30 DAGEN BEDENKTIJD

U betaalt alleen de verzendkosten van de retourzending.

GRATIS VERZENDING

NL vanaf € 40,-  |   BE/DE vanaf € 60,-

 VEILIG ONLINE BETALEN


Bouwpakket vogelhuisje

Een vogelhuisje bouwpakket is een complete set met benodigdheden om een vogelhuisje te bouwen. Door de onderdelen van het bouwpakket in elkaar te klemmen, ontstaat er een unieke nestkast waarmee jij allerlei soorten vogels in je tuin verwelkomt!


Bouwpakket Vogelhuis

Bouwpakket Vogelhuis

€ 7,99 Excl. BTW:€ 6,60

Bouwpakket Vogelhuisje

Bouwpakket Vogelhuisje

€ 7,99 Excl. BTW:€ 6,60

Bouwpakket Vogelhuisje

Bouwpakket Vogelhuisje

€ 4,99 Excl. BTW:€ 4,12

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Vogelhuis bouwpakketten kopen

Een vogelhuisje bouwpakket is een pakket met daarin alle benodigde onderdelen om een vogelhuisje in elkaar te zetten. Bij De Bouwplaats bieden we verschillende vogelhuis pakketten aan, die bestaan uit het materiaal hout. Alle bouwpakketten van De Bouwplaats kenmerken zich door kwalitatief beter FSC- gecertificeerd hout. Dit materiaal is onbehandeld.

Met een nestkast bouwpakket kun je een leuke activiteit ondernemen en tegelijkertijd iets waardevols voor de vogels in je tuin maken. Door het zelf nog te schilderen of op een andere manier te behandelen of decoreren, geef je het nog een extra vleugje stijl. Daarmee is het niet alleen praktisch, maar tevens een stijlvolle toevoeging aan je tuin.

Het vogelhuisje van de onderzijde tot de bovenzijde maken is niet alleen een leuke en ontspannende hobby, het heeft daarnaast een positief effect op je creativiteit. Bovendien is het mogelijk om hiermee je ruimtelijk inzicht te verbeteren en krijg je een voldaan gevoel wanneer je klaar bent. Het maken van een vogelhuisje is een geweldige manier om een handgemaakt én persoonlijk object te creëren.

Of je nu eindigt met een beige vogelhuisje of eentje in een opvallende tint, je drukt je persoonlijkheid uit in het object. Dat stelt je in staat om iets te creëren dat bij je wensen en tuin past. De bouwsets van De Bouwplaats kenmerken zich door de uitstekende kwaliteit en hoge waardering. Daardoor ben jij verzekerd van een product waar je jarenlang plezier van hebt.

Hoe bouw je een bouwpakket van een vogelhuisje?

Een bouwpakket van een vogelhuisje bouw je door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde handleiding uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Daardoor ontstaat er een stevige constructie. De onderdelen klemmen precies goed, wat een positief effect heeft op het eindresultaat. Het bouwpakket zet je in elkaar op basis van stap-voor-stap tekeningen. Dat doen wij om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en om ervoor te zorgen dat het vogelhuisje leuk en aantrekkelijk voor vogels wordt.

Je hoeft dus niet aan de slag met een hamer, spijkers of schroeven om een eigen vogelhuisje te creëren. De gaten zijn voorgeboord en je hebt maar weinig gereedschap nodig. Denk bijvoorbeeld aan wat houtlijm schuurpapier en een mesje voor de afwerking. Alleen de allerkleinste onderdelen hebben in sommige situaties een druppeltje houtlijm nodig om ervoor te zorgen dat alles goed vast zit.

Het vogelhuisje dat je gaat maken heeft een invliegopening die geschikt is voor allerlei vogelsoorten, zoals de koolmees, zwarte mees, kuifmees, pimpelmees, de matkop, ringmus en bonte vliegenvanger. Ben je klaar met het bouwproces? Dan kun je het nestkastje nog schilderen om het product nog persoonlijker te maken.

Het in elkaar zetten van een vogelhuisje is bijzonder geschikt voor volwassenen die het leuk vinden om constructies te bouwen. Dat kun je helemaal zelf doen, maar daarnaast met je kinderen of kleinkinderen. Vogelhuisjes maken is bovendien een leuk idee voor tijdens een kinderfeestje. Dan hebben de kinderen de kans om lekker samen knutselen om uiteindelijk een mooi voederhuisje te maken. Na het bouwen is het een kwestie van nog wat afwerken met een kwast en wat kleuren verf en het feestje is sowieso geslaagd!

Houten vogelhuisjes bouwen voor vogels

Het bouwen van een houten vogelhuisje voor vogels is een manier om de natuur te verwelkomen in je tuin. Met een houten bouwpakket van De Bouwplaats maak jij straks dat ene unieke vogelhuisje waar je onderscheidend mee bent. Dankzij de afmeting (en opening van het vogelhuisje is het mogelijk om verschillende vogelsoorten naar je tuin te lokken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld mussen en mezen. Het hout dat we gebruiken voor het nestkast bouwpakket is veilig voor iedere vogel! Naast vogelhuisjes biedt de Bouwplaats ook andere interessante bouwpakketten aan zoals auto's, sportauto's en huisjes

Vogelhuisjes bouwen voor volwassenen en kinderen

Het maken van vogelhuisjes is een activiteit die zowel volwassenen als kinderen aanspreekt. Het biedt hen de kans om hun creativiteit te uiten en tegelijkertijd te genieten van het zorgvuldige proces van het construeren van gedetailleerde vogelhuisjes. Het is een plezierige hobby die jong en oud samen delen.