Verfijnd zoeken
  • Leeftijdsindicatie
  • Merk
  • Prijs
Verfijnd zoeken

Vliegtuigen/ Helikopters

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Apache Helikopter
Houten bouwpakket van een Apache Helikopter Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bo..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Helikopter
Houten bouwpakket van een Helikopter Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is d..
€ 2,19
Excl. BTW: € 1,81

Bouwpakket Helikopter- klein
Houten bouwpakket van een Helikopter- klein Afmetingen (l x b x h, in cm. ): 15 x 4 x 11 Moeilijkheidsgraad: Zeer eenvoudig Alle houten bouwpakketten van De Bouwplaats zijn gemaakt van kwalitatief beter FSC- gecertificeerd hout.  ..
€ 0,99
Excl. BTW: € 0,82
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Helikopter- kleur
Houten bouwpakket van een Helikopter-  kleur Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technologie...
€ 2,49
Excl. BTW: € 2,06

Bouwpakket Helikopter- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket van een Helikopter(Wooden City) Dit prachtig bouwpakket van een helikopter uit een originele doos, een set onderdelen voor montage, reserveonderdelen en extra onderdelen. Door een mechanisme op te winden met een houten sleuteltje laat je de wieken aan de voor- en achrer..
€ 54,99
Excl. BTW: € 45,45

Bouwpakket Straaljager F-15 Eagle
Houten bouwpakket van een straaljager Boeing F-15 Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij..
€ 2,99
Excl. BTW: € 2,47
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Straaljager F-16
Houten bouwpakket van een Straaljager F-16 Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bou..
€ 2,99
Excl. BTW: € 2,47
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Straaljager F-18 Hornet Bommenwerper
Houten bouwpakket van een Straaljager F-18 Hornet Bommenwerper- kleur De Hornet F-18 is een multirole jachtbommenwerper voor alle weersomstandigheden. Het toestel is in de jaren zeventig en tachtig ontworpen, op basis van de Northrop YF-17, voor de Amerikaanse marine. Dit bouwpakket zet je in el..
€ 3,49
Excl. BTW: € 2,88

Bouwpakket Straaljager J-10- kleur
Houten bouwpakket van een Straaljager J-10- kleur De Chengdu J-10 is een eenmotorig multiroljachtvliegtuig dat wordt geproduceerd door de Chengdu Aircraft Industry Corporation voor de Chinese luchtmacht. Binnen de NAVO wordt het met de naam Vigorous Dragon aangeduid. Dit bouwpakket zet je in elk..
€ 3,49
Excl. BTW: € 2,88

Bouwpakket Straaljager MIG-29
Houten bouwpakket van een Straaljager MIG-29 Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de b..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Vliegtuig klein- kleur
Houten bouwpakket van een Vliegtuig klein- kleur Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technologie.&..
€ 1,49
Excl. BTW: € 1,23

Bouwpakket Vliegtuig Spirit of Saint Louis
Houten bouwpakket van een Sportvliegtuig, type Saint Louis Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige construc..
€ 2,19
Excl. BTW: € 1,81

Bouwpakket Vliegtuig- Biplane- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket van een Vliegtuig- Biplane(Wooden City) Een luchtvaartklassieker, deze BIPLANE is een houten model met een door een rubberen band aangedreven motor, wielen en een draaiende propeller! Afmetingen (l x b x h, in cm.): 16,1 x 14,0 x 8,8 Aantal onderdelen: 63 Leef..
€ 19,99
Excl. BTW: € 16,52

Bouwpakket Vliegtuig- klein
Houten bouwpakket van een Vliegtuig-klein Afmetingen (l x b x h, in cm. ): 11 x 8 x 11 Moeilijkheidsgraad: Zeer eenvoudig Alle houten bouwpakketten van De Bouwplaats zijn gemaakt van kwalitatief beter FSC- gecertificeerd hout...
€ 0,99
Excl. BTW: € 0,82

Bouwpakket Vliegtuig Boeing 747
Houten bouwpakket van een Boeing, type 747 Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bou..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Vliegtuig Comac C919- kleur
Houten bouwpakket van een C919- kleur Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technologie.  Bij ..
€ 2,49
Excl. BTW: € 2,06

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2021