Verfijnd zoeken
  • Leeftijdsindicatie
  • Merk
  • Prijs
Verfijnd zoeken

Werkvoertuigen

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Brandweerwagen
Houten bouwpakket van een Brandweerwagen Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw ..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Hoogwerker
Houten bouwpakket van een Vrachtwagen met Hoogwerker Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. ..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Bouwpakket Maaidorser Combine Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket van een Maaidorser- Combine(Ugears) Dit is een van onze geavanceerdere modellen. Het model is geïnspireerd op een graanmaaier. De combine heeft een dorstrommel die ronddraait als de combine gaat rijden. Op het dak van de combine bevind zich een geheime ruimte waa..
€ 43,99
Excl. BTW: € 36,36

Bouwpakket Tractor- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket van een Tractor(Ugears) De Tractor van UGears is één van de prachtige modellen die ook echt kan rijden, aangedreven door een motor met elastiek! Dit bijzonder model heeft een kleine versnellingspook, waarmee u de machine in drie verschillende snelheden kunt laten voor..
€ 29,99
Excl. BTW: € 24,79

Bouwpakket Tractor- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket van een Tractor(Robotime) Dit schitterende bouwpakket vol uitdaging zet je in elkaar door de onderdelen in elkaar te klemmen. De tractor rijdt via een opwindmechanisme, dat de radaren in beweging brengt.  Het model heeft vele verrassende details. ..
€ 39,99
Excl. BTW: € 33,05

Bouwpakket Tractor- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket van een Tractor(Wooden City) Dit schitterende bouwpakket vol uitdaging zet je in elkaar door de onderdelen in elkaar te klemmen. De tractor rijdt via een opwindmechanisme, dat de radaren in beweging brengt.  Het model heeft vele verrassende details...
€ 34,99
Excl. BTW: € 28,92

Bouwpakket Truck- Vrachtwagen-  Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket van een Vrachtwagen/Truck(Ugears) De viercilindermotor wordt aangedreven door een krukas, die gedraaid wordt door een realistische drijfas. Via een tandwielsysteem en versnellingen wordt de drijfas aangedreven door een motor van rubberbandjes. Er zijn drie versne..
€ 69,99
Excl. BTW: € 57,84

Bouwpakket Graafmachine
Houten bouwpakket van een Graafmachine Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Bouwpakket Kiepauto
Houten bouwpakket van een Kiepauto Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is dus..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Bouwpakket Kraanwagen
Houten bouwpakket van een Kraanwagen/ Telekraan Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij d..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Tractor
Houten bouwpakket van een Tractor  Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw i..
€ 5,19
Excl. BTW: € 4,29

Bouwpakket Tractor
Houten bouwpakket van een Tractor Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is dus ..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Vorkheftruck
Houten bouwpakket van een Vorkheftruck   Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bi..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Bouwpakket Bulldozer
Houten bouwpakket van een Bulldozer Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is du..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Bouwpakket Bulldozer op zonne-energie
Bouwpakket Bulldozer van hout op zonne-energie Bulldozer rijdt op zonne-energie Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefab..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2020