Verfijnd zoeken
  • Leeftijdsindicatie
  • Merk
  • Prijs
Verfijnd zoeken

Bouwpakketten op Zonne-energie

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Hybride Knikkerbaan De Traploper op Zonne-energie/batterij- hout
Bouwpakket Hybride Knikkerbaan De Traploper op Zonne-energie of batterij- hout Bouw je eigen knikkerbaan op zonne-energie of op batterij. Laat de zonneschijn op het zonnepaneel vallen en de knikkers gaan rollen. Een fascinerend schouwspel. Afmetingen (l x b x h, in cm.): 15 x 12 ..
€ 16,99
Excl. BTW: € 14,04

Bouwpakket Hybride Knikkerbaan Rollercoaster op Zonne-energie of batterij- hout
Bouwpakket Hybride Knikkerbaan Rollercoaster op Zonne-energie of batterij- hout Bouw je eigen knikkerbaan op zonne-energie en elektriciteit(batterij). Laat de zonneschijn op het zonnepaneel vallen en de knikkers gaan rollen. Een fascinerend schouwspel. Afmetingen(in cm., l b x h): 16 x 19 x 20 ..
€ 18,99
Excl. BTW: € 15,69

Bouwpakket Knikkerbaan Spiraal Hybride op Zonne-energie en batterij- hout
Bouwpakket Hybride Knikkerbaan Spiraal op Zonne-energie of op batterij- hout Bouw je eigen knikkerbaan op zonne-energie. Laat de zonneschijn op het zonnepaneel vallen en de knikkers gaan rollen. Een fascinerend schouwspel. Ook mogelijk om op batterijvoeding te laten draaien. Afmetingen (l x b ..
€ 16,99
Excl. BTW: € 14,04
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Windturbine/ Windmolen D op zonne-energie
Houten bouwpakket van een Windturbine op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technol..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).

Bouwpakket Molen A op zonne-energie
Bouwpakket Molen van hout op zonne-energie, model A Authentieke windmolen. Wieken draaien op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige construct..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Molen B op zonne-energie
Bouwpakket Molen B van hout op zonne-energie Authentieke windmolen. Wieken draaien op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Molen C op zonne-energie
Bouwpakket Molen C van hout op zonne-energie Authentieke windmolen. Wieken draaien op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Molen E op zonne-energie
Bouwpakket Molen E van hout op zonne-energie Authentieke windmolen. Wieken draaien op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39
Gebaseerd op 7 beoordeling(en).

Bouwpakket Molen op zonne-energie
Bouwpakket Molen van hout op zonne-energie Authentieke windmolen. Wieken draaien op zonne-energie Afmetingen (l x b x h): 12,5 x 6 x 17 cm Aantal onderdelen: 21 Inclusief zonnepaneel en motor Moelijkheidsgraad: Eenvoudig Bouwtijd: ongeveer 30 minuten Alle houten bouwpakketten van De Bouwpl..
€ 11,99 € 9,99
Excl. BTW: € 8,26
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Watermolen op zonne-energie
Houten bouwpakket van een Watermolen op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technolo..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Helikopter Chinook op zonne-energie
Houten bouwpakket van een Chinook Helikopter op zonne-energie Afmetingen (l x h in cm.): 18,2 x 11,4 Aantal onderdelen: ongeveer 20 Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig De propellers draaien op zonne-energie Bouwtijd: 20 tot 30 minuten  ..
€ 8,99
Excl. BTW: € 7,43
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Vliegtuig Driedekker op zonne-energie
Houten bouwpakket van een Driedekker/Triplane op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercuttin..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket Vliegtuig op zonne-energie
Houten bouwpakket van een Vliegtuig op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technolog..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Bulldozer op zonne-energie
Bouwpakket Bulldozer van hout op zonne-energie Bulldozer rijdt op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefab..
€ 11,99
Excl. BTW: € 9,91

Bouwpakket Jeep op zonne-energie
Bouwpakket Jeep van hout op zonne-energie Jeep rijdt op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd me..
€ 11,99
Excl. BTW: € 9,91

Bouwpakket Monstertruck op zonne-energie
Bouwpakket Monstertruck van hout op zonne-energie Truck rijdt op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabr..
€ 12,99
Excl. BTW: € 10,74

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2021