Bouwpakket Avro Vulcan Bommenwerper- metaal

Bouwpakket Avro Vulcan Bommenwerper- metaal
Bouwpakket Avro Vulcan Bommenwerper- metaal Bouwpakket Avro Vulcan Bommenwerper- metaal Bouwpakket Avro Vulcan Bommenwerper- metaal Bouwpakket Avro Vulcan Bommenwerper- metaal Bouwpakket Avro Vulcan Bommenwerper- metaal Bouwpakket Avro Vulcan Bommenwerper- metaal
Merk: De Bouwplaats
Model: GD21116
Spaarpunten: 2
Beschikbaarheid: 95
Prijs: € 7,99
Excl. BTW: € 6,60
Prijs in spaarpunten: 100
Aantal:        
Ga je voor meer dan € 200,- bestellen? Vraag dan hier een kortingscode aan met vermelding van de producten waar het om gaat.
Metalen bouwpakket Avro Vulcan Bommenwerper
De Avro Vulcan was een zware strategische bommenwerper met subsonische snelheid van de Britse vliegtuigfabrikant A.V. Roe and Company. Het toestel met karakteristieke deltavleugels vloog voor het eerst op 30 augustus 1952 en het werd van 1956 tot 1984 door de Royal Air Force gebruikt als deel van de nucleaire afschrikkingsmacht.

Het bouwpakket bestaat uit metalen sheets waar je de onderdelen voorzichtig uit knipt met een kniptangetje. Je vouwt de onderdelen vervolgens als het ware in elkaar.
Deze pakketten zijn een perfecte miniatuur van de werkelijkheid. Het materiaal en de grootte van de miniatuur maken het tot een spannende uitdaging voor modelbouwers vanaf 14 jaar.

Afmetingen (in cm. lxbxh): 11,5 x 11,5 x 3,5
Schaal: 1: 250
Metaalsoort: aluminium
Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2021