30 DAGEN BEDENKTIJD

U betaalt alleen de verzendkosten van de retourzending.

GRATIS VERZENDING

NL vanaf € 40,-  |   BE/DE vanaf € 60,-

 VEILIG ONLINE BETALEN


Engino

Met Engino speelgoed gaat leren en plezier hand in hand. Ontdek hoe je een engino bouwset bouwt, welke voordelen zo'n pakket heeft en welke verschillende sets we in ons assortiment hebben.


Bouwpakket 'Dual Motor' Helikopter- Mega Builds

Bouwpakket 'Dual Motor' Helikopter- Mega Builds

€ 199,00 € 279,99 Excl. BTW:€ 164,46

Bouwpakket Challenger Space Shuttle- Mega Builds

Bouwpakket Challenger Space Shuttle- Mega Builds

€ 150,00 € 219,99 Excl. BTW:€ 123,97

Bouwpakket Chinook Helikopter Inventor Motorized- 10 bonus modellen
Bouwpakket Creative Builder 10 modellen- Engino

Bouwpakket Creative Builder 10 modellen- Engino

€ 12,99 Excl. BTW:€ 10,74

Bouwpakket Creative Builder 15 modellen- Engino

Bouwpakket Creative Builder 15 modellen- Engino

€ 15,99 Excl. BTW:€ 13,22

Bouwpakket Creative Builder 20 modellen- Engino

Bouwpakket Creative Builder 20 modellen- Engino

€ 19,99 Excl. BTW:€ 16,52

Bouwpakket Creative Builder Werkvoertuigen- Machinery Set
Bouwpakket Eiffeltoren- Mega Builds

Bouwpakket Eiffeltoren- Mega Builds

€ 199,99 Excl. BTW:€ 165,28

Bouwpakket ERP Mini Coding Lab- uitbreidbare robot

Bouwpakket ERP Mini Coding Lab- uitbreidbare robot

€ 199,99 Excl. BTW:€ 165,28

Bouwpakket ERP PRO Coding Lab- robot

Bouwpakket ERP PRO Coding Lab- robot

€ 299,99 Excl. BTW:€ 247,93

Bouwpakket GinoBot Coding Lab- uitbreidbare robot

Bouwpakket GinoBot Coding Lab- uitbreidbare robot

€ 149,99 Excl. BTW:€ 123,96

Bouwpakket GinoBot Inventor Robotized- 10 bonus modellen
Bouwpakket London Eye- Mega Builds

Bouwpakket London Eye- Mega Builds

€ 225,00 € 279,99 Excl. BTW:€ 185,95

Bouwpakket Paleontologie- Discovering

Bouwpakket Paleontologie- Discovering

€ 49,99 Excl. BTW:€ 41,31

Bouwpakket Pretpark- Discovering

Bouwpakket Pretpark- Discovering

€ 199,99 Excl. BTW:€ 165,28

Bouwpakket Qboidz Alligator- 5 bonus modellen

Bouwpakket Qboidz Alligator- 5 bonus modellen

€ 29,99 Excl. BTW:€ 24,79

Bouwpakket Qboidz Formule 1 auto- 10 bonus modellen
Bouwpakket Qboidz Vliegtuig- 5 bonus modellen

Bouwpakket Qboidz Vliegtuig- 5 bonus modellen

€ 34,99 Excl. BTW:€ 28,92

Bouwpakket Raceauto Inventor Motorized- 10 bonus modellen
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 22

Engino bouwpakketten kopen

Engino bouwpakketten zijn innovatieve sets voor creatievelingen. De bouwpakketten bieden enthousiaste bouwers de kans om hun eigen robots en andere complexe modellen te bouwen. Tijdens het bouwen leer je meer over technologie, engineering en mechanica, waardoor het een leerzame uitdaging is.

Hoe bouw je Engino bouwpakketten?

Engino bouwpakketten bouw je door de onderdelen uit de set met elkaar te verbinden. Je ontvangt een duidelijke handleiding, die jou stap voor stap meeneemt door het bouwproces. Lees de instructies goed door en volg deze nauwkeurig op. Vergeet ook niet om de meegeleverde bouwtekeningen goed te bekijken. Door de stappen in de handleiding op te volgen en de onderdelen aan elkaar te bevestigen, ontstaat er een stevige constructie.

8 Voordelen van Engino speelgoed

Een engino bouwset stimuleert het principe 'leren door te doen'. Hieronder vind je een aantal belangrijke voordelen van dit speelgoed:

1. Educatieve waarde

Een van de grootste voordelen van het speelgoed van Engino, is dat het een educatieve waarde heeft. Engino stimuleert leren in wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (STEM) door kinderen een praktische ervaring te bieden met bouwen en mechanica. Dat Engino STEM-leren stimuleert, zorgt ervoor dat kinderen tijdens het bouwen veel nieuwe dingen leren.

2. Ontwikkeling van vaardigheden

Of je nu als kind of als volwassene aan de slag gaat met een Engino bouwpakket, het zorgt ervoor dat je diverse vaardigheden ontwikkelt. Denk hierbij aan de volgende vaardigheden:

3 Probleemoplossend vermogen

Kinderen leren problemen op te lossen door constructies te bouwen, mechanische uitdagingen te overwinnen en te experimenteren met verschillende ontwerpen.

4 Creativiteit 

De veelzijdigheid van Engino stelt gebruikers in staat om hun creativiteit en verbeelding te gebruiken om unieke en innovatieve ontwerpen en complexe constructies te creëren.

5 Fijne motoriek

Het bouwen met kleine onderdelen helpt bij het ontwikkelen van een fijne motoriek en coördinatie bij kinderen.

6. Duurzaamheid en veiligheid

Engino-onderdelen zijn duurzaam en bestand tegen urenlang speelplezier. Dit draagt bij aan een langere levensduur van het speelgoed. Naast dat je hiermee je steentje bijdraagt aan een beter milieu, is engino speelgoed ook veilig. De bouwsets bestaan uit uitsluitend veilige onderdelen, waardoor kinderen hier zorgeloos mee spelen.

7. Interactief leren

Engino speelgoed heeft een positief effect op het verbreden van hun kennis op het gebied van technologie en mechanica. Sommige sets bieden integratie met technologie. In dat geval leren kinderen met behulp van de instructies meer over programmeren en de besturing van hun modellen via apps of software.

8. Brede toepassingen

Engino bouwsets zijn voor diverse gebruikersgroepen geschikt, van kinderen tot volwassenen. Ga thuis aan de slag met het bouwen van je eigen meesterwerk of ga er mee aan de slag in educatieve instellingen. Dat je dit speelgoed veel op scholen tegenkomt, is niet voor niets zo. Een engino bouwset is een fantastisch hulpmiddel voor leren en ontwikkeling.

Hoe kies je het juiste Engino bouwpakket?

Het kiezen van het juiste Engino bouwpakket draait om twee belangrijke factoren: je leeftijd en vaardigheid. Bij De Bouwplaats vind je tal van sets op voorraad. Om de juiste keuze te maken, is het goed om rekening te houden met je leeftijd. Je kunt kiezen voor pakketten in verschillende moeilijkheidsgraden.

Onze verschillende Engino pakketten

Bij De Bouwplaats vind je tal van verschillende Engino bouwpakketten. Van robots tot voertuigen en gebouwen, het is er allemaal. Bekijk snel welke producten we allemaal beschikbaar hebben en kies je favoriet. Voor zowel jonge kinderen als ervaren bouwers hebben we genoeg in petto.

Costas Sisamos, een voormalig leraar en ingenieur, vond het ENGINO TOY-systeem uit met als doel zijn studenten te helpen creatieve en eenvoudige technische modellen te maken om op een speelse manier te experimenteren en te leren over wetenschap en technologie. Het ENGINO TOY SYSTEM is het meest geavanceerde en veelzijdige 3D-constructiespeelgoed op de markt. Het speelgoed bestaat uit een systeem van veelzijdige stokjes en connectoren. Deze unieke geometrische structuren stellen je in staat om tot 6 zijden tegelijk te verbinden.

Andere soorten bouwpakketten bouwen

Niet alleen voor Engino bouwsets zit je bij ons goed, wij hebben creatievelingen nog veel meer te bieden. Zo kun je bij ons ook terecht voor een houten bouwpakket, stenen bouwpakket, metalen bouwpakket en science kits.