Verfijnd zoeken
  • Leeftijdsindicatie
  • Merk
  • Prijs
Verfijnd zoeken

Vaartuigen

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Chinees Zeilschip Jonk
Houten bouwpakket van een Chinees Zeilschip Jonk  Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie...
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Fregat
Houten bouwpakket van een Fregat  Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Jet-ski
Houten bouwpakket van een Jet- ski Afmetingen (l x b x h, in cm. ): 11 x 8 x 11 Moeilijkhiedsgraad: Zeer eenvoudig Alle houten bouwpakketten van De Bouwplaats zijn gemaakt van kwalitatief beter FSC- gecertificeerd hout. ..
€ 0,99
Excl. BTW: € 0,82

Bouwpakket Koopmansschip Droomschip- kleur
Houten bouwpakket Koopmansschip Droomschip- kleur Afmetingen (l x b x h, in cm.): 36,8 x 10,5 x 32,7  Aantal onderdelen: 71 Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld- Moeilijk Alle houten bouwpakketten van De Bouwplaats zijn gemaakt van kwalitatief beter FSC- gecertificeerd hout...
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Koopmansschip Zijderoute- kleur
Houten bouwpakket Koopmansschip Zijderoute- kleur Afmetingen (l x b x h, in cm.): 38,5 x 9,0 x 33,0   Aantal onderdelen: 77  Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld- Moeilijk Alle houten bouwpakketten van De Bouwplaats zijn gemaakt van kwalitatief beter FSC- gecertificeerd hout...
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Kruiser
Houten bouwpakket van een Kruiser  Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw i..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Motorkruiser
Houten bouwpakket van een Motorkruiser  Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de b..
€ 4,49
Excl. BTW: € 3,71

Bouwpakket Onderzeeboot
Houten bouwpakket van een Onderzeeboot  Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de b..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Bouwpakket Phoenicisch Schip
Houten bouwpakket van een Phoenicisch Schip Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bo..
€ 7,49
Excl. BTW: € 6,19

Bouwpakket Piratenschip- Schommelschip
Houten bouwpakket van een Piratenschip- Schommelschip Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technolo..
€ 2,99
Excl. BTW: € 2,47
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Prince of Wales
Houten bouwpakket van de Prince of Wales  HMS Prince of Wales was een slagschip van de King George V-klasse van de Royal Navy. Het schip was gebouwd bij de scheepswerf Cammell Laird in Birkenhead, Engeland. De Prince of Wales&nbs..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Sleepboot- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket van een Sleepboot(Ugears) De sleepboot van Ugears wordt door een rubberenband-motor aangedreven, waarbij de spanning van de bandjes vertaald wordt naar beweging van de tandwielen. Het reductiewiel draagt energie over aan het aandrijfwiel en verder naar het asymme..
€ 39,99
Excl. BTW: € 33,05

Bouwpakket Speedboot
Houten bouwpakket van een Speedboot Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is du..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Bouwpakket Speedboot met Raket
Houten bouwpakket Speedboot met Raket  Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bo..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Bouwpakket Titanic van hout
Houten bouwpakket van de Titanic van hout ​​​Het beroemde cruiseschip dat in 1912 werd gebouwd en zonk tijdens de eerste reis Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar ..
€ 12,99
Excl. BTW: € 10,74
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Vliegdekschip
Houten bouwpakket van een Viegdekschip  Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de b..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2020