bouwpakket Muziekdoosje Spinning Heart- Fotolijstje Bouw je eigen muziekdoosje-speeldoosje in de vorm van een hart waar een eigen fotootje in kan worden geplaatst. Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk om te bouwen met ook nog eens een functioneel resultaat. Je laat de melodi..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39

Bouwpakket Muziekdoosje Windmolentje
Houten bouwpakket Muziekdoosje Windmolen Bouw je eigen muziekdoosje-speeldoosje in de vorm van een windmolentje Inclusief verf en penseeltje. Ontzettend leuk om te bouwen met ook nog eens een functioneel resultaat. Draai aan de hendel en hoor een prachtige melodie. Afmetingen (l x b x h, in cm...
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket Drumstel
Houten bouwpakket Drumstel Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is dus geen li..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).

Bouwpakket Harp
Houten bouwpakket van een Harp Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is dus gee..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Piano
Houten bouwpakket van een Engelse Piano Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw i..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).

Bouwpakket Saxofoon
Houten bouwpakket Saxofoon  Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is dus g..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).

Bouwpakket Vleugel- kleur
Houten Bouwpakket van een Vleugel- kleur Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technologie.  B..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2021