Metaal

Deze metalen/ aluminium pakketten zijn geschikt voor de gevorderde bouwer vanaf 14 jaar.
De miniaturen zijn prachtige en exacte kopieën van de bestaande originelen.
De schaal is opgenomen in de beschrijving.
Voor de bouw is slechts een klein (knip)tangetje en een pincet nodig.
 

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Arc de Triomphe (Parijs)
Metalen bouwpakket van de Arc de Triomphe De Arc de Triomphe of de Triomfboog is een triomfboog en een van de bekendste bouwwerken van Parijs, in het 8e arrondissement. Het bouwwerk staat op de Place Charles de Gaulle, ook nog steeds Place de l'Étoile, een van de drukste verkeerspleinen van Pa..
€ 5,99 € 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Big Ben(Londen)
Metalen bouwpakket van de Big Ben Afmetingen (in cm. bxh): 3 x 12 Schaal: 1:800 Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Empire State Building
Metalen bouwpakket van de Empire State Building Afmetingen (in cm. bxh): 3,5 x 3,5 x 9 Schaal: 1:4200 Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Kasteel Neuschwanstein (Harry Potter)
Metalen bouwpakket van Kasteel Neuschwanstein (Harry Potter)  In de films van Harry Potter komt in verschillende films Kasteel Neuschwanstein voor. Hoewel Neuschwanstein echt bestaat in Hohenschwamgau (Beieren) is dit echter niet het kasteel waar de opnamen voor de films zijn gemaakt. In werke..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket London Eye
Metalen bouwpakket van de London Eye Afmetingen (in cm. lxbxh):  7 x 5 x 10  Schaal: 1: 1.350 Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Parthenon Athene
Metalen bouwpakket van het Parthenon  Het Parthenon was de tempel voor Athena Parthenos (de Maagd), die de beschermgodin was van de stad Athene, op de Akropolis van Athene. De tempel vormt het hoogtepunt van de Atheense bouwkunst in de klassieke periode van de vij..
€ 8,99
Excl. BTW: € 7,43

Bouwpakket Toren van Pisa
Metalen bouwpakket van de Toren van Pisa  Afmetingen (in cm. bxh): 1,2 x 6,3 Schaal: 1:900 Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket Tower Bridge
Metalen bouwpakket van de Tower Bridge Afmetingen (in cm. lxbxh): 14 x 4 x 6 Schaal: 1:500 Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket US Capitool (Washington)
Metalen bouwpakket van het US Capitool (Washington) Het Capitool in de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. is de zetel van de volksvertegenwoordiging van de Verenigde Staten, de wetgevende macht in de trias politica.In het Capitool zetelen zowel de Amerikaanse Senaat (vertegenwoordiging van twee ..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Witte Huis
Metalen bouwpakket van het Witte Huis in Washington Het Witte Huis is het werkterrein en de ambtswoning van de zittende president van de Verenigde Staten. Het gebouw is als centrum van de speciaal als hoofdstad ontworpen stad Washington D.C. gebouwd, als een van de pijlers van de drie machten (tria..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Eiffeltoren
Metalen bouwpakket van de Eiffeltoren Afmetingen (in cm.): 5cm x 5cm x 12cm Schaal: ongeveer 1:2500 Metaalsoort: aluminium goudkleurig Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar  ..
€ 6,99
Excl. BTW: € 5,78
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Molen
Metalen bouwpakket van een Hollandse Windmolen Afmetingen (in cm. lxbxh): 5 x 5 x 9 Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar..
€ 5,99
Excl. BTW: € 4,95

Bouwpakket AT-AT (Star Wars)
Metalen bouwpakket van de AT- AT(Star Wars) De AT-AT is een looptank: een gepantserde machine met vier looppoten. De machine wordt gebruikt door het Galactisch Keizerrijk (dankzij onder andere de AT-AT's konden de keizerlijke troepen de rebellenbasis op de ijsplaneet Hoth innemen) en is bewapend me..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket F-Darth Tie Fighter Advanced (Star Wars)
Metalen bouwpakket van de F-darth Tie Advanced(Star Wars) In de zoektocht naar betere starfighters voor het Galactic Empirebouwde Sienar Fleet Systems de TIE Advanced x1. Dit model combineerde elementen van de TIE Fighter met elementen uit andere starfighters die de TIE serie vooralsnog ontbrak. De..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket First Order Snowspeeder (Star Wars)
Metalen bouwpakket van de First Order Snowspeeder (Star Wars) Deze Star Wars Snowspeeder is volledig gebaseerd op de nieuwe Star Wars film Episode 7 - The Force Awakens !  Afmetingen (in cm. lxbxh): 8 x 3,5x 6 Metaalsoort: aluminium Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar ..
€ 8,99
Excl. BTW: € 7,43

Bouwpakket Millennium Falcon (Star Wars)
Metalen bouwpakket Millennium Falcon (Star Wars) Exacte kopie van de Millennium Falcon uit de populaire Star Wars- serie De Millennium Falcon is gedurende Episode IV, V en VI het schip van Han Solo, die er uiterst trots op is. Daarvoor was het van Lando Calrissian, wiens idee het was om er sm..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke houten bouwpakketten © 2018
VQModLog::__destruct - LOG FILE "/home/debouwplaa/domains/de-bouwplaats.nl/public_html/vqmod/logs/0_Sun.log" COULD NOT BE WRITTEN