Verfijnd zoeken
  • Leeftijdsindicatie
  • Merk
  • Prijs
  • Subcategorie
Verfijnd zoeken

Stenen Bouwpakketten

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Berghuisje 1- Steen
Bouwpakket 3D van een Berghuisje- Steen De 3D- bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De Berghuisjes zijn beginnerssetjes voor kinderen of om het eens uit te proberen. De steentjes hebben een ander karakter en lijken meer op normale baksten..
€ 19,99
Excl. BTW: € 16,52

Bouwpakket Berghuisje 2- Steen
Bouwpakket 3D van een Berghuisje- Steen De 3D- bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De Berghuisjes zijn beginnerssetjes voor kinderen of om het eens uit te proberen. De steentjes hebben een ander karakter en lijken meer op normale ba..
€ 24,99
Excl. BTW: € 20,65

Bouwpakket Berghuisje 3- Steen
Bouwpakket 3D van een Berghuisje- Steen De 3D- bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De Berghuisjes zijn beginnerssetjes voor kinderen of om het eens uit te proberen. De steentjes hebben een ander karakter en lijken meer op normale ba..
€ 24,99
Excl. BTW: € 20,65

Bouwpakket Arc de Triomph(Parijs)- Steen
Bouwpakket 3D van de Arc de Triomph(Parijs)- Steen Een prachtig 3D stenen bouwpakket van de Arc de Triomph in Parijs.  De bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te montere..
€ 67,99
Excl. BTW: € 56,19

Bouwpakket Brandenburger Tor(Berlijn)- Steen
Bouwpakket 3D van de Brandenburger Tor(Berlijn)- Steen Een prachtig 3D stenen bouwpakket van de beroemde Brandenburger Torin Berlijn. Het gebouw staat precies op de grens tussen het voormailige West- en Oost- Berlijn en speelde een belangrijke symbolische rol bij de val van de Muur op 9 november 19..
€ 67,99
Excl. BTW: € 56,19

Bouwpakket El Alamo (Texas)- Steen
Bouwpakket 3D van de El Álamo (Texas)- Steen Een prachtig 3D stenen bouwpakket van El Álamo in Texas.  De Alamo-missie in San Antonio, gewoonlijk The Alamo genoemd en oorspronkelijk bekend als de Misión San Antonio de Valero, is een historische Spaanse missie- en fortverbinding die in de 18e ..
€ 54,99
Excl. BTW: € 45,45

Bouwpakket Galata Toren(Istanbul)- Steen
Bouwpakket 3D van de Galata Toren in Istanbul(Turkije)- Steen Een authentiek 3D stenen bouwpakket van de Galata Toren in istanbul. De bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te ..
€ 54,99
Excl. BTW: € 45,45

Bouwpakket Toren van Pisa(Italië)- Steen
Bouwpakket 3D van de Toren van Pisa(Italië)- Steen Een authentiek 3D stenen bouwpakket van de Toren van Pisa in Pisa. De bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1...
€ 67,99
Excl. BTW: € 56,19

Bouwpakket Vrijheidsbeeld (New York)- Steen
Bouwpakket 3D van het Vrijheidsbeeld(New York)- Steen Een prachtig 3D stenen bouwpakket van het beroemde Vrijheidsbeeld in New York. Het beeld staat symbool voor de vrijheid, een van de kernwaarden van de Verenigde Staten, en geldt bovendien als een teken van verwelkoming van iedereen: terugke..
€ 59,99
Excl. BTW: € 49,58

Bouwpakket Boerderijtje-  Steen
Bouwpakket 3D van een Boerderijtje- Steen De 3D-bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm 3. Kartonnen ba..
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Buitenhuisje-  Steen
Bouwpakket 3D van een Buitenhuisje- Steen De 3D-bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm 3. Kartonnen ba..
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Duits Vakwerkhuisje -  Steen
Bouwpakket 3D van een Duits Vakwerkhuisje- Steen De 3D-bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm 3. Karto..
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26

Bouwpakket Engels huisje met Watermolen- Steen
Bouwpakket 3D van een traditioneel Engels huisje met Watermolen- Steen De 3D- bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen ..
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Hollandse Stellingmolen- Steen
Bouwpakket 3D van een traditionele Hollandse Stellingmolen- Steen Deze prachtige traditionele Stellingmolen is nog op vele plaatsen in Nederland te zien. De bovenkant van deze uitvoering is van hout en de onderkant van steen, wat een prachtig authentiek effect geeft. De 3D- bouwpakketten van Do..
€ 44,99
Excl. BTW: € 37,18

Bouwpakket Molen Traditioneel- Steen
Bouwpakket 3D van een traditionele Molen- Steen De 3D- bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm 3. Karto..
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26

Bouwpakket Rustiek Huis- Steen
Bouwpakket 3D van een Rustiek Huis- Steen De 3D-bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm 3. Kartonnen ba..
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2021