30 DAGEN BEDENKTIJD

U betaalt alleen de verzendkosten van de retourzending.

GRATIS VERZENDING

NL vanaf € 40,-  |   BE/DE vanaf € 60,-

 VEILIG ONLINE BETALEN


Bouwpakket tank

Maak kennis met de wereld van modelbouw door een bouwpakket tank in elkaar te zetten! Kies uit een verscheidenheid van soorten, ontdek hoe je een tank op schaal bouwt en uit welke moeilijkheidsgraden je kunt kiezen.


Bouwpakket Tank

Bouwpakket Tank

€ 6,99 Excl. BTW:€ 5,78

Bouwpakket Tank

Bouwpakket Tank

€ 4,00 € 7,99 Excl. BTW:€ 3,31

Bouwpakket Tank- groot

Bouwpakket Tank- groot

€ 8,99 Excl. BTW:€ 7,43

Bouwpakket Tank- kleur

Bouwpakket Tank- kleur

€ 6,99 Excl. BTW:€ 5,78

Bouwpakket Sherman Tank- metaal

Bouwpakket Sherman Tank- metaal

€ 12,99 Excl. BTW:€ 10,74

Bouwpakket Tiger Tank- metaal

Bouwpakket Tiger Tank- metaal

€ 9,99 Excl. BTW:€ 8,26

Bouwpakket Marvel Tank van metaal- Mechanisch

Bouwpakket Marvel Tank van metaal- Mechanisch

€ 54,99 Excl. BTW:€ 45,45

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7

Bouwpakket tank kopen

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan bouwpakketten voor tanks en laat je verleiden tot de wereld van modelbouw! We hebben diverse modellen beschikbaar, variërend in moeilijkheidsgraad. De Bouwplaats heeft alles wat je nodig hebt voor een uitdagende hobby in modelbouw. Kies een bouwpakket met de gewenste lengte en breng je tank helemaal tot leven.

Hoe bouw je een tank met ons bouwpakket?

Een tank bouwpakket maken begint bij het verzamelen van alle onderdelen voor de modelbouw. Druk de onderdelen uit de bouwplaten en klem deze in elkaar, om zo voor een stevige constructie te zorgen. Het enige wat je naast de onderdelen nodig hebt, is wat lijm. De moeilijkheidsgraad en het aantal onderdelen van onze bouwpakketten variëren, dus zoek naar een model tank dat past bij jouw wensen en niveau. Heb je voor een houten model gekozen en is de basis klaar? Dan kun je deze nog afwerken om het product een persoonlijk tintje te geven. Het maken van een bouwpakket tank is een boeiende activiteit die garant staat voor veel plezier. Voor zowel beginnende als ervaren modelbouwers!

Gebruik verschillende materialen

Voor liefhebbers van modelbouw biedt het aanbod van De Bouwplaats diverse mogelijkheden. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor een houten bouwpakket tank, maar hebben we in onze collectie ook een aantal metalen modellen. Hout is een populair materiaal omdat het tijdloos is en omdat je dit nog uitstekend kunt afwerken. Metaal heeft een moderne, stoere uitstraling en kan een echte eyecatcher in huis zijn. Voor welk materiaal je ook kiest, een tank op schaal maken is hoe dan ook een uitdagend project.

Tanks bouwpakketten voor kinderen en volwassenen

In ons assortiment vind je diverse bouwpakketten, geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Je hebt keuze uit verschillende moeilijkheidsgraden, zodat het mogelijk is om te kiezen voor een product dat aansluit bij je niveau. We raden aan om metalen tanks te maken als je 14+ jaar bent. Als kind kun je houten tanks maken, maar houd er rekening mee dat het niet gemakkelijk is.

Andere soorten voertuigen bouwen

Met een product van De Bouwplaats kun je niet alleen een tank op schaal maken, wij hebben nog veel meer andere boeiende vervoersmiddelen in ons assortiment. Laat je creativiteit de vrije loop en verdiep je in de modelbouw van auto's, trucks, motorseen helikopter of een trein. Duik in de categorie van je favoriete vervoersmiddel en ontdek welke bouwpakketten wij beschikbaar hebben.