30 DAGEN BEDENKTIJD

U betaalt alleen de verzendkosten van de retourzending.

GRATIS VERZENDING

NL vanaf € 40,-  |   BE/DE vanaf € 60,-

 VEILIG ONLINE BETALEN


Bouwpakket fiets

Een fiets bouwpakket is een set met onderdelen en duidelijke instructies waarmee je je eigen miniatuurversie van een fiets bouwt. Met een kleine versie van een toffe racefiets, mountainbike of normale fiets haal je een echte eyecatcher in je woning!


Bouwpakket Automatische Fietser/Wielrenner- Mechanisch
Bouwpakket Houten Fiets- klein

Bouwpakket Houten Fiets- klein

€ 2,49 Excl. BTW:€ 2,06

Bouwpakket Motor Motorfiets 2 hout- Mechanisch

Bouwpakket Motor Motorfiets 2 hout- Mechanisch

€ 29,99 Excl. BTW:€ 24,79

Bouwpakket Mountainbike Fiets Sportfiets

Bouwpakket Mountainbike Fiets Sportfiets

€ 3,99 Excl. BTW:€ 3,30

Bouwpakket Racefiets- klein

Bouwpakket Racefiets- klein

€ 2,49 Excl. BTW:€ 2,06

Papiermodel Motorfiets

Papiermodel Motorfiets

€ 7,99 Excl. BTW:€ 6,60

Bouwpakket Fiets Hoge Bi- metaal

Bouwpakket Fiets Hoge Bi- metaal

€ 9,99 Excl. BTW:€ 8,26

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7

Fiets bouwpakketten kopen

Een fiets bouwpakket is een bouwset die alle benodigde onderdelen bevat om een fiets op schaal te creëren. De bouwpakketten van De Bouwplaats bestaan uit voorgesneden houten onderdelen en een gedetailleerde handleiding. Kortom, alles wat je nodig hebt om een prachtige miniatuurversie van een fiets te realiseren.

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit houten bouwpakketten, maar er bestaan tevens enkele papieren en metalen modellen. De houten bouwpakketten van De Bouwplaats bestaan uit kwalitatief beter FSC- gecertificeerd hout. Laat je creativiteit los en creëer een schitterende replica van een fiets!

Heb je een passie voor modelbouw, dan is een houten bouwpakket van De Bouwplaats absoluut het proberen waard. Het creëren van een replica fiets op schaalformaat is meer dan alleen een leuke hobby. Naast dat het een fijne bezigheid is, heeft het creëren van een miniatuurversie van een houten fiets een positief effect op je creativiteit, probleemoplossend vermogen en ruimtelijk inzicht. Het is dus niet alleen leuk, maar daarnaast hartstikke educatief.

Bij De Bouwplaats vind je een houten bouwpakket voor iedereen, of je nu beginner bent of al meer ervaring hebt. Ons assortiment biedt modellen voor kinderen en volwassenen. De afmeting van het product verschilt per artikel. Kies een model dat bij jouw vaardigheid en leeftijd past en ontdek het verhaal achter modelbouw!

Hoe bouw je een fiets bouwpakket?

Een fiets bouwpakket bouw je door de houten stukken uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken, om die vervolgens in elkaar te klemmen. Elk bouwpakket van De Bouwplaats is voorzien van een gedetailleerde handleiding, met stap-voor-stapinstructies. Je hoeft alleen deze instructies op te volgen om de set te voltooien. De pakketten bestaan in verschillende moeilijkheidsgraden, waardoor het mogelijk is om voor iets te kiezen dat bij je niveau past. Voor kinderen is het een aanrader om voor een model te gaan dat makkelijk is. Voor volwassenen bestaan er talloze complexere projecten.

De instructies in de handleiding helpen jou erbij om de fiets steeds meer tot leven te brengen. Voor het bouwpakket is aan van alles gedacht, zodat het zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid ligt. Denk daarbij aan onderdelen als het frame, de wielen en de handvatten. Voor het creëren van een houten fiets heb je nauwelijks gereedschap nodig. Om het artikel in elkaar te zetten, heb je slechts wat lijm, schuurpapier en een mesje voor de afwerking nodig.

Wil je het nog een persoonlijk tintje geven? Dan kun je sommige modellen van de houten fiets nog schilderen als je klaar bent met bouwen. Een houten bouwpakket om een replica fiets te maken om in huis te stallen, is de ideale manier om een handgemaakt en persoonlijk object te creëren.

Welke soorten fietsen kan je bouwen?

De verschillende soorten fietsen die er zijn omvatten racefietsen, mountainbikes en normale fietsen. Zoek naar een model dat aansluit bij je wensen en begin aan het uitdagende project!

Racefiets bouwen

Met een racefiets bouwpakket creëer je een gedetailleerde miniatuurversie van een racefiets. Ervaar de snelheid en elegantie van racefietsen in het klein. Als je een echte fietsenliefhebber bent en het leuk vindt om iets van begin tot eind in elkaar te zetten, dan zijn onze producten perfect voor jou. Je zult genieten van een fantastisch model dat je thuis jarenlang plezier zal geven. Het bouwpakket van De Bouwplaats biedt een tijdloos ontwerp. Modelbouw blijft onverminderd populair in de toekomst.

Mountainbike bouwpakket

Een mountainbike bouwpakket de set die je nodig hebt om een mountainbike op kleine schaal in elkaar te zetten. De modellen in ons assortiment kenmerken zich door de aandacht voor detail, want ze bevatten gedetailleerde onderdelen. Die houten stukken zorgen ervoor dat het er allemaal zo realistisch mogelijk uitziet. Zo is het haast niet van echt te onderscheiden.

Normale fiets bouwen

Het bouwen van een gewone fiets is een creatieve manier om een miniatuurversie van een alledaagse fiets te maken. In ons assortiment vind je diverse soorten fietsen, zodat je een keuze kunt maken op basis van je persoonlijke voorkeur. De producten om een gewone fiets te creëren bevatten gedetailleerde onderdelen, zoals een bagagedrager en spatbord.

Gebruik verschillende materialen

Het bouwen van fietsen met behulp van een houten bouwpakket of een metalen bouwpakket is een populaire vorm van modelbouw. De bouwsets bevatten hoogwaardige materialen en gedetailleerde onderdelen, waardoor het mogelijk is om realistische miniatuurfietsen op schaal te construeren. Of je nu een liefhebber bent van een houten fiets bouwpakket of de voorkeur geeft aan werken met metaal, het bouwen van fietsen biedt een lonende ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in modelbouw. Naast fietsen heeft de Bouwplaats ook andere interessante bouwpakketten zoals gitaren, vogelhuisjes en sportauto's

Fiets modelbouw voor volwassenen en kinderen

Fiets modelbouw is een geliefde hobby voor zowel kinderen als volwassenen. Hierbij maak je gebruik van gedetailleerde onderdelen en stapsgewijze instructies om een miniatuurversie van een fiets te bouwen.