Verfijnd zoeken
  • Leeftijdsindicatie
  • Merk
  • Prijs
Verfijnd zoeken

Muziek

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Display Solar Zonne-energie voor metalen 3D- modellen
Solar Display Spinner voor metalen modellen Geef je zelfgebouwde metalen miniatuur een extra effect met dit op zonne-energie ronddraaiende platformpje Afmetingen (in cm. lxbxh): 10,4 x 10,4 x 5,1 Materiaal: Kunststof Kleur: Zwart Inclusief 4 zonnepanelen..
€ 8,99
Excl. BTW: € 7,43

LED Display voor metalen 3D- modellen
LED Display voor metalen modellen Geef je zelfgebouwde metalen miniatuur een extra effect met deze LED display. Het blauwe licht maakt van ieder 3D model een magisch voorwerp. Afmetingen (in cm. lxbxh): 10,0 x 10,0 x 1,9 Materiaal: Kunststof Kleur: Zwart Inclusief twee batterijen..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Cello- metaal
Metalen bouwpakket van een Cello Afmetingen (l x b x h,in cm.): 4 x 4 x 12 Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar De metalen bouwpakketten van De Bouwplaats zijn een ware uitdaging voor mensen die van een beetje 'priegelwerk' houden. De metalen miniaturen zijn klein en ..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Contrabas- metaal
Metalen bouwpakket van een Contrabas Afmetingen (l x b x h,in cm.): 3,7 x 2,2 x 11,7 Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar De metalen bouwpakketten van De Bouwplaats zijn een ware uitdaging voor mensen die van een beetje 'priegelwerk' houden. De metalen miniaturen zijn klei..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Drumstel- metaal
Metalen bouwpakket van een Drumstel Afmetingen (l x b x h, in cm.): 7 x 3 x 6 Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar De metalen bouwpakketten van De Bouwplaats zijn een ware uitdaging voor mensen die van een beetje 'priegelwerk' houden. De metalen miniaturen zijn klein ..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Elektrische Gitaar- metaal
Metalen bouwpakket van een Elektrische Gitaar Afmetingen (l x b x h, in cm.): 3,9 x 3,2 x 11,3 Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar De metalen bouwpakketten van De Bouwplaats zijn een ware uitdaging voor mensen die van een beetje 'priegelwerk' houden. De metalen miniaturen..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Gitaar-Basgitaar-metaal
Metalen bouwpakket van een Basgitaar Afmetingen (l x b x h, in cm.): 4 x 4 x 12 Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar De metalen bouwpakketten van De Bouwplaats zijn een ware uitdaging voor mensen die van een beetje 'priegelwerk' houden. De metalen miniaturen zijn klein&nbs..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78

Bouwpakket Vleugel- metaal
Metalen bouwpakket van een Pianovleugel Afmetingen (l x b x h, in cm.): 8 x 6,5 x 7,5 Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar De metalen bouwpakketten van De Bouwplaats zijn een ware uitdaging voor mensen die van een beetje 'priegelwerk' houden. De metalen miniaturen zijn kle..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2021