Verfijnd zoeken
  • Leeftijdsindicatie
  • Merk
  • Prijs
Verfijnd zoeken

Bouwpakketten op Zonne-energie

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Knikkerbaan op Zonne-energie- hout
Bouwpakket Knikkerbaan op Zonne-energie- hout Bouw je eigen knikkerbaan op zonne-energie. Laat de zonneschijn op het zonnepaneel vallen en de knikkers gaan rollen. Een fascinerend schouwspel. Ook mogelijk om op batterijvoeding te laten draaien. Afmetingen (l x b x h, in cm.): 15 x 10,5 x ..
€ 18,99
Excl. BTW: € 15,69

Bouwpakket Windturbine/ Windmolen D op zonne-energie
Houten bouwpakket van een Windturbine op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technol..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket Molen A op zonne-energie
Bouwpakket Molen van hout op zonne-energie, model A Authentieke windmolen. Wieken draaien op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige construct..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Molen B op zonne-energie
Bouwpakket Molen B van hout op zonne-energie Authentieke windmolen. Wieken draaien op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Molen C op zonne-energie
Bouwpakket Molen C van hout op zonne-energie Authentieke windmolen. Wieken draaien op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Molen E op zonne-energie
Bouwpakket Molen E van hout op zonne-energie Authentieke windmolen. Wieken draaien op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie..
€ 13,99
Excl. BTW: € 11,56
Gebaseerd op 6 beoordeling(en).

Bouwpakket Molen op zonne-energie
Bouwpakket Molen van hout op zonne-energie Authentieke windmolen. Wieken draaien op zonne-energie Afmetingen (l x b x h): 12,5 x 6 x 17 cm Aantal onderdelen: 21 Inclusief zonnepaneel en motor Moelijkheidsgraad: Eenvoudig Alle houten bouwpakketten van De Bouwplaats zijn gemaakt van kwalitati..
€ 11,99 € 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Watermolen op zonne-energie
Houten bouwpakket van een Watermolen op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technolo..
€ 8,99
Excl. BTW: € 7,43

Bouwpakket Helikopter Chinook op zonne-energie
Houten bouwpakket van een Chinook Helikopter op zonne-energie Afmetingen (l x h in cm.): 18,2 x 11,4 Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig De propellers draaien op zonne-energie..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Vliegtuig Driedekker op zonne-energie
Houten bouwpakket van een Driedekker/Triplane op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercuttin..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket Vliegtuig op zonne-energie
Houten bouwpakket van een Vliegtuig op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technolog..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Bulldozer op zonne-energie
Bouwpakket Bulldozer van hout op zonne-energie Bulldozer rijdt op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefab..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Jeep op zonne-energie
Bouwpakket Jeep van hout op zonne-energie Jeep rijdt op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd me..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Monstertruck op zonne-energie
Bouwpakket Monstertruck van hout op zonne-energie Truck rijdt op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabr..
€ 11,99
Excl. BTW: € 9,91

Bouwpakket Oldtimer op Zonne-energie- hout
Bouwpakket Oldtimer van hout op zonne-energie Deze auto rijdt op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabr..
€ 11,99
Excl. BTW: € 9,91
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Truck op zonne-energie
Bouwpakket Truck van hout op zonne-energie Truck rijdt op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd ..
€ 11,99
Excl. BTW: € 9,91

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2020