30 DAGEN BEDENKTIJD

U betaalt alleen de verzendkosten van de retourzending.

GRATIS VERZENDING

NL vanaf € 40,-  |   BE/DE vanaf € 60,-

 VEILIG ONLINE BETALEN


Bouwpakket sportauto

Een sportauto bouwpakket is een complete bouwset waarmee je met de benodigde onderdelen een replica maakt van een toffe sportauto. Druk de voorgesneden stukken van hout uit de bouwplaten en klem deze in elkaar om jouw miniatuur van een echte sportwagen,


Bouwpakket Sportauto op Windkracht- Science Kit
Bouwpakket Sportauto- klein

Bouwpakket Sportauto- klein

€ 2,99 Excl. BTW:€ 2,47

Bouwpakket STEM Qboidz Formule 1 auto- 10 bonus modellen
Bouwpakket Formule 1- raceauto

Bouwpakket Formule 1- raceauto

€ 2,99 Excl. BTW:€ 2,47

Bouwpakket Formule 1- raceauto-  kleur

Bouwpakket Formule 1- raceauto- kleur

€ 2,99 Excl. BTW:€ 2,47

Bouwpakket Sportauto 'Hurricane'

Bouwpakket Sportauto 'Hurricane'

€ 2,99 Excl. BTW:€ 2,47

Bouwpakket Sportauto 'Hurricane'- kleur

Bouwpakket Sportauto 'Hurricane'- kleur

€ 2,99 Excl. BTW:€ 2,47

Bouwpakket Sportauto met Vleugeldeuren

Bouwpakket Sportauto met Vleugeldeuren

€ 4,99 Excl. BTW:€ 4,12

Bouwpakket Sportauto met Vleugeldeuren- kleur

Bouwpakket Sportauto met Vleugeldeuren- kleur

€ 4,99 Excl. BTW:€ 4,12

Bouwpakket Formule 1- raceauto

Bouwpakket Formule 1- raceauto

€ 3,99 Excl. BTW:€ 3,30

Bouwpakket Ferrari Formule 1- raceauto- metaal

Bouwpakket Ferrari Formule 1- raceauto- metaal

€ 11,99 Excl. BTW:€ 9,91

Bouwpakket Nissan Sportscar GTR- metaal- gekleurd

Bouwpakket Nissan Sportscar GTR- metaal- gekleurd

€ 24,99 € 29,99 Excl. BTW:€ 20,65

Bouwpakket Nissan Sportscar IDX- metaal- gekleurd

Bouwpakket Nissan Sportscar IDX- metaal- gekleurd

€ 24,99 € 29,99 Excl. BTW:€ 20,65

Bouwpakket Subaru WRX STI NBR 2019- metaal- gekleurd
Bouwpakket Raceauto Formule 1 op zonne-energie

Bouwpakket Raceauto Formule 1 op zonne-energie

€ 12,99 Excl. BTW:€ 10,74

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 15

Sportauto bouwpakketten kopen

Een bouwpakket voor een sportauto daagt je uit om een miniatuurversie van een sportauto te creëren. Een bouwpakket sportauto van De Bouwplaats bestaat uit de benodigdheden voor een miniatuur sportauto en een instructie over hoe je het bouwproces stap voor stap voltooid. Het is voor zowel kinderen als volwassenen een geweldige manier om je creativiteit de vrije loop te laten. Door onze grote voorraad vind je altijd wel een artikel dat bij je past.

Een houten sportauto is voor kinderen het perfecte speelgoed. Er is namelijk meer dan alleen spellen, want het is voor hen leuk om van A tot Z iets tofs te creëren om er daarna mee te spelen en te besturen. Als je ouder bent is een houten bouwpakket ideaal als ontspannen hobby. Voor zowel kinderen als volwassenen heeft het bovendien educatieve voordelen. Zo stimuleert het je creativiteit, wordt je probleemoplossend vermogen beter en ontwikkel je je ruimtelijk inzicht.

Wij bieden scherpe prijzen, waardoor jij voordelig een toffe miniatuur van een auto scoort. De prijzen op onze website staan inclusief btw. Vandaag besteld? Dan heb je het artikel al binnen 1-2 werkdagen in huis.

Hoe bouw je een sportauto bouwpakket?

Een sportauto bouwpakket bouw je door de voorgesneden onderdelen van hout uit de bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen, om een stevige constructie te realiseren. Welke stappen je kunt ondernemen, staat beschreven in de bijgeleverde handleiding. In de verpakking vind je de bouwstenen die je nodig hebt om de sportauto op kleine schaal te maken.

Om het product succesvol te maken, heb je slechts een druppeltje lijm, schuurpapier en een mesje nodig voor de afzwering. Sommige modellen uit onze collectie kun je na het bouwproces nog versieren. Laat je fantasie de vrije loop en geef de auto nog een persoonlijk tintje door het te verven of te lakken. De bouwsets op onze website vind je in verschillende stijlen, afmetingen, merken en moeilijkheidsgraden. Kies een stijl, afmeting, merk en moeilijkheidsgraad naar wens.

Welke soorten sportauto's kan je bouwen?

De verschillende soorten sportauto's die er zijn omvatten echte sportwagens, Ferrari's en Formule 1 auto's. Elk bouwpakket van De Bouwplaats biedt realistische details om je droomauto helemaal tot leven te brengen.

Echte sportwagens maken

Met onze bouwsets maak je een schitterende replica van bekende sportwagens zoals Subaru en Nissan. De pakketten bevatten onderdelen met realistische details, waardoor de sportwagen een authentieke uitstraling krijgt. Jouw zelfgemaakte sportwagen wordt een waar pronkstuk in huis!

F1 bouwpakket

Een F1 bouwpakket bouwen is een manier om je passie voor Formule 1 verder te ontwikkelen. Als je gek bent van Formule 1 wagens, is het een leuke bezigheid om deze na te maken in het klein. In ons assortiment vind je te gekke designs van F1 wagens. Zet je deze op de juiste manier in elkaar en werk je de wagen mooi af? Dan wordt het een echte eyecatcher in je woning of slaapkamer!

Ferrari bouwpakket maken

Een Ferrari bouwpakket bouwen is een aanrader voor liefhebbers van deze droomauto. Als je een fascinatie hebt voor Ferrari's, dan is het fantastisch om deze sportwagen in het klein in je huis te stallen. Met ons houten bouwpakket creëer je je eigen replica van deze legendarische auto. Door de gedetailleerde benodigdheden en jouw fantasie breng je de wagen helemaal tot leven.

Gebruik verschillende materialen

Gebruik hout, metaal en zonne-energie om sportauto's te bouwen. Hout kan dienen voor een warme en natuurlijke uitstraling, terwijl metaal zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Met zonne-energie zorg je er ook nog voor dat ze rijden als gevolg van een mini zonnepaneel op de sportwagen. Naast sportauto's biedt de Bouwplaats ook andere interessante bouwpakketten aan zoals unieke auto's, huisjes en vliegtuigen

Sportauto modelbouw voor volwassenen en kinderen

Het bouwen van sportauto's als modelbouw is een activiteit die zowel volwassenen als kinderen aanspreekt. Het biedt zowel volwassenen als kinderen de kans om hun creativiteit te uiten en tegelijkertijd te genieten van het nauwgezette proces van het construeren van gedetailleerde schaalmodellen van indrukwekkende sportauto's. Het is een plezierige hobby die jong en oud samen kunnen delen en van kunnen genieten.