30 DAGEN BEDENKTIJD

U betaalt alleen de verzendkosten van de retourzending.

GRATIS VERZENDING

NL vanaf € 40,-  |   BE/DE vanaf € 60,-

 VEILIG ONLINE BETALEN


Bouwpakket klok

Met een klok bouwpakket kun je je eigen unieke en functionerende klok maken. Deze houten bouwpakketten zijn geweldige uitdagingen voor liefhebbers van houten modelbouw en biedt urenlang plezier tijdens het in elkaar zetten van de klok.


Bouwpakket Klassieke Klok

Bouwpakket Klassieke Klok

€ 14,99 Excl. BTW:€ 12,39

Bouwpakket Ouderwetse Klok met Klepel-slingeruurwerk
Bouwpakket Aero Wandklok- Mechanisch

Bouwpakket Aero Wandklok- Mechanisch

€ 79,99 Excl. BTW:€ 66,11

Bouwpakket Engine Clock- Mechanisch

Bouwpakket Engine Clock- Mechanisch

€ 59,99 Excl. BTW:€ 49,58

Bouwpakket Experimenteerset Citroenklok- Science Kit
Bouwpakket Klok Uil- Mechanisch

Bouwpakket Klok Uil- Mechanisch

€ 54,99 Excl. BTW:€ 45,45

Bouwpakket Steampunk Klok- Mechanisch

Bouwpakket Steampunk Klok- Mechanisch

€ 9,99 Excl. BTW:€ 8,26

Bouwpakket Tourbillon Tafelklok- Mechanisch

Bouwpakket Tourbillon Tafelklok- Mechanisch

€ 84,99 Excl. BTW:€ 70,24

Bouwpakket Vintage Wekker- Mechanisch

Bouwpakket Vintage Wekker- Mechanisch

€ 14,99 Excl. BTW:€ 12,39

Bouwpakket Wekker- Alarmklok

Bouwpakket Wekker- Alarmklok

€ 14,99 Excl. BTW:€ 12,39

Verf Plakaatverf- 6 kleuren

Verf Plakaatverf- 6 kleuren

€ 1,99 Excl. BTW:€ 1,64

Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11

Bouwpakket van een klok

Een bouwpakket van een klok is een fascinerende en creatieve manier om je eigen functionerende, geweldige klok te bouwen. Dit houten miniatuur bouwpakket biedt je de mogelijkheid om een prachtige miniatuur klok te maken. Elk bouwpakket bestaat uit alle essentiële houten onderdelen, inclusief instructies, waarmee je stap voor stap je eigen klok kunt construeren.

Met dit bouwpakket kun je je vaardigheden op het gebied van houten modelbouw testen en uitbreiden. Elk stukje hout is zorgvuldig gesneden met behulp van lasertechnologie om perfecte pasvormen te garanderen. Door de instructies te volgen, leer je niet alleen hoe je de klok in elkaar zet, maar ook meer over de werking van het mechanisme.

Het bouwen van een klok uit dit bouwpakket is een plezierige activiteit waarmee je ook uitdaging houdt. Na voltooiing heb je niet alleen een prachtige decoratieve klok, maar ook een tastbaar bewijs van je vaardigheden en toewijding aan modelbouw. Het is een geweldig project voor modelbouwliefhebbers van alle leeftijden die op zoek zijn naar een unieke en boeiende bouwervaring.

Volgens gedetailleerde instructies een klok bouwen

Met dit bouwpakket van een klok kun je stap voor stap je eigen prachtige klok bouwen, dankzij de gedetailleerde instructies die worden meegeleverd. Elke stap van het bouwproces wordt duidelijk uitgelegd, waardoor zelfs beginners in houten modelbouw moeiteloos kunnen meedoen.

De instructies bevatten gedetailleerde illustraties en heldere uitleg, zodat je precies weet welke stukken houten onderdelen je moet gebruiken en hoe je ze in elkaar moet zetten. Het bouwen van de klok wordt een plezierige en boeiende ervaring, waarbij je stap voor stap vordert en uiteindelijk een prachtig eindresultaat bereikt.

Of je nu een ervaren modelbouwer bent of net begint, de instructies zorgen ervoor dat je zelfverzekerd aan het bouwproces kunt beginnen. Ze bieden begeleiding en zekerheid, zodat je elke stap met vertrouwen kunt zetten.

Met deze instructies kun je een klok bouwen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook echt werkt. Het is een fantastische manier om je vaardigheden op het gebied van modelbouw verder te ontwikkelen terwijl je een functioneel en decoratief stuk creëert dat je met trots kunt tonen.

Een werkende klok in de vorm van een houten bouwpakket

Met dit bouwpakket heb je de mogelijkheid om een prachtige werkende klok te maken. Het bouwpakket bevat alle benodigde houten onderdelen, inclusief een gedetailleerd pendulum mechanisme, waarmee je een complete kit hebt om je eigen functionerende klok te bouwen.

Dit houten bouwpakket biedt een uitdagende, maar lonende ervaring. Je zult genieten van het in elkaar zetten van de houten blokken en het zien van de klok tot leven komen. Het is een geweldige manier om je bouwvaardigheden te testen terwijl je een prachtig stuk houten modelbouw creëert.

Als je van uitdagingen houdt en interesse hebt in houten modelbouw, dan is dit bouwpakket een perfecte keuze. Het geeft je de mogelijkheid om een gedetailleerd en functioneel product te maken dat zowel een decoratief stuk als een bruikbare klok is. Ontdek het bij de Bouwplaats!