Verfijnd zoeken
  • Leeftijdsindicatie
  • Merk
  • Prijs
Verfijnd zoeken

Militaire Voertuigen

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Apache Helikopter
Houten bouwpakket van een Apache Helikopter Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bo..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Apache Helikopter- kleur
Houten bouwpakket van een Apache Helikopter- kleur Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Dit pakket is gefabriceerd met lasercutting- technologie..
€ 4,49
Excl. BTW: € 3,71

Bouwpakket Fregat
Houten bouwpakket van een Fregat  Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Helikopter KA-50 Black Shark
Houten bouwpakket van Helikoper KA-50 Black Shark Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Kruiser
Houten bouwpakket van een Kruiser  Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw i..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Onderzeeboot
Houten bouwpakket van een Onderzeeboot  Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de b..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Bouwpakket Prince of Wales
Houten bouwpakket van de Prince of Wales  HMS Prince of Wales was een slagschip van de King George V-klasse van de Royal Navy. Het schip was gebouwd bij de scheepswerf Cammell Laird in Birkenhead, Engeland. De Prince of Wales&nbs..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26

Bouwpakket Speedboot met Raket
Houten bouwpakket Speedboot met Raket  Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bo..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30

Bouwpakket Straaljager F-15 Eagle
Houten bouwpakket van een straaljager Boeing F-15 Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij..
€ 2,99
Excl. BTW: € 2,47
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Straaljager F-16
Houten bouwpakket van een Straaljager F-16 Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bou..
€ 2,99
Excl. BTW: € 2,47
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Straaljager F-16- kleur
Houten bouwpakket van een Straaljager F-16- kleur De kleinere uitvoering van de P040, maar nu in mooie kleuren. Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen uit de voorgelaserde bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige const..
€ 2,49
Excl. BTW: € 2,06

Bouwpakket Straaljager F-18 Hornet Bommenwerper
Houten bouwpakket van een Straaljager F-18 Hornet Bommenwerper- kleur De Hornet F-18 is een multirole jachtbommenwerper voor alle weersomstandigheden. Het toestel is in de jaren zeventig en tachtig ontworpen, op basis van de Northrop YF-17, voor de Amerikaanse marine. Dit bouwpakket zet je in el..
€ 3,49
Excl. BTW: € 2,88

Bouwpakket Straaljager J-10- kleur
Houten bouwpakket van een Straaljager J-10- kleur De Chengdu J-10 is een eenmotorig multiroljachtvliegtuig dat wordt geproduceerd door de Chengdu Aircraft Industry Corporation voor de Chinese luchtmacht. Binnen de NAVO wordt het met de naam Vigorous Dragon aangeduid. Dit bouwpakket zet je in elk..
€ 3,49
Excl. BTW: € 2,88

Bouwpakket Straaljager MIG-29
Houten bouwpakket van een Straaljager MIG-29 Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de b..
€ 3,99
Excl. BTW: € 3,30
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Tank
Houten bouwpakket van een Tank, type IS-2 Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78

Bouwpakket Tank
Houten bouwpakket van een Tank Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is dus gee..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2020