30 DAGEN BEDENKTIJD

U betaalt alleen de verzendkosten van de retourzending.

GRATIS VERZENDING

NL vanaf € 40,-  |   BE/DE vanaf € 60,-

 VEILIG ONLINE BETALEN


Eiffeltoren bouwpakket

Ontdek de wereld van modelbouw met een bouwpakket Eiffeltoren van De Bouwplaats! Leer meer over hoe je dit monument bouwt, uit welke verschillende materialen je kunt kiezen en welke andere bouwpakketten je in ons assortiment tegenkomt.


Bouwpakket  Eiffeltoren (Parijs) - Matchitecture

Bouwpakket Eiffeltoren (Parijs) - Matchitecture

€ 44,99 Excl. BTW:€ 37,18

Bouwpakket Eiffeltoren- Mega Builds

Bouwpakket Eiffeltoren- Mega Builds

€ 199,99 Excl. BTW:€ 165,28

Bouwpakket Eiffeltoren

Bouwpakket Eiffeltoren

€ 6,99 Excl. BTW:€ 5,78

Bouwpakket Eiffeltoren supergroot (106 cm.)

Bouwpakket Eiffeltoren supergroot (106 cm.)

€ 44,99 Excl. BTW:€ 37,18

Bouwpakket Eiffeltoren supergroot (106 cm.) met verlichting
Bouwpakket Eiffeltoren-metaal

Bouwpakket Eiffeltoren-metaal

€ 8,99 Excl. BTW:€ 7,43

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Bouwpakket Eiffeltoren kopen

Dit bouwpakket bestaat uit alle benodigdheden om je eigen Eiffeltoren op schaal te bouwen. Het gebouw in Frankrijk is een van de meest bezochte bezienswaardigheden ter wereld en daardoor al door velen gezien.

Of je nu al ervaring hebt in modelbouw of niet, dit bouwpakket biedt een plezierige en uitdagende ervaring. Leer tijdens het bouwen het monument nog beter kennen.

Hoe bouw je een Eiffeltoren bouwpakket?

Het bouwen van je eigen Eiffeltoren doe je door de uitgesneden onderdelen in de bouwset uit de voorgestanste bouwplaten te drukken, om deze vervolgens nauwkeurig in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Het bouwpakket zet je in elkaar door de instructies in de handleiding goed op te volgen. Je krijgt een duidelijke handleiding meegeleverd, gebaseerd op stap-voor-stap instructies die jou helpen met het samenstellen van je bouwwerk.

Voor een Eiffeltoren bouwen met ons bouwpakket, heb je geen lijm of iets dergelijks nodig. Alleen voor de allerkleinste onderdelen kun je soms een beetje lijm gebruiken. Wij hebben verschillende bouwsets in diverse afmetingen op voorraad. Zo kun je voor het gewenste formaat van je modelbouw La Tour Eiffel kiezen.

Gebruik verschillende materialen

Als je de iconische toren uit Parijs graag na wilt bouwen, heb je bij ons diverse mogelijkheden. Bij De Bouwplaats vind je namelijk bouwpakketten in verschillende materialen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een houten bouwpakket of metalen bouwpakket. Als je op zoek bent naar een hoogwaardig merk, dan kun je kijken bij de producten van Matchitecture.

Een houten bouwpakket Eiffeltoren miniatuur is nog goed naar eigen wens te perfectioneren. Een metalen model heeft al een stoere, unieke uitstraling van zichzelf. Door ons grote aanbod is het mogelijk om een product naar wens te kiezen.

Eiffeltoren bouwpakketten voor volwassenen en kinderen

De Bouwplaats heeft bouwpakketten voor jong en oud. Modelbouw is voor volwassenen een geweldige uitdagende hobby. Kinderen kunnen een bouwpakket in elkaar zetten en het model daarna als speelgoed gebruiken. Als je het symbool van Parijs graag wilt bouwen, heb je de keuze uit verschillende moeilijkheidsgraden. Uiteraard kun je het bouwen van dit unieke monument ook delen met je kinderen of kleinkinderen. Dit is een geweldige manier om meer tijd met elkaar door te brengen en plezier te beleven samen.

Andere gebouwen bouwen

Naast de iconische Eiffeltoren in de prachtige stad Parijs, bieden we nog veel meer bouwpakketten voor andere unieke gebouwen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld charmante huisjes, majestueuze kastelen of klassieke molens. Neem vooral een kijkje bij onze bouwpakketten huisjes, kasteel bouwpakketten en Molen bouwpakketten.