Domenech- 3D- pakketten

Authentieke stenen gebouwen van Domenech

De bouwpakketten van Domenech bieden een zeer veelzijdige assortiment van allerlei beroemde gebouwen, traditionele regionale huisjes en modernere huizen.
Bij de productomschrijving vind je de schaal van het model. Een aantal gebouwen en huizen zijn passend bij de meest gangbare modelspoorbanen(HO). Dit is de schaal 1:87.

Iedere set bevat alle materialen die je nodig hebt om het pakket te bouwen(zie foto). De steentjes zijn daadwerkelijk van steen, dus een natuurlijk materiaal (zie foto).
Je plakt de steentjes volgens de beschrijving op het model en als het gebouw klaar is, ga je het voegen. Ook deze materialen zitten in de verpakking.
Alle sets worden geleverd in een luxe kartonnen verpakking (zie foto).

                                                        

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Berghuisje 1- Steen
Bouwpakket 3D van een Berghuisje- Steen De 3D- bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De drie Berghuisjes zijn beginnerssetjes voor kinderen of om het eens uit te proberen. De steentjes hebben een ander karakter en lijken meer op normale ba..
€ 19,99
Excl. BTW: € 16,52

Bouwpakket Berghuisje 2- Steen
Bouwpakket 3D van een Berghuisje- Steen De 3D-bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De drie Berghuisjes zijn beginnerssetjes voor kinderen of om het eens uit te proberen. De steentjes hebben een ander karakter en lijken meer op normale bak..
€ 24,99
Excl. BTW: € 20,65

Bouwpakket Berghuisje 3- Steen
Bouwpakket 3D van een Berghuisje- Steen De 3D-bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De drie Berghuisjes zijn beginnerssetjes voor kinderen of om het eens uit te proberen. De steentjes hebben een ander karakter en lijken meer op normale bak..
€ 24,99
Excl. BTW: € 20,65

Bouwpakket Vakantiehuisje Vakantievilla- Steen
Bouwpakket 3D van een Vakantiehuisje- Steen De 3D-bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm 3. Kartonnen ..
€ 29,99
Excl. BTW: € 24,79

Bouwpakket Traditioneel Huis Galicië- Steen
Bouwpakket 3D van een Traditioneel Huis Galicië- Steen De 3D-bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm 3...
€ 29,99
Excl. BTW: € 24,79

Bouwpakket Traditioneel Huis Ibiza Steen
Bouwpakket 3D van een Traditioneel Huis Ibiza- Steen De 3D- bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm 3. ..
€ 29,99
Excl. BTW: € 24,79

Bouwpakket Traditioneel Huis Pyreneeën- Steen
Bouwpakket 3D van een Traditioneel Huis Pyreneeën- Steen De 3D-bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm ..
€ 29,99
Excl. BTW: € 24,79

Bouwpakket Traditioneel Huis Valencia- Steen
Bouwpakket 3D van een Traditioneel Huis Valencia- Steen De 3D- bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm ..
€ 29,99
Excl. BTW: € 24,79

Bouwpakket Engels Huis- Steen
Bouwpakket 3D van een traditioneel Engels Huis- Steen De 3D-bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm 3. ..
€ 29,99
Excl. BTW: € 24,79

Bouwpakket Engels huisje met Watermolen- Steen
Bouwpakket 3D van een traditioneel Engels huisje met Watermolen- Steen De 3D- bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen ..
€ 29,99
Excl. BTW: € 24,79

Bouwpakket Molen Traditioneel- Steen
Bouwpakket 3D van een traditionele Molen- Steen De 3D- bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm 3. Karto..
€ 29,99
Excl. BTW: € 24,79

Bouwpakket traditioneel Huis- Steen
Bouwpakket 3D van een traditioneel Huis- Steen De 3D-bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm 3. Kartonn..
€ 29,99
Excl. BTW: € 24,79

Bouwpakket Vuurtoren- Steen
Bouwpakket 3D van een Vuurtoren- Steen De 3D- bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te monteren: 1. Steentjes van verschillende vormen en maten. 2. Lijm 3. Kartonnen basi..
€ 29,99
Excl. BTW: € 24,79

Bouwpakket Arc de Triomph(Parijs)- Steen
Bouwpakket 3D van de Arc de Triomph(Parijs)- Steen Een prachtig 3D stenen bouwpakket van de Arc de Triomph in Parijs.  De bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te montere..
€ 67,99
Excl. BTW: € 56,19

Bouwpakket Galata Toren(Istanbul)- Steen
Bouwpakket 3D van de Galata Toren in Istanbul(Turkije)- Steen Een authentiek 3D stenen bouwpakket van de Galata Toren in istanbul. De bouwpakketten van Domenech uit Spanje zijn van een prachtige kwaliteit en een lust om de bouwen. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn om het model te ..
€ 54,99
Excl. BTW: € 45,45

Bouwpakket Kerk van San Martin Formista (Spanje)- Steen
Bouwpakket 3D van de Kerk van San Martin Formista(Spanje)- Steen Een werkelijk schitterend 3D stenen bouwpakket van deze beroemde Spaanse kerk. De kerk van San Martín de Tours de Frómista in Frómista , provincie Palencia , Spanje , werd gebouwd in de 11e..
€ 69,99
Excl. BTW: € 57,84

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2020
VQModLog::__destruct - LOG FILE "/home/debouwplaa/domains/de-bouwplaats.nl/public_html/vqmod/logs/0_Sun.log" COULD NOT BE WRITTEN