Verfijnd zoeken
  • Leeftijdsindicatie
  • Merk
  • Prijs
Verfijnd zoeken

Vliegtuigen/ Helikopters

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Apache Helikopter
Houten bouwpakket van een Apache Helikopter  Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Apache Helikopter- kleur
Houten bouwpakket van een Apache Helikopter- kleur Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technologie..
€ 4,49
Excl. BTW: € 3,71

Bouwpakket Helikopter KA-50 Black Shark
Houten bouwpakket van Helikoper KA-50 Black Shark Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Helikopter- klein
Houten bouwpakket van een Helikopter- klein Afmetingen (l x b x h, in cm. ): 15 x 4 x 11 Moeilijkheidsgraad: Zeer eenvoudig Alle houten bouwpakketten van De Bouwplaats zijn gemaakt van kwalitatief beter FSC- gecertificeerd hout.  ..
€ 0,99
Excl. BTW: € 0,82
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Helikopter- kleur
Houten bouwpakket van een Helikopter-  kleur Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technologie...
€ 2,49
Excl. BTW: € 2,06

Bouwpakket Straaljager F-15 Eagle
Houten bouwpakket van een straaljager Boeing F-15 Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij..
€ 2,99
Excl. BTW: € 2,47
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Straaljager F-16
Houten bouwpakket van een Straaljager F-16 Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bou..
€ 2,99
Excl. BTW: € 2,47
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Straaljager F-16- kleur
Houten bouwpakket van een Straaljager F-16- kleur De kleinere uitvoering van de P040, maar nu in mooie kleuren. Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige const..
€ 2,49
Excl. BTW: € 2,06

Bouwpakket Straaljager F-18 Hornet Bommenwerper
Houten bouwpakket van een Straaljager F-18 Hornet Bommenwerper- kleur De Hornet F-18 is een multirole jachtbommenwerper voor alle weersomstandigheden. Het toestel is in de jaren zeventig en tachtig ontworpen, op basis van de Northrop YF-17, voor de Amerikaanse marine. Dit bouwpakket zet je in el..
€ 3,49
Excl. BTW: € 2,88

Bouwpakket Straaljager J-10- kleur
Houten bouwpakket van een Straaljager J-10- kleur De Chengdu J-10 is een eenmotorig multiroljachtvliegtuig dat wordt geproduceerd door de Chengdu Aircraft Industry Corporation voor de Chinese luchtmacht. Binnen de NAVO wordt het met de naam Vigorous Dragon aangeduid. Dit bouwpakket zet je in elk..
€ 3,49
Excl. BTW: € 2,88

Bouwpakket Straaljager MIG-29
Houten bouwpakket van een Straaljager MIG-29 Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de b..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Vliegtuig klein- kleur
Houten bouwpakket van een Vliegtuig klein- kleur Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technologie.&..
€ 1,49
Excl. BTW: € 1,23

Bouwpakket Vliegtuig Spirit of Saint Louis
Houten bouwpakket van een Sportvliegtuig, type Saint Louis   Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stev..
€ 2,19
Excl. BTW: € 1,81

Bouwpakket Vliegtuig Boeing 747
Houten bouwpakket van een Boeing, type 747 Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bou..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Vliegtuig Comac C919- kleur
Houten bouwpakket van een C919- kleur Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technologie.  Bij ..
€ 2,49
Excl. BTW: € 2,06

Bouwpakket Vliegtuig Spitfire
Houten bouwpakket van een Spitfire De Supermarine Spitfire was een Brits jachtvliegtuig. Het toestel werd in 1938 in productie genomen door Supermarine Division, Vickers Armstrong Ltd.. Het toestel werd gedurende de gehele Tweede Wereldoorlog ingezet door de geallieerden, voornamelijk door de RAF. ..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2020