30 DAGEN BEDENKTIJD

U betaalt alleen de verzendkosten van de retourzending.

GRATIS VERZENDING

NL vanaf € 40,-  |   BE/DE vanaf € 60,-

 VEILIG ONLINE BETALEN


Poppenhuis bouwpakket

Een poppenhuis bouwpakket is de ideale manier om je eigen poppenhuis te maken, want dankzij de onderdelen, miniaturen en details tover jij je bouwpakket binnen no-time om in een schitterend poppenhuis.


Bouwpakket Poppenhuis 'Droomhuis' 1:18

Bouwpakket Poppenhuis 'Droomhuis' 1:18

€ 24,99 Excl. BTW:€ 20,65

Bouwpakket Poppenhuis 'Gotisch Huis' 1:24

Bouwpakket Poppenhuis 'Gotisch Huis' 1:24

€ 32,99 Excl. BTW:€ 27,26

Bouwpakket Poppenhuis 'Gotisch Huis'-  klein 1:36

Bouwpakket Poppenhuis 'Gotisch Huis'- klein 1:36

€ 19,99 Excl. BTW:€ 16,52

Bouwpakket Poppenhuis 'Gotisch Huis'-  klein 1:36- kleur
Bouwpakket Poppenhuis 'Huis met Dakkapel' 1:12

Bouwpakket Poppenhuis 'Huis met Dakkapel' 1:12

€ 29,99 Excl. BTW:€ 24,79

Bouwpakket Poppenhuis 'Huis met Veranda' 1:12

Bouwpakket Poppenhuis 'Huis met Veranda' 1:12

€ 27,99 Excl. BTW:€ 23,13

Bouwpakket Poppenhuis 'Villa Fantasia' 1:24

Bouwpakket Poppenhuis 'Villa Fantasia' 1:24

€ 32,99 Excl. BTW:€ 27,26

Bouwpakket Poppenhuis 'Villa Fantasia'-  klein 1:36
Bouwpakket Poppenhuis 'Villa Fantasia'-  mini 1:48- kleur
Bouwpakket Poppenhuis Villa Fantasia-  klein 1:36- kleur
Verf Plakaatverf- 6 kleuren

Verf Plakaatverf- 6 kleuren

€ 1,99 Excl. BTW:€ 1,64

Weergeven 1 t/m 13 van in totaal 13

Een poppenhuis bouwpakket van de Bouwplaats

Een poppenhuis bouwpakket is een complete set waarmee het mogelijk is om zelf je poppenhuis te bouwen. In het bouwpakket vind je alle benodigde materialen om een DIY-poppenhuis in elkaar te zetten, zoals de houten onderdelen en de led-verlichting. Kies de schaal en afmeting in cm of mm en knutsel gemakkelijk een geweldig huis. Dankzij onze gedetailleerdere instructies en de lijm kun je het houten poppenhuis stap voor stap in elkaar zetten en een persoonlijk tintje geven. Het bouwen hiervan is een uitdagende en leuke taak én draagt bij aan de motorische- en ruimtelijke ontwikkeling.

Voor kinderen is het vaak te moeilijk om een poppenhuis te maken, maar voor volwassenen is het een geweldige bezigheid. Bij De Bouwplaats vind je verschillende bouwpakketten en meubeltjes en accessoires om de kamers mee in te richten. Wij hebben alles in huis om een stijlvol poppenhuis te creëren met alles erop en eraan.

Voor wie is een poppenhuis bedoeld?

Een houten bouwpakket poppenhuis is bedoeld voor echte knutselaars. Poppenhuizen worden voornamelijk gebruikt door kinderen om mee te spelen, maar zijn ook geschikt voor volwassenen die het gebruiken als creatieve uitlaatklep. Het maken van een poppenhuis is een ideale activiteit voor volwassenen en ideaal voor kinderen om mee te spelen als het in elkaar is gezet.

Is het model eenmaal in elkaar gezet, dan wordt het in veel gevallen gebruikt door kinderen. Zij kunnen met poppen spelen en meubels en accessoires aan een kamer in het huisje toevoegen om op die manier een gedetailleerd poppenhuis te creëren. Een poppenhuis is niet alleen te gebruiken door jezelf als ouder of volwassene of door je kind, het is ook een ideaal artikel om cadeau te doen. Kies voor een leuk product incl. mooie verpakking, dan maak je hoe dan ook indruk!

Een miniatuur poppenhuis maken

Er zijn verschillende redenen om een handgemaakte miniatuur poppenhuis te bestellen. Ten eerste is het een leuke hobby die erbij helpt om je creativiteit te ontwikkelen. Daarnaast is het een verantwoorde activiteit die bijdraagt aan de motorische- en ruimtelijke ontwikkeling. Met een miniatuur bouwpakket is het mogelijk om een poppenhuis te creëren met een fantasierijke speelomgeving. Dankzij poppetjes, meubels en accessoires wordt het erg modieus.

Je hebt keuze uit verschillende type poppenhuizen. Denk aan een standaard woning of een kasteel. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt, bijvoorbeeld met ramen, deuren en ledlicht. Hout als materiaal heeft als voordeel dat het tijdloos is, waardoor het nooit uit de mode raakt. Daarnaast is dit materiaal stevig en duurzaam, waardoor het perfect is voor speelgoed. Bestel vandaag nog jouw poppenhuis kit. Dan zorgen wij dat het snel geleverd wordt en dat je snel kunt beginnen aan dit educatieve avontuur vol plezier!