Bouwpakket Molen Mechanisch- hout

Bouwpakket Molen Mechanisch- hout
Bouwpakket Molen Mechanisch- hout Bouwpakket Molen Mechanisch- hout Bouwpakket Molen Mechanisch- hout Bouwpakket Molen Mechanisch- hout Bouwpakket Molen Mechanisch- hout
Merk: Ugears
Model: U2
Spaarpunten: 14
Beschikbaarheid: 2
Prijs: € 69,99
Excl. BTW: € 57,84
Prijs in spaarpunten: 875
Aantal:        
Ga je voor meer dan € 200,- bestellen? Vraag dan hier een kortingscode aan met vermelding van de producten waar het om gaat.

Houten mechanisch bouwpakket van een Molen(Ugears)

Dit schitterende bouwpakket vol uitdaging zet je in elkaar door de onderdelen in elkaar te klemmen. Je hebt slechts hier en daar een druppeltje houtlijm nodig.

Deze prachtige molen wordt natuurlijk door Don Quichotte samen met zijn trouwe knecht Pancho zwaar bevochten. De Windmolen van UGears is meer dan een mechanisch puzzel. Het model is gebaseerd op de “Chesterton Windmill”, een 17e-eeuwse cilindervormige stenen torenmolen die buiten het dorp Chesterton, in Warwickshire stond. Gebouwd rond 1632-33, werd de Windmolen hersteld tussen 1965 en 1974 en vandaag is het de oudste torenmolen in Engeland die nog enkele originele werkende onderdelen bevat.

Het model wordt aangedreven door een verwijderbare rubberband-motor. Wanneer de motor is verwijderd, bedient u de windmolen “handmatig”, zodat u het fascinerende en complexe mechanisme tot in detail ziet werken.
De rubbermotor drijft de wieken aan met behulp van een schroeftransporteur (“worm feeder”) en een tandwielversnelling. Het ontwerp van de tandwieloverbrenging heeft een “flexure link”, een type kettingaandrijving samengesteld uit veel kleine schakels. Deze kettingaandrijving van multiplex is nog nooit eerder in UGears-modellen toegepast.

Afmetingen (l x b x h, in cm.): 35,0 x 22,0 x 48,5
Aantal onderdelen: 585
Leeftijdsindicatie: Vanaf 15 jaar
Moeilijkgheidsgraad: Moeilijk- Zeer Moeilijk
Bouwtijd: ongeveer 15 uur

Bekijk 
hier een filmpje van dit product

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2021