Verfijnd zoeken
  • Leeftijdsindicatie
  • Merk
  • Prijs
Verfijnd zoeken

Star Wars- SF

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket AT-AT (Star Wars)- metaal
Metalen bouwpakket van de AT- AT(Star Wars) De AT-AT is een looptank: een gepantserde machine met vier looppoten. De machine wordt gebruikt door het Galactisch Keizerrijk (dankzij onder andere de AT-AT's konden de keizerlijke troepen de rebellenbasis op de ijsplaneet Hoth innemen) en is bewapend me..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket F-Darth Tie Fighter Advanced (Star Wars)- metaal
Metalen bouwpakket van de Darth Vader X-Tie Advanced(Star Wars) In de zoektocht naar betere starfighters voor het Galactic Empirebouwde Sienar Fleet Systems de TIE Advanced x1. Dit model combineerde elementen van de TIE Fighter met elementen uit andere starfighters die in de TIE serie vooralsnog on..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Millennium Falcon (Star Wars)- metaal
Metalen bouwpakket Millennium Falcon (Star Wars) Exacte kopie van de Millennium Falcon uit de populaire Star Wars- serie De Millennium Falcon is gedurende Episode IV, V en VI het schip van Han Solo, die er uiterst trots op is. Daarvoor was het van Lando Calrissian, wiens idee het was om er sm..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket R2D2 (Star Wars)- metaal
Metalen bouwpakket van de R2D2(Star Wars) R2-D2, kortweg R2 (Artoo) genoemd, is een robot in het fictieve Star Wars-universum. R2-D2 is een robot van het type astromechdroid. R2-D2, gespeeld door Kenny Baker, is een van de bekendste personages uit de filmreeks. Hij is dan ook een veelvoorkomend pe..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Star Destroyer (Star Wars)- metaal
Metalen bouwpakket Star Destroyer Star Wars Exacte kopie van de Star Destroyer uit de populaire Star Wars- serie De Imperial Star Destroyer (letterlijk 'keizerlijke sterrenvernietiger') is een fictief ruimteschip uit de filmserie Star Wars. De typische wigvorm van dit schip heeft ervoor gezorgd da..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Tie Starfighter (Star Wars)- metaal
Metalen bouwpakket van de Tie Starfighter(Star Wars) De TIE starfighter is een fictieve reeks van korte-afstand ruimtejagermodellen uit het Star Wars-universum. TIE staat voor 'Twin Ion Engine' (Dubbele ionenmotor). De TIE Fighter wordt gebruikt door het Galactisch Keizerrijk&nb..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Display Solar Zonne-energie voor metalen 3D- modellen
Solar Display Spinner voor metalen modellen Geef je zelfgebouwde metalen miniatuur een extra effect met dit op zonne-energie ronddraaiende platformpje Afmetingen (in cm. lxbxh): 10,4 x 10,4 x 5,1 Materiaal: Kunststof Kleur: Zwart Inclusief 4 zonnepanelen..
€ 8,99
Excl. BTW: € 7,43

LED Display voor metalen 3D- modellen
LED Display voor metalen modellen Geef je zelfgebouwde metalen miniatuur een extra effect met deze LED display. Het blauwe licht maakt van ieder 3D model een magisch voorwerp. Afmetingen (in cm. lxbxh): 10,0 x 10,0 x 1,9 Materiaal: Kunststof Kleur: Zwart Inclusief twee batterijen..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Iron Man
Metalen bouwpakket Iron Man- metaal Iron Man: Armored Adventures is een Amerikaanse animatieserie, gebaseerd op de superheld Iron Man. Het programma valt onder het netwerk van Nicktoons Network en wordt uitgezonden op Nickelodeon. In 2009 was het pr..
€ 13,99
Excl. BTW: € 11,56

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2021