Mythologie

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Draak
Houten bouwpakket van een Draak  Afmetingen (l x b x h, in cm.): 56,0 x 11,6 x 29,5 Aantal stukjes: 148 Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Alle houten bouwpakketten van De Bouwplaats zijn gemaakt van kwalitatief beter FSC- gecertificeerd hout. ..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78

Bouwpakket Draak/Feniks
Houten bouwpakket van een Draak/Feniks Diameter (in cm.): 35 Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Alle houten bouwpakketten van De Bouwplaats zijn gemaakt van kwalitatief beter FSC- gecertificeerd hout. ..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Eenhoorn Groot Mechanisch- hout
Houten mechanisch bouwpakket Eenhoorn Groot(Mr. Playwood) Bouw deze uitdagende Eenhoorn en laat de vleugels bewegen door middel van het fascinerende draaien van de raderen. Je zet dit bouwpakket in elkaar door de onderdelen in elkaar te klemmen. Je hebt slechts hier en daar een druppeltje houtli..
€ 54,99
Excl. BTW: € 45,45

Bouwpakket Eenhoorn Klein Mechanisch- hout
Houten mechanisch bouwpakket Eenhoorn Klein (Mr. Playwood) Bouw deze uitdagende Eenhoorn en laat de vleugels bewegen door middel van het fascinerende draaien van de raderen. Je zet dit bouwpakket in elkaar door de onderdelen in elkaar te klemmen. Je hebt slechts hier en daar een druppeltje houtl..
€ 24,99
Excl. BTW: € 20,65

Bouwpakket Paard van Troje
Houten bouwpakket Paard van Troje Afmetingen (l x b x h, in cm.): 21,5 x 11 x 20 Aantal stukjes: 56 Prachtige miniatuur van het vermaarde paard uit de Griekse mythologie Moelijkheidsgraad: Gemiddeld Alle houten bouwpakketten van De Bouwplaats zijn gemaakt van kwalitatief beter FSC- gecertif..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Sfinx
Houten bouwpakket van een Sfinx Een sfinx werd in het Oude Egypte onder andere gebruikt als wachter. De afbeelding van de sfinx werd gebruikt om vijanden angst aan te jagen. Als tweede was de sfinx symbool voor 'de wachter van de zon'. Hij werd ook vereenzelvigd met Horus, de fa..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Vliegende Draak
Houten bouwpakket van een Vliegende Draak Afmetingen (l x b x h, in cm.): 36,1 x 34,2 x 18,6 Aantal stukjes: 131 Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Alle houten bouwpakketten van De Bouwplaats zijn gemaakt van kwalitatief beter FSC- gecertificeerd hout. ..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78

Bouwpakket Eenhoorn- hout
Houten bouwpakket van een Eenhoorn Lengte (l x h, in cm.): 22,8 x 18,2 Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig Alle houten bouwpakketten van De Bouwplaats zijn gemaakt van kwalitatief beter FSC- gecertificeerd hout. ..
€ 2,99
Excl. BTW: € 2,47

Bouwpakket Feniks
Houten bouwpakket Feniks  Lengte (in cm.): 38 Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Alle houten bouwpakketten van De Bouwplaats zijn gemaakt van kwalitatief beter FSC- gecertificeerd hout. ..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2020