30 DAGEN BEDENKTIJD

U betaalt alleen de verzendkosten van de retourzending.

GRATIS VERZENDING

NL vanaf € 40,-  |   BE/DE vanaf € 60,-

 VEILIG ONLINE BETALEN


Bouwpakket vliegtuig

Bouw je eigen modelvliegtuig met een vliegtuig bouwpakket. Het is een fantastische activiteit! Een ruime keuze aan bouwpakketten, waaronder voor straaljagers, normale vliegtuigen, Boeing vliegtuigen en andere toffe artikelen.


Bouwpakket  Fokker DR1 Triplane - Matchitecture

Bouwpakket Fokker DR1 Triplane - Matchitecture

€ 44,99 Excl. BTW:€ 37,18

Bouwpakket Hawker Hurricane RAF Jachtvliegtuig- metaal
Bouwpakket Mad Hornet Vliegtuig- Mechanisch

Bouwpakket Mad Hornet Vliegtuig- Mechanisch

€ 59,99 Excl. BTW:€ 49,58

Bouwpakket Qboidz Vliegtuig- 5 bonus modellen

Bouwpakket Qboidz Vliegtuig- 5 bonus modellen

€ 34,99 Excl. BTW:€ 28,92

Bouwpakket RAD- gevechtsvliegtuig

Bouwpakket RAD- gevechtsvliegtuig

€ 6,99 Excl. BTW:€ 5,78

Bouwpakket Stuntvliegtuig Inventor Mechanics- 5 bonus modellen
Bouwpakket Vliegtuig klein

Bouwpakket Vliegtuig klein

€ 2,49 Excl. BTW:€ 2,06

Bouwpakket Vliegtuig klein- kleur

Bouwpakket Vliegtuig klein- kleur

€ 2,49 Excl. BTW:€ 2,06

Bouwpakket Vliegtuig Boeing 747 van hout

Bouwpakket Vliegtuig Boeing 747 van hout

€ 4,99 Excl. BTW:€ 4,12

Bouwpakket Vliegtuig Comac C919- kleur

Bouwpakket Vliegtuig Comac C919- kleur

€ 2,99 Excl. BTW:€ 2,47

Bouwpakket Vliegtuig Spitfire

Bouwpakket Vliegtuig Spitfire

€ 4,99 Excl. BTW:€ 4,12

Bouwpakket Watervliegtuig Heinkel HE51- Dubbeldekker
Bouwpakket Vliegtuig Albatros DV- dubbeldekker
Bouwpakket Vliegtuig Driedekker

Bouwpakket Vliegtuig Driedekker

€ 2,99 Excl. BTW:€ 2,47

Bouwpakket Vliegtuig Spirit of Saint Louis- metaal
Bouwpakket Vliegtuig Hansa Brandenburg W.29- metaal
Bouwpakket Vliegtuig Driedekker op zonne-energie
Bouwpakket Vliegtuig op zonne-energie

Bouwpakket Vliegtuig op zonne-energie

€ 10,99 Excl. BTW:€ 9,08

Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 18

Vliegtuig bouwpakketten kopen

Een vliegtuig bouwpakket is een complete set met daarin alle benodigde onderdelen om een vliegtuig op kleine schaal te bouwen. De Bouwplaats heeft zowel modelbouw vliegtuigen van hout als van metaal. Onze houten bouwpakketten bestaan uit voorgesneden houten onderdelen die perfect in elkaar passen. De metalen bouwpakketten bestaan uit metalen sheets waar je de onderdelen voorzichtig uitknipt met een kniptang, om de onderdelen vervolgens in elkaar te vouwen.

De Bouwplaats heeft een ruim assortiment bouwpakket vliegtuigen. Daardoor is het mogelijk om te kiezen voor een pakket dat past bij je wensen. Of het je nu vet lijkt om een straaljager te maken of je liever aan de slag gaat met een Boeing model, het kan allemaal. Met kwalitatieve producten en een grote keuze aan modellen, is het met een bouwset van De Bouwplaats mogelijk om een prachtig vliegtuig op schaal te maken.

Het maken van een vliegtuig op schaal is meer dan alleen een leuke en ontspannende hobby. Het bouwproces kan je creativiteit stimuleren en je ruimtelijk inzicht verbeteren. Lukt het je om het vliegtuig van A tot Z goed in elkaar te zetten, dan geeft jou dat een gevoel van voldoening. Het is de perfecte manier om met de hand een object met persoonlijk tintje te creëren.

Hoe bouw je een vliegtuig bouwpakket?

Een vliegtuig bouwpakket bouw je door de onderdelen van de bouwset zorgvuldig in elkaar te zetten. De moeilijkheidsgraad varieert per bouwdoos, dus je kunt voor iets kiezen dat bij je vaardigheden past. Hoe je een bouwpakket vliegtuig in elkaar zet, hangt onder meer af van het materiaal. Kies je voor een houten model, dan krijg je een set van voorgesneden houten artikelen en instructies om het voertuig te maken. Bestel en betaal je voor een artikel van metaal, dan werk je met metalen sheets om de onderdelen in elkaar te vouwen.

Kies je voor de bouwdozen van De Bouwplaats, dan heb je maar weinig gereedschap nodig om een toffe creatie te maken. Met een bouwset van hout heb je soms enkel wat lijm, schuurpapier en een mesje nodig voor de afwerking. De houten bouwpakketten van De Bouwplaats bestaan uit kwalitatief beter FSC- gecertificeerd hout.

Voor de bouw van metalen bouwpakketten is slechts een klein (knip)tangetje en een pincet nodig. Een metalen miniatuur vliegtuig vereist meer geduld en precisie dan een houten model, omdat het om kleinere onderdelen gaat. Een vliegtuig bouwdoos van metaal wordt aangeraden vanaf 14 jaar.

Is het je gelukt om het vliegtuig te maken? Dan kun je een houten model nog een persoonlijk tintje geven door aan de slag te gaan met de afwerking. Kies een thema en pak je kwast en verf erbij om het vliegtuig helemaal aan je smaak aan te passen. Zo geef je het product een boost en geniet je van een persoonlijk exemplaar in huis.

Welke soorten vliegtuigen kan je maken?

De verschillende soorten vliegtuigen die er zijn omvatten straaljagers, normale vliegtuigen, Boeing vliegtuigen en nog veel meer. Of je nu interesse hebt in klassieke modellen, commerciële vliegtuigen of gevechtsvliegtuigen, er is altijd een bouwset dat bij jouw smaak past!

Straaljagers

Een straaljager bouwpakket is een project waarbij je volgens een stappenplan een straaljager in elkaar zet. Dankzij de gedetailleerde onderdelen en realistische kenmerken, is het schaalmodel haast niet van echt te onderscheiden. Wij bieden diverse straaljager bouwpakketten aan in onze voorraad, waaronder populaire modellen als de F-16, Spitfire en Fokker.

Normale vliegtuigen

Normale vliegtuigen in de vorm van een bouwpakket kun je zowel als beginner voltooien als modelbouwer met meer ervaring. De bouwpakketten voor onze normale vliegtuigen bestaan uit een duidelijk stappenplan en hoogwaardige onderdelen. Hiermee is het mogelijk om een realistisch model te creëren.

Boeing vliegtuig

Een Boeing vliegtuig bouwpakket is een bouwset die geschikt is voor liefhebbers van commerciële vliegtuigen. De nauwkeurige schaalmodellen in ons assortiment helpen jou erbij om een prachtig model te maken dat veel overeenkomsten heeft met de werkelijkheid. Ga je aan de slag met zo'n bouwset, dan heb jij straks binnen no-time een Boeing 747 in je woonkamer staan.

Gebruik verschillende materialen

Vliegtuigmodelbouw is een creatieve hobby waarbij bouwpakketten van hout of metaal worden gebruikt om realistische vliegtuigen op schaal te construeren. Een houten modelbouw vliegtuig bevat hoogwaardige materialen en gedetailleerde onderdelen, waardoor het proces van het bouwen met geduld en precisie leidt tot prachtige vliegtuigmodellen die als opvallende blikvangers dienen in elke ruimte. Naast vliegtuigen biedt de Bouwplaats ook andere interessante bouwpakketten aan zoals schepen, helikopters en tractors

Vliegtuig modelbouw voor volwassenen en kinderen

Het bouwen van vliegtuigen als modelbouw is een activiteit die zowel volwassenen als kinderen aanspreekt. Het biedt hen de kans om hun creativiteit te uiten en tegelijkertijd te genieten van het zorgvuldige proces van het construeren van gedetailleerde schaalmodellen van indrukwekkende vliegtuigen. Het is een plezierige hobby die jong en oud samen delen en van genieten.