Ridders en Kastelen

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bouwpakket Prince Castle, kasteel
Houten bouwpakket van Prince Castle, kasteel Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de b..
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Bouwpakket Ridder III
Houten bouwpakket van een Ridder III Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is d..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Ridder I
Houten bouwpakket Ridder I Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is dus geen li..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Ridder II
Houten bouwpakket van een Ridder II Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bouw is du..
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,12

Bouwpakket Middeleeuws Kasteel
Houten bouwpakket van een Middeleeuws Kasteel Afmetingen (l x b x h, in cm.): 20,6 x 16,8 x 25,3 Moelijkheidsgraad: Eenvoudig- Gemiddeld   Alle houten bouwpakketten van De Bouwplaats zijn gemaakt van kwalitatief beter FSC- gecertificeerd hout.    ..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Bouwpakket Prinsessenkasteel
Houten bouwpakket van een Prinsessenkasteel Dit bouwpakket zet je in elkaar door de onderdelen volgens de nummering in de meegeleverde bouwtekening uit de voorgestanste bouwplaten te drukken en in elkaar te klemmen. Hierdoor ontstaat bouwendervoort een stevige constructie. Bij de bo..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60

Bouwpakket Kasteel
Houten bouwpakket van een Kasteel Merk: Walachia Afmetingen (l x b x h, in cm.): 42 x 37 x 40 Schaal:  1:32 Aantal onderdelen: 607 Leeftijdsindicatie: Vanaf 8 jaar Materiaal: Vurenhout Moeilijkheidsgraad: Moeilijk Filmpje van dit artikel: W19Kasteel Prachtig kastee..
€ 59,99
Excl. BTW: € 49,58

Ontwerp en realisatie: I-match webconcepts | De Bouwplaats - Unieke bouwpakketten © 2020