Star Wars- SF

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket AT-AT (Star Wars)- metaal
Metalen bouwpakket van de AT- AT(Star Wars) De AT-AT is een looptank: een gepantserde machine met vier looppoten. De machine wordt gebruikt door het Galactisch Keizerrijk (dankzij onder andere de AT-AT's konden de keizerlijke troepen de rebellenbasis op de ijsplaneet Hoth innemen) en is bewapend me..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket F-Darth Tie Fighter Advanced (Star Wars)- metaal
Metalen bouwpakket van de Darth Vader X-Tie Advanced(Star Wars) In de zoektocht naar betere starfighters voor het Galactic Empirebouwde Sienar Fleet Systems de TIE Advanced x1. Dit model combineerde elementen van de TIE Fighter met elementen uit andere starfighters die in de TIE serie vooralsnog on..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Millennium Falcon (Star Wars)- metaal
Metalen bouwpakket Millennium Falcon (Star Wars) Exacte kopie van de Millennium Falcon uit de populaire Star Wars- serie De Millennium Falcon is gedurende Episode IV, V en VI het schip van Han Solo, die er uiterst trots op is. Daarvoor was het van Lando Calrissian, wiens idee het was om er sm..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket R2D2 (Star Wars)- metaal
Metalen bouwpakket van de R2D2(Star Wars) R2-D2, kortweg R2 (Artoo) genoemd, is een robot in het fictieve Star Wars-universum. R2-D2 is een robot van het type astromechdroid. R2-D2, gespeeld door Kenny Baker, is een van de bekendste personages uit de filmreeks. Hij is dan ook een veelvoorkomend pe..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Star Destroyer (Star Wars)- metaal
Metalen bouwpakket Star Destroyer Star Wars Exacte kopie van de Star Destroyer uit de populaire Star Wars- serie De Imperial Star Destroyer (letterlijk 'keizerlijke sterrenvernietiger') is een fictief ruimteschip uit de filmserie Star Wars. De typische wigvorm van dit schip heeft ervoor gezorgd da..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Tie Starfighter (Star Wars)- metaal
Metalen bouwpakket van de Tie Starfighter(Star Wars) De TIE starfighter is een fictieve reeks van korte-afstand ruimtejagermodellen uit het Star Wars-universum. TIE staat voor 'Twin Ion Engine' (Dubbele ionenmotor). De TIE Fighter wordt gebruikt door het Galactisch Keizerrijk&nb..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Gundam RX-78-2- Iconx- metaal
Metalen bouwpakket Gundam RX-78-2 Iconx Gundam is een zeer bekend personage uit de Japanse Iconx- serie. Afmetingen (in cm. lxbxh):  4,5 x 3 x 9 cm Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2019