30 DAGEN BEDENKTIJD

U betaalt alleen de verzendkosten van de retourzending.

GRATIS VERZENDING

NL vanaf € 40,-  |   BE/DE vanaf € 60,-

 VEILIG ONLINE BETALEN


Privacy Policy

Deze privacy policy is opgesteld omtrent uw belang en waarde en betreft de privacy van de bezoekers van deze website. De Bouwplaats conformeert zich aan de Wet Persoons Registratie. Wij behandelen de door u verstrekte gegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid.

Statistieken
Voor statistische doeleinden worden er bezoekersstatistieken van onze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekaantallen en bezoekfrequentie. Deze informatie is echter algemeen en valt niet te herleiden naar de individuele bezoeker. De informatie die deze statistieken naar voren brengt is alleen toegankelijk voor De Bouwplaats

Contactformulier
Via het contactformulier op deze site kunnen gebruikers informatie verstrekken zoals hun naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Met deze gegevens wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid omgegaan. De benodigde persoonsgegevens in het contactformulier worden uitsluitend gebruikt om met u in contact te kunnen komen naar aanleiding van uw contactaanvraag. Deze worden niet aan derden verstrekt, tenzij u hier nadrukkelijk toestemming voor hebt gegeven, met uitzondering van het Nederlands Recht.

Bestelgegevens
Als u bij De Bouwplaats bestelt vragen wij om uw naam en adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer.
Naam en adres: Om de bestelling naar het juiste adres te kunnen sturen.
E-mailadres: Om uw bestelling per e-mail te kunnen bevestigen en u de factuur te kunnen mailen
Telefoonnummer: Om contact met u te kunnen opnemen bij vragen en/of calamiteiten rondom uw bestelling

De Bouwplaats bewaart uw gegevens maximaal 3 jaar of zolang u uw eventuele account handhaaft.