Verfijnd zoeken
  • Leeftijdsindicatie
  • Merk
  • Prijs
Verfijnd zoeken

Transportvoertuigen

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Amerikaanse Heavy Boy Trailer- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket Heavy Boy Trailer behorende bij Amerikaanse (Heavy Boy) Truck(Ugears) Dit schitterende bouwpakket vol uitdaging zet je in elkaar door de onderdelen in elkaar te klemmen. De Heavy Boy Truck Trailer VM-03 van UGears is een prachtige toevoeging aan uw collectie. Deze ..
€ 34,99
Excl. BTW: € 28,92

Bouwpakket Amerikaanse Heavy Boy Truck- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket van een Amerikaanse Heavy Boy Truck(Ugears) Dit schitterende bouwpakket vol uitdaging zet je in elkaar door de onderdelen in elkaar te klemmen. Altijd al een een echte Amerikaanse truck willen besturen? Dit UGears model brengt u dichtbij. Hij is gebouwd om het zwar..
€ 74,99
Excl. BTW: € 61,98

Bouwpakket Bus
Houten bouwpakket van een Bus/ Autobus/ Touringcar Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bi..
€ 2,99
Excl. BTW: € 2,47
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket London Bus Dubbeldekker Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket van een Dubbeldekkerbus London Bus(Wooden City) Deze fascinerende London Bus rijdt op elastische kracht. Met een houten sleuteltje wind je het elastiek op en met een druk op de knop laat je de bus meters vooruit of achteruit rijden. Het draaien van de raderen, het mo..
€ 54,99
Excl. BTW: € 45,45

Bouwpakket Paard en Wagen
Houten bouwpakket van een Paard met Wagen Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Paard met Koets
Houten bouwpakket van een Paard met Koets Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Paard met Koets- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket van een Paard met Koets(Ugears) Dit schitterende bouwpakket vol uitdaging zet je in elkaar door de onderdelen in elkaar te klemmen. Met de vele houten onderdelen kunt u deze prachtige Postkoets van UGears zonder lijm of speciaal gereedschap in elkaar zetten. Bovend..
€ 39,99
Excl. BTW: € 33,05

Bouwpakket Stoomlocomotief  Wooden Express Mechanisch- hout
Houten mechanisch bouwpakket Stoomlocomotief Wooden Express(Wooden City) Deze nostalgische stoomtrein rijdt op elastische kracht. Windt de locomotief op en laat de raderen draaien, waardoor de locomotief in beweging komt. De locomotief rijdt na het opwinden ongeveer 2 tot 3 meter. Je zet dit ..
€ 79,99
Excl. BTW: € 66,11

Bouwpakket Stoomlocomotief Mechanisch- hout
Houten mechanisch bouwpakket Stoomlocomotief(Robotime) Deze nostalgische stoomtrein rijdt op elastische kracht. Windt de locomotief op en laat de raderen draaien, waardoor de locomotief in beweging komt. De locomotief rijdt na het opwinden ongeveer 2 tot 3 meter. Je zet dit pakket vol uitdagi..
€ 59,99
Excl. BTW: € 49,58

Bouwpakket Stoomlocomotief met Tender Mechanisch- hout
Houten mechanisch bouwpakket Stoomlocomotief met Tender(Wooden City) Deze nostalgische stoomtrein rijdt op elastische kracht. Windt de locomotief op en laat de raderen draaien, waardoor de locomotief in beweging komt. De locomotief rijdt na het opwinden ongeveer 2 tot 3 meter. Je zet dit pakk..
€ 99,99
Excl. BTW: € 82,64
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Tram- Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket van een Tram(Ugears) Tot op de dag van vandaag bestaat de eerste door een kabel getrokken tram nog steeds. Gepatenteerd door Abner Doubleday en gebouwd in San Francisco. Het vervoer van passagiers begon op 1 september 1873. Later kwamen er elektrische trams. D..
€ 39,99
Excl. BTW: € 33,05

Bouwpakket Truck met Oplegger- klein
Houten bouwpakket van een Truck met Oplegger- klein Afmetingen (l x b x h, in cm.):  Moeilijkheidgraad: Eenvoudig Alle houten bouwpakketten van De Bouwplaats zijn gemaakt van kwalitatief beter FSC- gecertificeerd hout. ..
€ 2,99
Excl. BTW: € 2,47

Bouwpakket V- Expresse Stoomlocomotief met Tender Mechanisch
Houten mechanisch bouwpakket Stoomlocomotief V-Express met Tender(Ugears) Deze nostalgische stoomtrein rijdt op elastische kracht. Windt de locomotief op en laat de raderen draaien, waardoor de locomotief in beweging komt. De locomotief rijdt na het opwinden ongeveer 2 tot 3 meter. Je zet dit..
€ 69,99
Excl. BTW: € 57,84
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Dubbeldekker
Houten bouwpakket van een Dubbeldekker Autobus Bus Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bi..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Bouwpakket Engelse Dubbeldekkerbus- kleur
Houten bouwpakket van een Engelse Dubbeldekker Autobus Bus- kleur Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutti..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Bouwpakket Locomotief - hout
Houten bouwpakket van een Locomotief Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technologie.  Bij d..
€ 2,99
Excl. BTW: € 2,47

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2020