30 DAGEN BEDENKTIJD

U betaalt alleen de verzendkosten van de retourzending.

GRATIS VERZENDING

NL vanaf € 40,-  |   BE/DE vanaf € 60,-

 VEILIG ONLINE BETALEN


Bouwpakket gitaar

Met een bouwpakket gitaar bouw je je eigen replica van een gitaar en geniet je van de mooie uitstraling van dit muziekinstrument. Ontdek de wereld van gitaarbouw door een akoestische gitaar, elektrische gitaar of basgitaar te bouwen.


Bouwpakket Elektrische Gitaar

Bouwpakket Elektrische Gitaar

€ 2,00 € 4,99 Excl. BTW:€ 1,65

Bouwpakket Elektrische Gitaar- metaal

Bouwpakket Elektrische Gitaar- metaal

€ 8,99 Excl. BTW:€ 7,43

Bouwpakket Gitaar-Basgitaar-metaal

Bouwpakket Gitaar-Basgitaar-metaal

€ 8,99 Excl. BTW:€ 7,43

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Gitaar bouwpakket kopen

Een gitaar bouwpakket is een manier om een replica van een gitaar te maken. Het bouwpakket is voorzien van alle onderdelen die je nodig hebt om de houten onderdelen nauwkeurig in elkaar te zetten en te bevestigen aan elkaar. Met een zelfbouwpakket kun je op een leuke manier je eigen muziekinstrument creëren. Gitaren zijn er natuurlijk in verschillende soorten, dus je hebt een ruime keuze. Bij De Bouwplaats ben je aan het juiste adres voor bouwdozen voor verschillende type gitaren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een akoestische gitaar, elektrische gitaar of basgitaar. Met behulp van de handleiding kun je stap voor stap je eigen gitaar in elkaar zetten.

Bij het openen van het pakket om je gitaar te maken, vind je een breed scala aan onderdelen die je nodig hebt. De handleiding bevat gedetailleerde instructies en foto's om je door iedere fase van je bouwproject heen te loodsen. Zorg ervoor dat je deze goed doorleest, zodat je geen belangrijke stappen mist.

Wat een gitaar bouwpakket zo bijzonder maakt, is de mogelijkheid om je eigen stempel erop te drukken. Je hebt namelijk volop vrijheid om je gitaar een persoonlijk tintje te geven. Op deze manier is het hoe dan ook uniek en onderscheidend van wat anderen maken. Bij De Bouwplaats zijn er verschillende soorten gitaar bouwdozen verkrijgbaar. Wij hebben al veel klanten voorzien van hoge kwaliteit producten en kunnen dat ook voor jou betekenen. De Bouwplaats werkt met hout, omdat dit een tijdloos materiaal van hoge kwaliteit is. Neem snel een kijkje bij onze voorraad en kies een artikel dat bij je past.

Hoe bouw je een gitaar bouwpakket?

Een gitaar bouwpakket bouw je door alle belangrijke elementen van de gitaar met elkaar te verbinden. Zodra je een bouwpakket voor een mooie gitaar uitgekozen hebt, kun je aan de slag met het bouwen ervan. Onze bouwpakketten bestaat uit alle benodigde onderdelen en duidelijke instructies en afbeeldingen, zodat het bouwproces soepel verloopt.

Er komt best wat kijken bij de gitaarbouw, want een gitaar bestaat uit verschillende essentiële elementen. Denk daarbij aan de hals, body, versterker en snaren. De belangrijkste onderdelen, zoals de hals, body, schakelaars, snaren, stemmechanieken en potmeters, zijn allemaal in het bouwpakket opgenomen.

Het bouwen van een gitaar bouwpakket is niet alleen hartstikke leuk om te doen, er komen ook uitdagingen bij kijken. Vooral als je voor een pakket kiest dat bestaat uit veel verschillende onderdelen, is het een project dat tijd en moeite kost. Een gitaar bouwpakket kopen is een goede manier om je eigen stijl en persoonlijkheid uit te drukken in je bouwproject. Daarnaast werk je aan je probleemoplossend vermogen en ontwikkel je je motorische vaardigheden.

Welke soorten gitaren kan je bouwen?

De verschillende soorten gitaren die er zijn omvatten als akoestische gitaren, elektrische gitaren en basgitaren. Bij De Bouwplaats vind je bouwpakketten voor meerdere type gitaren, of je nu warmte wilt uitstralen met een akoestische gitaar of gek bent op de uitstraling van een eigen elektrische gitaar.

Elektrische gitaar bouwen

Een elektrisch gitaar bouwpakket is voor liefhebbers van rock, blues en andere muziekstijlen die gebruik maken van dit instrument. Met zo'n bouwpakket leer je meer over de modellen die er zijn en hoe je alle componenten op de juiste manier met elkaar verbindt.

Basgitaar bouwpakket

Een basgitaar bouwpakket is voor liefhebbers van de basgitaar. Met de houten onderdelen in het pakket maak je een prachtige creatie. Ook deze gitaar geef je eenvoudig een eigen touch door deze af te werken op basis van je smaak.

Andere muziekinstrumenten bouwen

Naast gitaar bouwpakketten bieden we ook de kans om andere muziekinstrumenten in elkaar te zetten. Als je altijd al gek was op muziek les en het je leuk lijkt om met instrumenten bezig te zijn, dan is zo'n bouwpakket een aanrader. Wat dacht je bijvoorbeeld van het bouwen van een eigen drumstel, viool of piano? Wij hebben mogelijkheden genoeg!

Gebruik verschillende materialen

Het maken van gitaren is een boeiende hobby, of je nu kiest voor een houten bouwpakket of een metalen bouwpakket. De bouwsets bevatten hoogwaardige materialen en gedetailleerde onderdelen, waarmee je een realistische gitaar op schaal kunt creëren. Naast gitaren biedt de Bouwplaats andere interessante bouwpakketten aan zoals vogelhuisjes, sportauto's en huisjes

Gitaar modelbouw voor volwassenen

Als volwassene is het maken van een gitaar als modelbouw een unieke activiteit. Het geeft je de mogelijkheid om je creativiteit te uiten en tegelijkertijd te genieten van het gedetailleerde proces van het bouwen van een prachtige gitaar op schaal.