Algemene Productinformatie

De Bouwplaats is dé plek waar je terecht kunt voor unieke houten bouwpakketten. Ons assortiment is zeer zorgvuldig samengesteld en is van grote diversiteit:
Prachtige poppenhuizen en bijhorende meubeltjes, boeiende en realistische miniaturen van allerlei dieren, vele voer- en vaartuigen en diverse muziekinstrumenten.
De aangeboden gebouwen zijn stuk voor stuk precieze kopieën van toonaangevende gebouwen in diverse wereldsteden.
Van ieder pakket heb je een flinke tijd bouwplezier voor weinig geld!
Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad zijn de pakketten geschikt voor knutselaars van 6 tot 100 jaar.
Kijk hier naar een mooi demonstratiefimpje van het houten bouwpakket Uil.

Al onze houten producten zijn gemaakt van gecertificeerd FSC- hout, echter mogen wij het logo niet voeren, omdat wij de hoge tarieven hiervoor als klein bedrijf onmogelijk kunnen betalen. Het certificaat is echter wel in ons bezit. Klik hier om het certificaat in te kijken.

Kijk ook eens bij onze metalen bouwpakketten, die uniek in Nederland zijn. Deze prachtige miniaturen zijn pakketten voor de iets meer gevorderde bouwer vanaf 14 jaar.
Klik hier voor een demofilmpje van de metalen pakketten.

Doe ook mee met ons zeer aantrekkelijke spaarpuntenprogramma voor geregistreerde klanten. Klik hier voor informatie over het Spaarpuntenprogramma.

Het team van De Bouwplaats wenst je alvast geweldig veel bouwplezier!

 

​Specificaties geldend voor al onze producten:                           

  • Al onze producten zijn 100% gemaakt van een lichte dennenhoutsoort. Het hout is FSC- certificeerd, maar we mogen helaas het logo niet voeren (zie in de linkerkolom)
  • De producten zijn zonder lijm in elkaar te zetten. De deeltjes klemmen als het ware in elkaar. Heel soms is er bij de allerkleinste onderdelen een druppeltje houtlijm nodig
  • De pakketten zijn stuk voor stuk voorzien van een bouwinstructie. Op de instructie zijn alle onderdelen genummerd, zodat duidelijk op welke plek de delen moeten komen.
  • De pakketten zijn geschikt voor alle leeftijden vanaf 6 jaar. De moeilijkheidsgraad valt globaal af te lezen aan de prijs.
  • Hoe goedkoper het product, des te eenvoudiger is over het algemeen de montage. Op de foto's kan je ook redelijk inschatten hoe hoog de moeilijkheidsgraad is.
  • Alle artikelen zijn demontabel en kunnen dus meerdere keren elkaar worden gezet. De klemmingen worden dan wel wat ruimer.
  • De producten zijn veelal niet geschikt om actief mee te spelen, behalve de poppenhuizen en poppenhuismeubels. De voertuigen met wielen draaien vaak wel, maar niet zoals speelgoed betaamd. Vaartuigen kunnen niet in het water. De artikelen zijn er voor knutselaars/ bouwers en  daarna ter decoratie.
Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2019