Verfijnd zoeken
  • Merk
Verfijnd zoeken

Domenech-Mozaïeken

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Mozaïek Amfora- Steen
Stenen Mozaïek 2D van een Amfora- Steen Een amfora of amfoor (een samenvoeging van ἀμφι (aan beide kanten) en φορεύς (drager), verwijzend naar de twee handvatten) is een kruik met twee oren die onderaan in een punt uitloopt. Amforen werden meestal g..
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26

Mozaïek Cleopatra- Steen
Stenen Mozaïek 2D Cleopatra Cleopatra VII Philopator was koningin van het oude Egypte, het laatste lid van de Ptolemaeïsche dynastie en daarmee de laatste Hellenistische heerseres van Egypte. Ze is de bekendste van de verschillende gelijknamige Egyptische vorstinnen en wordt gewoonlijk kortweg..
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26

Mozaïek Giraffe- Steen
Stenen Mozaïek 2D van Giraffe De 2D- mozaïeken van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit. De steentjes hebben mooie natuurlijke kleuren, die voor een schitterend resultaat zorgen. In de mozaïek-kits vind je: - ruim voldoende steentjes in de diverse kleuren - een ..
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26

Mozaïek Mona Lisa- Steen
Stenen Mozaïek 2D van de Mona Lisa Mona Lisa is de titel van een waarschijnlijk tussen 1503 en 1506 geschilderd werk van Leonardo da Vinci, dat nu in Musée du Louvre hangt. De 2D- mozaïeken van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit. De steentjes hebben mooie natuur..
€ 24,99
Excl. BTW: € 20,65

Mozaïek Paard- Steen
Stenen Mozaïek 2D van een Paard De 2D- mozaïeken van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit. De steentjes hebben mooie natuurlijke kleuren, die voor een schitterend resultaat zorgen. In de mozaïek-kits vind je: - ruim voldoende steentjes in de diverse kleuren - ee..
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26

Mozaïek Piramide Egypte- Steen
Stenen Mozaïek 2D van een Piramide(Egypte) De 2D- mozaïeken van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit. De steentjes hebben mooie natuurlijke kleuren, die voor een schitterend resultaat zorgen. In de mozaïek-kits vind je: - ruim voldoende steentjes in de diverse kl..
€ 24,99
Excl. BTW: € 20,65

Mozaïek Toetankhamon- Steen
Stenen Mozaïek 2D van Toetankhamon Toetanchamon of Toetankhamon was een farao van de 18e Dynastie van het Oude Egypte. De 2D- mozaïeken van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit. De steentjes hebben mooie natuurlijke kleuren, die voor een schitterend resultaat zorg..
€ 32,99
Excl. BTW: € 27,26

Mozaïek Sterrenbeeld Boogschutter- Steen
Stenen Mozaïek 2D van Sterrenbeeld Boogschutter(23 november- 21 december) De 2D- mozaïeken van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit. De steentjes hebben mooie natuurlijke kleuren, die voor een schitterend resultaat zorgen. In de mozaïek-kits vind je: - ruim vo..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39

Mozaïek Sterrenbeeld Kreeft- Steen
Stenen Mozaïek 2D van Sterrenbeeld Kreeft(22 juni- 22 juli) De 2D- mozaïeken van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit. De steentjes hebben mooie natuurlijke kleuren, die voor een schitterend resultaat zorgen. In de mozaïek-kits vind je: - ruim voldoende steentjes i..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39

Mozaïek Sterrenbeeld Leeuw- Steen
Stenen Mozaïek 2D van Sterrenbeeld Leeuw(23 juli- 23 augustus) De 2D- mozaïeken van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit. De steentjes hebben mooie natuurlijke kleuren, die voor een schitterend resultaat zorgen. In de mozaïek-kits vind je: - ruim voldoende ste..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39

Mozaïek Sterrenbeeld Maagd- Steen
Stenen Mozaïek 2D van Sterrenbeeld Maagd(24 augustus- 22 september) De 2D- mozaïeken van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit. De steentjes hebben mooie natuurlijke kleuren, die voor een schitterend resultaat zorgen. In de mozaïek-kits vind je: - ruim voldoend..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39

Mozaïek Sterrenbeeld Ram- Steen
Stenen Mozaïek 2D van Sterrenbeeld Ram(21 maart- 20 april) De 2D- mozaïeken van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit. De steentjes hebben mooie natuurlijke kleuren, die voor een schitterend resultaat zorgen. In de mozaïek-kits vind je: - ruim voldoende steentj..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39

Mozaïek Sterrenbeeld Schorpioen- Steen
Stenen Mozaïek 2D van Sterrenbeeld Schorpioen(24 oktober- 22 november) De 2D- mozaïeken van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit. De steentjes hebben mooie natuurlijke kleuren, die voor een schitterend resultaat zorgen. In de mozaïek-kits vind je: - ruim voldo..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39

Mozaïek Sterrenbeeld Steenbok- Steen
Stenen Mozaïek 2D van Sterrenbeeld Steenbok(22 december-19 januari) De 2D- mozaïeken van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit. De steentjes hebben mooie natuurlijke kleuren, die voor een schitterend resultaat zorgen. In de mozaïek-kits vind je: - ruim voldoende ste..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39

Mozaïek Sterrenbeeld Stier- Steen
Stenen Mozaïek 2D van Sterrenbeeld Stier(21 april- 20 mei) De 2D- mozaïeken van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit. De steentjes hebben mooie natuurlijke kleuren, die voor een schitterend resultaat zorgen. In de mozaïek-kits vind je: - ruim voldoende steentj..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39

Mozaïek Sterrenbeeld Tweelingen- Steen
Stenen Mozaïek 2D van Sterrenbeeld Tweelingen(21 mei- 21 juni) De 2D- mozaïeken van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit. De steentjes hebben mooie natuurlijke kleuren, die voor een schitterend resultaat zorgen. In de mozaïek-kits vind je: - ruim voldoende ste..
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2020