Verfijnd zoeken
  • Leeftijdsindicatie
  • Merk
  • Prijs
  • Subcategorie
Verfijnd zoeken

Gebouwen

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Parthenon Athene- metaal
Metalen bouwpakket van het Parthenon Het Parthenon was de tempel voor Athena Parthenos (de Maagd), die de beschermgodin was van de stad Athene, op de Akropolis van Athene. De tempel vormt het hoogtepunt van de Atheense bouwkunst in de klassieke periode van de vijfde ee..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Saint Paul's Cathedral (Londen)- metaal
Metalen bouwpakket van Saint Paul's Cathedral- metaal St Paul's Cathedral is een kathedraal gelegen op Ludgate Hill, in de Londense binnenstad, de City. Het is de zetel van de anglicaanse bisschop van Londen. Het bouwpakket bestaat uit metalen sheets waar je de onderdelen voorzichtig uit knipt m..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Stadion Nou Camp Barcelona- metaal
Metalen bouwpakket van Stadion Nou Camp Barcelona- metaal Fantastische miniatuur van het indrukwekkende stadion van FC Barcelona. Het bouwpakket bestaat uit metalen sheets waar je de onderdelen voorzichtig uit knipt met een kniptangetje. Je vouwt de onderdelen vervolgens als het ware in elkaar. ..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket Vrijheidsbeeld- metaal
Metalen bouwpakket van het Vrijheidsbeeld Het Vrijheidsbeeld is een standbeeld in de New York Bay. Het beeld staat symbool voor de vrijheid, een van de kernwaarden van de Verenigde Staten, en geldt bovendien als een teken van verwelkoming van iedereen: terugkerende Amerikan..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket Arc de Triomphe (Parijs)- metaal
Metalen bouwpakket van de Arc de Triomphe De Arc de Triomphe of de Triomfboog is een triomfboog en een van de bekendste bouwwerken van Parijs, in het 8e arrondissement. Het bouwwerk staat op de Place Charles de Gaulle, ook nog steeds Place de l'Étoile, een van de drukste verkeerspleinen van Pa..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket Big Ben(Londen)- metaal
Metalen bouwpakket van de Big Ben Afmetingen (b x h, in cm.): 3 x 12 Schaal: 1:800 Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar De metalen bouwpakketten van De Bouwplaats zijn een ware uitdaging voor mensen die van een beetje 'priegelwerk' houden. De metalen miniaturen zijn klein..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Empire State Building- metaal
Metalen bouwpakket van de Empire State Building Het Empire State Building is een 381 meter hoge wolkenkrabber in New York. In 2016 was het het op twee na hoogste gebouw van de stad en stond het vijfde op de lijst van hoogste gebouwen van de Verenigde Staten. ..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Golden Gate Bridge- metaal
Metalen bouwpakket van de Tower Bridge De Golden Gate Bridge is een hangbrug over de zeestraat Golden Gate, de opening van de Baai van San Francisco in de Stille Oceaan. De brug maakt deel uit van zowel U.S. Route 101 als de California State Route 1 en verbindt het Schiereiland van San Francisco me..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78

Bouwpakket Kasteel Neuschwanstein (Harry Potter)- metaal
Metalen bouwpakket van Kasteel Neuschwanstein (Harry Potter) In de films van Harry Potter komt in verschillende films Kasteel Neuschwanstein voor. Hoewel Neuschwanstein echt bestaat in Hohenschwamgau (Beieren) is dit echter niet het kasteel waar de opnamen voor de films zijn gemaakt. In werkelijkhe..
€ 8,99
Excl. BTW: € 7,43

Bouwpakket London Eye- metaal
Metalen bouwpakket van de London Eye London Eye is een reuzenrad in Londen, Engeland. Het rad is 135 meter hoog, heeft een diameter van 120 meter, weegt 1.700 ton en heeft 32 gesloten capsules. London Eye werd gebouwd in 1998 en was bij de opening het grootste re..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95
Gebaseerd op 5 beoordeling(en).

Bouwpakket Toren van Pisa- metaal
Metalen bouwpakket van de Toren van Pisa  De Toren van Pisa is de vrijstaande klokkentoren (een campanile) bij de kathedraal van Pisa (Duomo di Pisa). De toren is een van de onderdelen van de Piazza dei Miracoli. Bouwmeesters waren Guglielmo en..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78

Bouwpakket Tower Bridge- metaal
Metalen bouwpakket van de Tower Bridge De Tower Bridge is een in 1894 voltooide brug over de rivier de Theems in Londen. De brug is een toeristische attractie. Hij ligt naast de Tower of London, waaraan hij ook zijn naam dankt. Het deel tussen de twee torens ..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket US Capitool (Washington)- metaal
Metalen bouwpakket van het US Capitool (Washington) Het Capitool in de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. is de zetel van de volksvertegenwoordiging van de Verenigde Staten, de wetgevende macht in de trias politica.In het Capitool zetelen zowel de Amerikaanse Senaat (vertegenwoordiging van twee ..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Witte Huis- metaal
Metalen bouwpakket van het Witte Huis in Washington Het Witte Huis is het werkterrein en de ambtswoning van de zittende president van de Verenigde Staten. Het gebouw is als centrum van de speciaal als hoofdstad ontworpen stad Washington D.C. gebouwd, als een van de pijlers van de drie machten (tria..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Eiffeltoren-metaal
Metalen bouwpakket van de Eiffeltoren De Eiffeltoren (Frans: la tour Eiffel) is een monument in Parijs en een van bekendste en meest bezochte bezienswaardigheden van Frankrijk. Hij staat aan de linkeroever van de Seine in het 7e arron..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Molen- metaal
Metalen bouwpakket van een Hollandse Windmolen Afmetingen (l x b x h ,in cm): 5,2 x 4,5 x 10 Materiaal: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar De metalen bouwpakketten van De Bouwplaats zijn een ware uitdaging voor mensen die van een beetje 'priegelwerk' houden. De metalen miniaturen zij..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2021