Algemene Productinformatie

De Bouwplaats is dé plek waar je terecht kunt voor unieke bouwpakketten. Ons assortiment is zeer zorgvuldig samengesteld en is van grote diversiteit:
Prachtige poppenhuizen en bijhorende meubeltjes, boeiende en realistische miniaturen van allerlei dieren, vele voer- en vaartuigen, diverse muziekinstrumenten en diverse modellen die draaien, lopen of rijden op zonne-energie.
De aangeboden gebouwen zijn stuk voor stuk precieze kopieën van toonaangevende gebouwen in diverse wereldsteden.
Van ieder pakket heb je een flinke tijd bouwplezier voor weinig geld!
Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad zijn de pakketten geschikt voor knutselaars van 6 tot 100 jaar.
Kijk hier naar een mooi demonstratiefimpje van het houten bouwpakket Uil.

Al onze houten producten zijn gemaakt van gecertificeerd FSC- hout, echter mogen wij het logo niet voeren, omdat wij de hoge tarieven hiervoor als middelgroot bedrijf moeilijk kunnen betalen. Het certificaat is echter wel in ons bezit. Klik hier om het certificaat in te kijken.

Kijk ook eens bij onze metalen bouwpakketten, die uniek in Nederland zijn. Deze prachtige miniaturen zijn pakketten voor de iets meer gevorderde bouwer vanaf 14 jaar.
Klik hier voor een demofilmpje van de metalen pakketten.

Nieuw in ons assortiment zijn de wetenschaps- en experimenteerkits voor de Jonge Onderzoeker. Stuk voor stuk uitdagende (bouw)pakketten waarmee uw kind in aanraking komt met natuurkundige en scheikundige verschijnselen. Zeer leerzaam en ook nu weer zeer betaalbaar.

Doe ook mee met ons zeer aantrekkelijke spaarpuntenprogramma voor geregistreerde klanten. Klik hier voor informatie over het Spaarpuntenprogramma.

Het team van De Bouwplaats wenst je alvast geweldig veel bouwplezier!

 

​Specificaties geldend voor al onze producten:                           

  • Al onze houten producten zijn 100% gemaakt van een lichte dennenhoutsoort. Het hout is FSC- gecertificeerd, maar we mogen helaas het logo niet voeren (zie in de linkerkolom)
  • De producten zijn zonder lijm in elkaar te zetten. De deeltjes klemmen als het ware in elkaar. Heel soms is er bij de allerkleinste onderdelen een druppeltje houtlijm nodig
  • De pakketten zijn stuk voor stuk voorzien van een bouwinstructie. Op de instructie zijn alle onderdelen genummerd, zodat duidelijk op welke plek de delen moeten komen.
  • De pakketten zijn geschikt voor alle leeftijden vanaf 6 jaar. De moeilijkheidsgraad valt globaal af te lezen aan de prijs.
  • Hoe goedkoper het product, des te eenvoudiger is over het algemeen de montage. Op de foto's kan je ook redelijk inschatten hoe hoog de moeilijkheidsgraad is.
  • Alle artikelen zijn demontabel en kunnen dus meerdere keren elkaar worden gezet. 
Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2019