Verfijnd zoeken
  • Leeftijdsindicatie
  • Merk
  • Prijs
Verfijnd zoeken

Diversen

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Space Shuttle- metaal
Metalen bouwpakket van de Space Shuttle Een ruimteveer of ruimtevliegtuig, ook wel spaceshuttle genoemd, is een herbruikbaar ruimtevaartuig dat landt als een vliegtuig. Sommige ruimteveren maken gebruik van een draagraket of een draagvliegtuig om op..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78

Bouwpakket Spin- metaal
Metalen bouwpakket van een Spin Afmetingen (in cm. lxbxh):  7,0 x 8,6 x 1,8 Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar De metalen bouwpakketten van De Bouwplaats zijn een ware uitdaging voor mensen die van een beetje 'priegelwerk' houden. De metalen miniaturen zij..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78

Bouwpakket Gondel Kabellift Skilift- metaal
Metalen bouwpakket Gondel-Skigondel-Kabellift-Skilift Herbeleef je wintersport met dit bouwpakket van een gondel/ kabellift. Een sieraad voor in je kamer. Het bouwpakket bestaat uit metalen sheets waar je de onderdelen voorzichtig uit knipt met een kniptangetje. Je vouwt de onderdelen vervolgens..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Rollercoaster Achtbaan- metaal
Metalen bouwpakket Rollercoaster/ Achtbaan Waan je in een pretpark met dit gedetailleerde metalen model van een achtbaan Het bouwpakket bestaat uit metalen sheets waar je de onderdelen voorzichtig uit knipt met een kniptangetje. Je vouwt de onderdelen vervolgens als het ware in elkaar. Deze pak..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Kunstmaan/Satelliet- metaal
Metalen bouwpakket van een Kunstmaan/ Satelliet Een kunstmaan is een door mensen gemaakte, al dan niet bemande satelliet (= object in een baan om een hemellichaam). Natuurlijke manen zijn meestal objecten met de structuur van een kleine planeet of planetoïde die door de zwaartekracht van de planeet..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Display Solar Zonne-energie voor metalen 3D- modellen
Solar Display Spinner voor metalen modellen Geef je zelfgebouwde metalen miniatuur een extra effect met dit op zonne-energie ronddraaiende platformpje Afmetingen (in cm. lxbxh): 10,4 x 10,4 x 5,1 Materiaal: Kunststof Kleur: Zwart Inclusief 4 zonnepanelen..
€ 8,99
Excl. BTW: € 7,43

LED Display voor metalen 3D- modellen
LED Display voor metalen modellen Geef je zelfgebouwde metalen miniatuur een extra effect met deze LED display. Het blauwe licht maakt van ieder 3D model een magisch voorwerp. Afmetingen (in cm. lxbxh): 10,0 x 10,0 x 1,9 Materiaal: Kunststof Kleur: Zwart Inclusief twee batterijen..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Liberty Bell- metaal
Metalen bouwpakket van de Liberty Bell (Philadelphia) De Liberty Bell, Philadelphia, Pennsylvania, is een iconisch symbool van Amerikaanse onafhankelijkheid. Op de bel zijn de woorden "Geef vrijheid aan het hele land en aan al haar inwoners" te lezen. De klok weegt 2.080 pond en is opgeha..
€ 5,99 € 2,99
Excl. BTW: € 2,47

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2021